6tilføjet af

Kan ikk træk tanden ud :O(

Jeg er så forpint af tandpine, at jeg ikke aner hvor jeg skal gøre af mig selv..
Blev så desperat, at jeg fandt en tang for selv at trække tanden (kindtand) ud, men tangen glider hele tiden af, og har nu bare endnu mere smerte i hele kæben.
Jeg kan slet ikke koncentrere mig om at køre til tandlægevagten i Århus 60 km.
Har ædt en masse iprener, men uden effekt.
Jeg klare bare ikke det her... det er ubeskriveligt smertefuldt... nogle gode råd mod smerterne, bare til jeg evt. kan få en akuttid i morgen?
tilføjet af

AV AV AV

Så dit indlæg, og fik helt ondt over at ingen har svaret. Jeg har desværre ikke nogle gode råd, andet end at køre til tandlægevagten. Kender du ikke en der kan køre dig?? Hvad med evt at tage kodymagnyl?, er de ikke stærkere end ipren?
Tror desværre det er en rigtig dårlig ide at trække tanden ud selv, især når du ikke har noget ordentlig smertestillende.
Håber at du får det bedre, for av det må gøre pænt ondt.
God bedring :-)
tilføjet af

tandpine

Hej din stakkel.
Prøv endelig ikke at trække tanden ud selv. Prøv derimod at komme koldt vand i munden. Det plejer gerne at hjælpe. Endelig ikke varmt. Det forværrer smerten. Tal evt. med lægevagten om noget stærkere medicin end panodil, der sjældent hjælper. Held og lykke med akut tid imorgen. Hvid du orker det må du gerne skrive tilbage om det kolde vand hjælper.
tilføjet af

Du SKAL til tandlægen hurtig.

Der er ingen vej udenom.Afsted med dig til tandlægen(tandlægevagten).En så voldsom tandpine som du har,kan gøre dig helt sindsyg af smerter.
Ingen gode råd hjælper dig her i debatten ang dulmen af smerter,kun tandlægen kan hjælpe dig med at få trukket den tand ud.Afsted med dig,hurtig.
tilføjet af

Skyld tanden med

Snaps, tag et lille glas snaps og skyld omkring tanden i ca 1 min, ja så bliver den lidt bedøvet og så drik snapsen bagefter, ellers skal du tage på skadestuen, der kan du også få hjælp
tilføjet af

Og hjælper den 1. snaps ikke nok, så gør den næste

det er simpelthen det bedste middel i en akut situation.
tilføjet af

Tak for alle jeres svar

Endte med at måtte tage til lægevagten, hvor jeg fik noget morfinlignende noget, og er nu igang med at finde en tanklæge der kan tage mig ind hurtigt.
Det med koldt vand var lige så smertefuldt, som varme drikke, og snaps havde jeg desværre ikke.
Men tusind tak for jeres tanke og omsorg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.