3tilføjet af

klinker/fliser

Heejsa
jeg har overvejet at lægge klinker/fliser i min baggang.
Men bare lige for at regne ud, hvor meget det ca. vil koste,
vil jeg spørger om hvad man præcis skal bruge, så jeg ikke glemmer noget (;
altså alt fuge m.m. ;D
vh
tilføjet af

såfremt du har en baggang på 102 m2

som jeg har det, så regner du bare ud hvor mange kvadrat meter du har, og så ringer du til en murer, byggemarket, gulv firma, og beder om pris og design.
hvis du bestemmer dig for, at købe alle klinkerne på en gang, så husk at du ikke må overlæsse din trailer, eller at have et for tungt læs foran på traileren, da det vil få køretøjet til at svaje fra side til side.
et ægtepar og deres tre børn er netop blevet dræbt for ca. 3 måneder siden, fordi de overlæssede deres trailer, hvorved de mistede styringen over bilen, og kørte frontalt ind i et lastvognstog.
tilføjet af

du skal bruge..

Hvis dit gulv er et betongulv og du ikke skal have lagt gulvvarme ned, skal du bruge fliseklæb, klinker/fliser og fugemasse.
Normalt kan du få oplyst i byggemarkedet hvor meget fliseklæb der skal bruges til de fliser/klinker du vælger. Dette gælder også for fugemasse - her oplyser producenten også nogle gange hvor meget der går pr m2..
Så skal du måske også have sokkelfliser eller en fejeliste til sidst... og så er der naturligvis redskaber til hele arbejdet - fugeske, en tandspartel og en svamp.
tilføjet af

Udover ovenstående

Skal Du bruge flisesnor eller små plastkryds.
Selv en proff bruger dette da en skævhed i fugerne griner langt væk.
Du skal også leje en fliseskærer i byggemarkedet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.