11tilføjet af

Kender nogen noget til auraændring?

Hej
Jeg har læst en bog, der hedder 'Balance på alle planer'. Den fortæller om auraændring, og jeg synes det lyder spændende og tiltalende og tænker på at få det lavet, men jeg kender ikke nogen der har fået det gjort! Jeg er lidt nervøs og usikker omkring, hvad det egentlig indebærer. Er der nogen derude, der kan hjælpe mig?
Sally.
tilføjet af

Auraændring

Hej Sally
Jeg har en brochure om auraændring.
I den står blandt andet, at en auraændring er en parmanent og gennemgribende ændring af éns personlige udstråling, som tillige medfører øget intuition samt handlekraft.
Det er ikke noget jeg selv har prøvet, men jeg overvejer det, og der er nok mange af os der kunne have glæde af det.
Brochuren har jeg fået fra en clairvoyant, der hedder Freja Tved, og jeg har mødt hende personligt, og synes godt om hende.
Hun har også et site man kan besøge, held og lykke til dig.
www.freja-tved.dk
tilføjet af

Auraændring alletiders behandling

Hej, jeg læste dit indlæg og synes lige det var vigtigt for mig at sige at jeg fik foretaget en auraændring sidste år og jeg kan kun sige at tingene virkelig er begyndt at rykke. Det er så godt og jeg har faktisk aldrig prøvet noget lignende før. En auraformidler (behandleren)gav mig energi og overskud til at komme helt op på toppen efter jeg havde verdens værste depression. Så det kan jeg kun anbefale dig. Har du været inde og læse om det på www.newaura.dk eller www.arun.dk?
tilføjet af

I vrøvler, Auraændring tror jeg ikke på!

Jeg er uddannet på healerskolen i København, og ærlig talt, så skal I vide at det med en auraændring altså er noget pjat. Jeg har lært at heale på 2 år. Auraen kan man altså ikke skifte ud. Hvem er det der tror det? Jeg begriber ikke vi overhovedet skal blive belemret med sådan en gang pjat.
Så er det sagt..
Steen
tilføjet af

Dejligt at være alvidende.

Kære Steen
Det er da dejligt, at man kan blive alvidende på bare 2 år, på Healerskolen.
Jeg synes du skulle læse lidt om emnet, måske kan du lærer noget mere.
Du kan f.eks læse bogen "Den Nye Aura" af Anni Kristoffersen, som også underviser Healere i at lave Auraændringer.
Du kan jo starte med at besøge Annis webside på
www.annikristoffersen.dk
God fornøjelse *S*
tilføjet af

Aura

Hej Steen, så vidt jeg kan mærke så har jeg nu en kraftigere aura. Så mon ikke der er blevet ændret på den gamle trods diverse healers (inkl. dig selv) fornægtelse af behandlingen.
tilføjet af

Til Steen !!!!!!!!!

Jeg vil give dig ret Steen nemlig at nok har vi en aura men ændre den kan vi ikke så kan man skrive nok så mange og tykke bøger om emnet uden at det bliver mere trovædig af den grund.
tilføjet af

Tak

Hej alle jer.
Jeg har besluttet mig til at få lavet en auraændring.
Tak for alle de svar I er kommet med, det er rart at se hvad i andre mener og det har hjulpet mig til at finde frem til hvad jeg gør.
Måske jeg melder tilbage om min oplevelse!
:) Sally
tilføjet af

Jo DU kan

Jo Du kan selv ændre DIN aura, ved at tænke,handle og reagere anderledes. Dele af auraen er konstant foranderlig, da den afspejler den momentale sindstilstand. Hvordan tror du ellers de flrste clairvoiante kan se om man er beruset eller på stoffer???
(taler af erfaring)
De bedste hilsner
Batman
tilføjet af

auraændring

Hej med jer.
Nu er der gået lidt tid men jeg synes at jeg lige måtte skrive ind om det med auraændring og at jeg ville prøve det.
Jeg har nu fået en ny aura og en afbalancering, det lyder måske lidt mærkeligt, men jeg kan faktisk godt mærke det. Jeg synes ikke, jeg ser en stor forandring hos mig selv, men jeg synes, jeg kan overskue flere ting nu. Jeg er glad for at have gjort det, og under selve forløbet mærkede jeg, at der skete alt muligt i min krop.
Alle gode ønsker fra Sally
tilføjet af

Jeg fik en auraændring for 2004 år siden, og det virker sgu stadig...

Jeg fik en auraændring i år 0, Ganske vist ufrivilligt.
Men kors hvor det virkede, det virker faktisk stadigt.
tilføjet af

Auraændring yes

Hej
Jeg fik en auraændring i 2003 og hold kæft hvor har det rykket. Jeg vil anbefale dette til folk, der vil frem her i verden.
Josefine
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.