4tilføjet af

Skal bare have luft.

Besvar dette indlæg eller lad det stå og tale for sig selv. Jeg skriver det udelukkende fordi jeg skal have luft.
Utroskab! Jeg har efterhånden læst mange indlæg herinde og mange af dem berører mig virkelig. Både fordi jeg selv har stået i situationen, men også fordi, at der er simpelthen ingen mennesker der fortjener sådan et svigt.
Hvis man bliver forelsket i en anden, så sker det. Følelser er man ikke herre over. Men før man indlader sig med den nye forelskelse, så burde man være moden nok, til at afslutte det gamle.
Man fører ikke et dobbeltliv - for at finde ud af, hvem man svinger bedst med. Man tager en beslutning og lever efter. Har man sagt A, så må man også sige B.
Hvis man derimod bare er utro for spændingens skyld, så burde man simpelthen erklære sig for single. Det er fair nok, at man nyder jagten og spillet - men det er IKKE fair at der sidder en uskyldig ude i kulissen.
Ingen mennesker er så meget værd, at de kan tillade sig at lege med andres følelser.Ingen!
I et indlæg herinde, er der en kvinde der flirter med en kollega. Hun er ikke forelsket i ham, men overvejer dog at møde op den dag de har aftalt. Og: Hun ved også hvad det ender med, hvis de mødes......
Hun er IKKE forelsket! Hvad fanden (undskyld udtrykket), foregår der så lige oppe i hendes hoved? Og hvordan kan det være, at der i mange af svarene til hende står, at det er kollegaen der er et røvhul? Ja, han ER et røvhul at han vil byde sin kone det, men der er da også noget i vejen med kvinden der skrev indlægget. Hun véd han er gift, hun er IKKE forelsket - netop derfor skal hun da overhovedet ikke nærme sig ham.
Efterhånden har jeg set og hørt så mange "undskyldninger" for utroskab. Og de bliver ikke bedre med tiden.
At være utro er en ufattelig primitiv handling. Hvis der er problemer i parforholdet, så er det godt nok meget afstumpet at vælge utroskab som løsning. Hvem hjælper den løsning lige? I hvertfald ikke den person der bliver svigtet.
Det kaldes egoisme og selvoptagethed.
Hvis man véd at man ikke kan være tro, så skal man ikke indlede et fast forhold. Der er simpelthen ingen undskyldning for at såre et andet menneske så meget.
Men man jo bare håbe på, at boomerangen vender tilbage. At de som svigter, selv prøver det. At de selv mærker den smerte der er forbundet med det.
Dette var et surt opstød ja - men jeg står ved hvert et ord, fra ende til anden.
Vi er alle forskellige, vi har hver vores holdninger og meninger - og indstilling til livet.
Det respekterer jeg, men jeg respekterer ikke at man bevidst sårer og svigter et menneske - udelukkende pga. egoistiske handlinger.
tilføjet af

Godt min pige!

Tja, hvad kan man sige til dit indlæg? Jeg kan ihvertfald kun tilslutte mig din mening 100%.
Jeg ved heller ikke hvad der er galt med folks moral. Nogle mener åbenbart, at utroskab skal legaliseres.
I så fald, så burde det indføres at den svigtede kan søge om erstatning.
Noget for noget.
At være utro er for mig at se.....billigt. Og det er svagt. Utro mennesker er svage. De magter ikke engang at kæmpe for forholdet. De magter ikke at løse problemerne. De er så svage, at de i stedet boller udenom. Føj, siger jeg bare.
Jeg ville aldrig være sammen med én som var gift. Det siger ikke så lidt om personen, at den indlader sig og tilbyder sig på den måde.
Elisa: Der burde være flere som dig :-)
tilføjet af

Endelig...

... nogen der ikke er helt forskruede i deres små hoveder, og tør stå ved deres sunde fornuft!!
Alt for mange glemmer andres følelser... De bliver (snævertsynede) egoister!
Ja, det er for svagt, at man ikke engang kan afslutte et forhold, inden man smutter over på den anden side, hvor græsset (altid) er grønnere!!
Det er virkelig rendyrket egoisme...
-"men det er jo så spændende..."
Hmm.. Hvis folk bare kunne se ud over deres små næsetipper, så ville de jo nok forstå, at det ikke er særlig fedt, at stå som den der bliver svigtet, og så af den man har åbnet sig allermest overfor!!!
Jeg bliver virkelig så forarget når jeg læser folks "skal jeg, eller skal jeg ikke være min kæreste utro"-indlæg!!!
-Det er bare for meget, hvordan kan nogen overhovedet være i tvivl???
Hvis man hellere vil have en anden, så skulle man nok overveje at komme ud af sit forhold i en fart!! -og så ellers holde sig langt væk fra alle der venter den mindste smule ærlighed!!!!
Hmm... ja, ville bare sige, jeg er helt enig!!!

Qnuzzer!!!
tilføjet af

Ja og nej

Jeg har prøvet at være den svigtede. Det gører ondt og verden brister...men var det ikke min skyld i det? Måske har jeg ikke lagt alle mine krafter til at det kunne aldrig ske ?? Jeg vil ikke kalde min elskede for en egoist, fordi han var mig utro. Jeg ved at ingen er fejlfri og perfekt...Når man er utro - så det er årsagen til.Parforhold er et dynamisk system, hvor alt kan ske og hvor skal være plads til fejl og tilgivelse. Kærlighed kræver at der er 2 arbejder på det og ikke kun en. Man skal aldrig forsømme hinanden for undgå utroskab
tilføjet af

Svar til Steffen

Kære Steffen
Du skriver at du ville ønske at "vi" som har været utro burde opleve den samme smerte som I oplever.
Dertil kan jeg så blot sige:
Ja jeg har været utro, men efter moden overvejelse og mange timers søvnløse nætter og overvejelser måtte jeg konstatere, at det er manden jeg elsker så jeg valgte ham, at jeg så i dag stadig har (efter 15 år) dårlig samvittighed og jævnligt bliver mindet om min "fejltagelse" må jeg blot lære at leve med. Men tænk på den mulighed her: Hvad om du oplevede en dag selv at stå overfor en fristelse der er så svær at modstå, måske fordi tingene ikke lige går som det "skal" derhjemme, at du kommer til at gøre det som du hader allermest ?? Ja den situation kan du altså også selv havne i. Så selvretfærdighed er mange ting, tænk over det også at se det fra den anden side, som vi andre "syndere" må gøre.
Det er dejligt som kvinde at føle sig værdsat, smigret, og føle at der er andre der også synes man er dejlig, uanset alder. Jeg opfordrer jer blot til at finde ud af tingene, også efter det "uheldige" er sket, for tænk hvis du pludselig selv står i samme situationer??!!!
For som der er andre der skriver: så er det IKKE noget man planlægger.!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.