11tilføjet af

kan ikke leve mere

Hej .. jeg har et kæmpe problem..
Jeg elsker en fyr, der ikke længere elsker mig.. vi havde været sammen i 1 år og 9 måneder, og ligepludselig (igår) siger han at han ikk elsker mig mer? min verden er gået under.. og prøvede at begå selvmord igår.. det gik sQ meget fint i starten, men da det begyndte at bløde rigtig meget, fik jeg kolde fødder.. og stoppede.. ville gøre vidre, men min mor kom ind og stoppede mig..
ligenu har jeg følensen af, at jeg intet er.. jeg er en tom person.. har mistet den person jeg elsker aller mest i verdenen og vil leve sammen for evigt..
mange siger at jeg stadig er ung (15 år), og har hele livet foran an mig, og nok skal finde en ny. men det har jeg bare ikke lyst til.. det er HAM jeg vil ha, og ingen andre..
Hvad skal jeg gøre for at få ham tilbage❓:'(
- den ulykkelige pige
tilføjet af

til Maria

Op med humøret skat, hvis han ikke elsker dig mere hvorfor vil du så have ham tilbage? Det er svært når den man elsker slår op, og man har mest af alt lyst til at efterlade sit knuste hjerte og alle sine følelser og forsvinde fra jordens overflade. Men det er jo ikke løsningen. Tænk på din familie, dine venner tænk på hvad de mister...de vil miste dig! Tal med dem om dine følelser. Giv dine følelser frit løb. Græd bliv vred og giv slip. Det er det eneste du kan gøre. Han er ikke værd at holde fast i når kærligheden fra hans side ikke er til stede.
En masse lys og kærlighed
Sofie
tilføjet af

hold ud

Hej Maria!
Jeg kan godt sætte mig ind i din situation, men d drejer sig om at få vendt de negative tanker.
Jeg har også lige mistet min kæreste gennem 4 et halvt år og d gør ondt... føj hvor gør d ondt... og d er ikke nemt, men jeg tror på at d bliver nemmere med tiden og jeg tror stadig på kærlighden, men det jeg har brug for lige nu r bare at finde mig selv igen. Og det syntes jeg også du skal gøre. Tænk over hvad du vil med dit liv, vær ubehøvlet egoistisk og tænk kun på hva der er bedst for dig.og inden du får set dig om er "mister right guy" der... Ham som vil elske dig fordi du er en pige der ved hva du vil med livet og går lige efter målet. Og bare fordi du er dig, lige den han altid vil elske.......knus søde.9
tilføjet af

LIlle skat

Hvis jeg var dig ville jeg bare komme over ham,, dumme so, hva fanden snakker du om tænker du sikkert om mig nu!! Men tro mig jeg har også været i din sitiatioen en gang da jeg var 12, der kom jeg sammen med en i to år. Og følte også at min verden ville bryde sammen. Men idag er jeg 19 med barn, og forlovet.. Tro mig du kommer over det.. Drenge er ikk det værd og begå selvmord for, husk altid lille skat at vi er det stærke køn!! Vær glad for din mor kom og stoppede dig, hun har lige sørget for du oplever en 100gange større kærlighed senere i livet.. So stay cool girl! Knus en fra Slagelse
tilføjet af

Ring til Livslinien: 70 201 201

Hej Maria!
Du har brug for at tale med nogen.. nogen som kan tage dig seriøst og som kan forstå din situation.
Må jeg anbefale dig at du tager kontakt til Livslinien. Her kan du tale anonymt med mennesker, der har erfaring med at tale om selvmord.
De har både tid og lyst til at lytte til dig. Og de kan stille de spørgsmål, du måske ikke selv har tænkt på, men som muligvis kan hjælpe dig videre.

Ring til Livslinien
70 201 201
God vind fremover - det skal nok gå!
Kram, Randi
P.s. Du kan også læse lidt på Netdoktors sider vedr. selvmord:
http://www.netdoktor.dk/Sunderaad/fakta/selvmord.htm
tilføjet af

Tro mig

Kære Maria,
Just Me har ret: en endnu større kærlighed vil komme til dig når du allermindst venter det (men den vil sikkert ikke komme fra en, der ikke kan finde ud af at give dig den store kærlighed, som du faktisk fortjener)
Når du mærker så stor en smerte i hjertet som du gør lige nu, så kan du vide HELT sikkert at dit hjerte bare er blevet hulet ud og gjort større - og nu kan rumme en endnu større fryd og lykke end det kunne før !!
varmt knus til dig fra mig der har været ung og fortvivlet som du - men som nu oplever at hver dag og hver ny oplevelse af kærlighed bare bliver mere og mere fantastisk - !
tilføjet af

hvor flot

Jeg syntes det er dejligt og flot at du skriver og faktisk beder om hjælp. Jeg har som du mistet min dejlige kæreste som jeg elskede højst i verden. Det er nu 4 måneder siden. Det gør da stadig ondt, med jeg har snakket så meget om det, skrevet dagbog og grædt ud ved veninderne, og tro mig det hjælper. Du bliver erfaringer klogere, og bliver endnu mere klar til det rette for dig.
knus knus knus
tilføjet af

hej

Hejsa... nu ved jeg ikke lige om det er mit rette element, da jeg selv er dreng, men jeg mener helt sikkert det samme som de andre har skrevet... fyre som ham er ikke værd at samle på..
jeg ved ikke lige hvor meget hjælp jeg er til her, men jeg synes lige at du skulle have min mening.
Men varme hilsner og lykke ønskninger
The Wierd Fellow (17, Dreng/Fyr)
tilføjet af

Hej maria

Hvordan har du det nu... giv lyd fra dig.
tilføjet af

søde...

