6tilføjet af

kan man lære at dø?

Jeg elsker livet. Og jeg har altid vidst,at døden er en del af det. Jeg er ikke religiøs, så ingen evig liv, jo. Og måske ville man ikke have det skidt, hvis man var 100 år og blev dræbt af en 20 årigs jaloux kæreste.
Men, men, men...at se ens mortalitet i øjnene er svært!
Kan man lære at dø? Eller hedder det: man skal lære at leve?
tilføjet af

lære at dø?

Jeg har selv været ude for en meget alvorlig ulykke, hvor jeg faktisk var ved at dø -lægerne havde opgivet mig. Det er ikke andet end lys og engle! ALDRIG være bange for at dø, ALDRIG!
Du behøver ikke at tro på en Gud, som alle vegne bliver fremstillet i små egoistiske menneskers egne fordomme og snæversynethed, det er overhovedet ikke det det handler om! Jeg kan ikke formulere et andet ord for det end Gud = total kærlighed. Du er velkommen til at ringe og få en snak, hvis det er noget der virkelig generer dig. Tlf. 44 94 37 88 -mobil direkte: 21 64 75 88
tilføjet af

du skal kende dig selv

du skal giftes og og hober at du får børn massa børn fordi i mine tro dem some har børn døder aldrig selve om du og vi kommer til at død en dag så vorse børn kommer efter os så i prancipe du kommer ikke til at dø tænk på det jeg hober at du bliver glad i det live, du kan mail mig på ahmad1690@msn.com long life for all : )
tilføjet af

at leve

at leve er en underlig størrelse.. mange kan leve hele deres liv uden at leve.. mange søger en grund til at leve.. mit svar har altid været mig selv.. jeg lever udelukket for min egen skyld.. ved at lære mig selv og udfolde mig selv så lever jeg.. alle mine følelser er et udtryk for at leve.. jeg elsker at leve, men stadig så er jeg ikke bange for at dø.. døden er en kær ven at smile til når alt bliver mørkt.. man kan sagtens lære at leve..og at dø.. det er ikke så svært, det handler om at sige tingene, være ærlig overfor sig selv.. men spørgsmålet er nok nærmere om du tør at lære...?
tilføjet af

Shutup & live

Never question life or death. Our existance is based on acceptance. If you have accepted your life then you have chosen not to die. If you have accepted death as a better option then choose not to live. You cannot learn or prepare to die. Its like walking in a restaurant with a fork in your hand, just to find out they only serve soup. So shutup and live my friend, enjoy life while you can. You will have plenty of time to find out about death when you`re dead.
tilføjet af

Jeg er mere bange nu.

Nu er jeg endnu mere bange for at dø. Hvis man dør og der er en masse lys og engle?? Kan man snakke med disse engle? Flyver man bare rundt?
Jeg vil ikke dø...
tilføjet af

???????

man kan lære at dø og at leve...man kan dø af alt...tænk på det...gå en tur på gaden og en bil rammer dig...sid og hyg med vennerne og du får noge tgalt i halsen og man er død...men der er få ting man kan leve af...men folk ser kun de store ting...der e ringen der stopper op mere for at beunder solnedgangen eller en vinter morgen hvor der er fuldmåne og den skinder ned over søen så det er ligesom et billide fra eventyr...
man kan lære og dø hvis man vil...men man kan lære at leve...døden er uundgåeligt....men det er livet ikke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.