8tilføjet af

Kan I lide det?

Kan I lide heavy-metal/ heavy-rock?
Hvorfor? (Hvad er det fedeste I kan komme i tanker om ved det?)
Hvorfor ikke? (Hvad er det ved det I ikke kan lide?)
tilføjet af

nej tak

organiseret støj nej tak.
tilføjet af

Jeg kan godt li' ....

...ost
tilføjet af

Bandet

The singing cheese for peace :o)
tilføjet af

ost?

gamle ole?
tilføjet af

Fjollehoveder altså..

Nu vil jeg blande de fire numre jeg har med Cradle of Filth med Dead Soul Tribe og Opeth, og så vil jeg begive mig ud i natten på et væld af farvede skyer...for det er blandt andet hvad heavy-metal-genren har med til mig!
Jeg havde håbet på lidt andet end end ost! Operettefan havde dog et synspunkt slevom vi slet ikke er enige, så var det dog et ærligt svar.
Godnat med jer syngende oste *);o)
tilføjet af

JAAAAAAAAAAA

HØRT !!!!!!!!!
tilføjet af

Må jeg forslå

at du prøver at lytte til noget af det?
At du ikke kan lide metal, er fint nok, det er der mange der ikke kan, men når du kalder det organiseret støj, lydder det som om, at egentlig ikke har lyttet til det, med bare hægtet dig fast til andres mening om det.
Hvis du nu er en af de her vidunderlige åbne personer, så vil jeg foreslå at du sætter dig ned, og hører et nummer igennem fra start til slut. Lyt på hvordan det bliver spillet, og hvordan der bliver sunget. Du skal nok ikke starte med et band som Cradle Of Filth, eller Bludgeon, men måske noget fra Metallica, eller Iron Maiden's 'Affraid To Shoot Strangers' (vildt lækkert guitarspil)
Det kunne jo være, at du ville skifte mening fra 'organiseret støj', til 'ikke-godt musik', men så længe det er væk fra 'organiseret støj' så er mit mål nået :)
tilføjet af

Må æ bé om mine himmelblå

Æ tyns nu bedst om Kandis
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.