Jeg har prøvet noget af det du beskriver..
Jeg havde en kæreste gennem 4 år efter han var kommet hejm fra en ski ferie fortalte han mig at han var blevet forelskede i en ande.. jeg følte ikke jeg var god nok og følte i det sekundt han fortalte mig det ikke at jeg havde noget at leve for..Jeg prøvet også at tage mit ejet liv ved at spise nogle piller det var ikke fordi jeg ønskede at dø men fordi jeg ville have ham til at forstå hvor ondt han havde gjort mig..
det tager lang tid at kommer over at miste den man elsker uanset om man er 15 eller 25 år.. jeg var sygmeldt i flere mdr og kunne ikke atge mig sammen til andet end at side i min lejlighed og være ked af det.. det er vigtigt at man giver sig selv lov til at være ked af det og at man tager sig den tid det tager at kommen oven på igen, det hjælper ikke at blide alle ander ind at man igen nu har´det godt hvis man i virkeligheden ikke har det..
Lige nu kan du ikke forstille dig at skulle kunne elske en ande fyr, men det kommer.. men det kan du ikke bruge til noget nu så lad vær med at tænke på det brug tiden på at få snakkede og være ked af det og græd det hjælper at komme ud med det.. hvis du skulle have lyst til det kan du skrive til min mail louisez@ofir.dk jeg sender dig mange varme tanker i en svær tid knus fra mille
tilføjet af

Det bliver bedre

Prøv at se på det sådan her:
Masser af par går fra hinanden hver eneste dag, og masser af piger og drenge er dybt ulykkelige over det, men langt de fleste kommer over det. Det kan du også gøre. Lige nu er du helt nede i det sorteste hul, og kan ikke se nogen vej op, men tro mig. Du vil vænne dig til det, og du vil lære at leve med det. Og du vil komme op igen.
Jeg har selv været der hvor du er nu. Mit held (hvis man kan kalde det sådan) var at jeg var noget ældre end du er nu. Derved havde jeg lettere ved at klare situationen (mere moden, mere voksen, psykisk stærkere, etc.). Jeg var også langt nede - men jeg overvejede ALDRIG selvmord. Fordi jeg vidste at det ville blive bedre.
I den første tid er det OK at føle en masse selvmedlidenhed, men ret hurtigt skal du arbejde med dig selv, for at komme videre. Præcis hvad der vil virke hos dig, ved jeg ikke, men jeg klarede mig ved at "udnytte" mine venner. Jeg rendte dem på dørerne i tide og utide. Dukkede op uanmeldt for at snakke og høre om de gav en kop kaffe, og så videre. Det virkede. Ret hurtigt indså jeg at der stadig var et liv til mig - selv UDEN hende.
Det er nu over 10 år siden. Hun er gift og har 3 børn - og det faktisk med een af de venner jeg brugte dengang :-) Jeg holder stadig af hende, og kan stadig føle et savn fra tid til anden, men jeg lever med det, og glæder mig over den tid vi trods alt havde sammen, og at vi er rigtig gode venner idag, og hun er glad og lykkelig.
Kort sagt: Du kommer over det. Det tager lidt tid, men husk at du bliver stærkere af det. Du er så ung, at det sikkert er første gang du oplever dette her. Det er en frygtelig situation at stå i, og i din unge alder mangler du "værktøjerne" til at klare situationen. Derfor skal du alliere dig med nogle voksne (eller i hvert fald ældre personer) du har tillid til. Din mor opdagede dig, så jeg regner med at du allerede er i psykolog-behandling eller noget lignende. Ellers bør du nok komme det.
Du skal IKKE gøre noget for at få ham tilbage. Hvis han ikke vil have dig, er der ikke noget at gøre. Tro mig - du skal nok klare den.
tilføjet af

Kender det!!

hej.. JEg har også haft det samme problem!!! Jeg glemte hende og fandt en ny!! jeg har nu ikk tænkt på selvmord i 1 måned!!! JEg er også selv ung!!! (13) og har også et langt liv!!! du kan se om han elsker dig ved at sige du går fra ham, og så se hvad der sker!!! Hvis han beder dig om at blive, så giv ham en change, og hvis han virker ligeglad så gå fra ham, og begynd på en "frisk"!!!!!!
Hilsen The BoY!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.