11tilføjet af

Katten fik dårlig mave

Der er stadig en gul plet på gulvtæppet. Jeg har vasket med sæbe og jeg har brugt klorin, som jeg tænkte kunne blege, men pletten er stadig gul. Har nogen et godt råd eventuelt.
Den kunne bestemt ikke gøre for det, den fik dårlig mave. Den er meget gammel.

Det er naboens kat, men den er flyttet ind hos os. Den bestemmer her. Men, æhm, vi vil ikke så gerne have husdyr. Hvordan får vi den til at flytte hjem igen. Ikke noget råd om at smide den ud, det nænner vi ikke, det skal være frivilligt. 😖
tilføjet af

...?

Det vil sige at den er flyttet ind hos jer, og vil ikke gå igen, selvom i ikke vil have den, og den tilhører naboen? Så må du jo få naboen til at hente den og holde den inde. Hvis ikke jeg lukkede de katte ud der kom ind hos mig, kunne jeg have mindst 4 katte nu. Jeg ved jo de bor andre steder. Selvom jeg også nogen gange synes det er synd for nogen af dem, da jeg ved dem de bor hos ikke tager sig så godt af dem. Men der er ikke så meget andet at gøre, jeg har hverken råd, plads eller tid til alle de katte, og må kun have to her hvor jeg bor. Jeg har også to i forvejen som jeg har fået af mine naboer hvor de ikke tog sig særlig meget af dem.
Mht gulvtæppet: Flå lortet af! Det er alligevel ikke andet end en støvsamler.
tilføjet af

ggggg

ggggggggggggg
tilføjet af

Vanish Oxi Action

er faktisk meget godt til at fjerne pletter med.
tilføjet af

Gammelt godt råd er,

at strø et lag kartoffelmel på den våde plet, og støvsuge det op når det er tørt.😉
tilføjet af

løsning er her

fjern pletten med en hobbhykniv, brug derfetre hobbykniven til at skære struben over på kræet og flå skindet af den så du ar noget at lægge der istedet for det tæppe du havde der.
Hvordan kan nonle være så utrolig dumme at have kat? det er det dyr der ødelægger lejligheder mest når vi skal lave synsrapporter.
En lejlighed med en kat der har boet der i syv uden at være udekat, der er lejligheden ligeså slem som en lejlighed hvor der har boet folk med en stor hund i 12 år
tilføjet af

Hjertelig tak

for rådet. Det vil jeg prøve. 🙂
tilføjet af

Tak for svar, men

jeg kender rådet og desværre er det ikke så meget værd til den slags.
tilføjet af

Naturligvis

lukker vi katten ud, når den vil ud. Det er en kærlig, renlig og dejlig kat. Den blev bare dårlig. Det kan alle jo blive.
Den sover da også hos os om natten. Vi kunne ikke drømme om andet end være kærlige mod den. Vi har kendt den i mange år.
Naturligvis skal naboen ikke holde katten inde. Det ville være meget synd.
tilføjet af

Nå men

hvis i opfører jer som om det er jeres kat, så er det jo klart den bliver hos jer. Jeg har ikke sagt i ikke skal være kærlige ved den, men hvis i ikke vil have den, er i da nødt til at lukke den ude, så den ikke kan komme ind igen, og så må den jo gå hjem til naboen. Katten vil aldrig forsvinde fra jeres hjem, hvis i bare beholder den på den måde. Naboen kan jo holde den inde et stykke tid, så den ved det er der den bor. Hvis den ikke vil gå igen fra jer, må det næsten være fordi naboen ikke tager sig så meget af den. Når i så gør det, ja så bliver den hos jer. Der findes ikke en metode man kan bruge for at få katten til at gå, når man selv beholder den og kæler den.
tilføjet af

Hvor er det synd for dig

du er udsat for den slags lemlæstelse af lejligheder, når du laver synsrapporter. Tror du du klarer den? Sikke fantastiske oplysninger! Hvor lang tid går der når man har hamster, før det ligner der har boet en alkoholisk familie med tre elefanter i fire år? Eller hvad med kakerlakker eller termitter? Jeg står nemlig her og skal vælge et nyt kæledyr, men vil lige høre dig først om hvilket der er det bedste, så dit job ikke bliver så hårdt hvis du nu skulle havne hos mig.
tilføjet af

Næe, det gør der vel ikke

Vi var faktisk godt klar over det. Det var også kun et lille sidespring, det var mest pletten, det drejede sig om.
Vi er hjemme hele dagen, da vi er folkepensionister, og det er naboen ikke. Såe, vi må vist se i øjnene, at katten bliver her. Den sover næsten hele tiden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.