3tilføjet af

trist

hey er en 17 årig pige.
jeg har et rigtig stort problem.
jeg går rigtig tit i bad, men efter at have været i skole, så lugter jeg allerede meget klamt af sved under armene. og jeg får sådan nogle store svedpletter under armene..
ved ikke hvad jeg kan gøre for at undgå at stinke så meget under armene, og undgå at blive våd under armene...
please hjælp mig hvis i har nogen råd:)
så vil jeg blive meget glad...!!!
ved godt det ikke har noget med emnet at gøre, men vil så gerne have hjælp og ved ikke hvor jeg ellers skulle skrive det henne!!!!
knus
tilføjet af

hej trist

Jeg havde selv det samme problem og blev anbefalet noget der hedder en "PH-spray". Det er en anti-perspirant og kan købes på apoteket. Den er rigtig go og jeg døjer ikke længere med problemet når jeg bruger den. Den koster ca. 40 kr.
tilføjet af

Fåes i håndkøb

Fat mod ;-)
Selve virkemidlet hedder noget med aluminumsclhorid og findes i flere varer. Bl.a. forhandler brugskæden en serie produkter af navnet mini risk. Deriblandt findes en roll on duftneutral antiperspirant, som i over 99% af tilfældende virker helt.
Praktisk samtidigt også, fordi så kan man nøjes med et udvalg af aftershaves eller parfumer, alt efter køn, istedet for at købe både deodorant og aftershave eller parfume.
tilføjet af

Desuden

Udover de (glimrende) svar du allerede har fået, skal jeg lige gøre opmærksom på følgende:
Svedlugt er i virkeligheden en kombination af to ting: Sveden i sig selv er lugtfri, men når den bliver "spist" af nogle på huden forekommende bakterier, produceres der affaldsstoffer, og DE lugter bare stygt.
Antiperspiranter virker ved at hæmme svedproduktionen, men påvirker ikke bakterierne i sig selv, andre deodoranter (af typen med sprit, pas på det svier) fjerner bakterierne (de fleste, men aldrig dem alle), men hæmmer ikke svedproduktionen.
Desuden kan svedlugten hænge i evt hår under armene, selv om man både vasker sig og bruger deodorant bagefter.
Det bedste råd jeg kan give dig er følgende:
Barber dig under armene.
Vask dig grundigt under armene med en blid sæbe.
Og brug så en antiperspirant.
For bedst effekt: Gentag dagligt.
Håber det kunne bruges til noget.
/Sprocket
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.