13tilføjet af

Kan ik sove

Øv - det er fucking trættende, at ikke kunne slappe af og sove normalt. Særligt i weekenderne kan jeg ikke sove - og kan være vågen i ca. 48 timer. Måske kan jeg sove en halv time - men vågner varm og mareridtagtigt.
Jeg drikker kun ca. 2 kopper kaffer om morgenen.
Til hverdag er jeg fysisk aktiv - men det halter i weekenderne, hvor problemet også gør sig mere gældende.
Jeg nægter at indtage sovepiller, da jeg har prøvet bevirkningerne ved dette. Nogle giver mig rådet, at jeg skal prøve at være mere fysisk også i weekenderne.
Har I derude nogle gode råd?
tilføjet af

gå en

maget lang tur c.a 2 timer før du går i seng og drik 1-2 skarpe lig før du går i seng det skulle hjælpe. godnat og sov godt.🙂
tilføjet af

Vågen i 48 timer.

Vågen i 48 timer er ikke normalt, medmindre man er tvunget til det, eller er dopet.
tilføjet af

søg læge

det er ikke normalt at være vågen i 48 timer.
synes helt klart du skal søge læge!
tilføjet af

Tak for råd

Tak for jeres svar - her lige lidt mere omkring problemet:
Vil ikke længere tale med læge, for hun giver bare sove-piller - og jeg tager både på i vægt, føler mig fraværende, får en metalinsk smag i mund (normal bivirkning v. sove-piller).
tilføjet af

Irriterende kender det

Irriterende kender det godt kan dog godt falde i søvn, men vågner fire fem gange hver nat.
tilføjet af

Sådan behøver det altså ikke at være

Det er helt forkerte sovepiller du har fået. Undersøg selv markedet. Lægemiddelkataloget er frit tilgængeligt. Man tager ikke på af sovepiller. Man skal i øvrigt have indslumringspiller - hedder og efter 7 timer er de ude af kroppen. Du lyder som om du har taget flere end foreskrevet eller oså er det mange år siden.
Det du beskriver er absolut ikke normale bivirkninger. Bivirkningen - hvis man kan kalde det det, er at man falder i søvn.
tilføjet af

Hvad doper du dig med?

Er du ved at dø af stress eller er din fysiske aktivitet i det lokale træningscenter med tilhørende pulver?
tilføjet af

Melatonin

Søg efter Melatonin(Som naturligt findes i hjernens søvncenter) på nettet og få mere INFO. Det har været brugt verden over i mange år til at regulere søvn mønster ifbm. feks. Jetlag, folk med skiftende arbejdstider etc. Selv har jeg haft rigtig stor glæde af det og har INGEN bivirkninger haft. 1 tablet og jeg sover sødt ca. 30 min efter, desuden vågner jeg veludhvilet efter 8 timers dejlig søvn.
tilføjet af

Gå til bekendelse

tilføjet af

Nej og det er vel også derfor

trådstarter spørger. Jeg ved ikke lige hvad vedkommende kan bruge sådan en arrogant konstatering til.
Det ville svare til at sige til en gigtpatient at det ikke er normalt at have ondt i ryggen medmindre man har slået sig eller overanstrengt sig.
...NÅ! Men hvad kan han bruge det til???
Jeg kan iøvrigt oplyse dig at søvnproblemer er en af de mest almindelige grunde til at folk opsøger læge og det er heldigvis ikke alle der er dopet eller er tvunget til ikke at kunne falde i søvn.
Se iøvrigt mit svar til trådstarter for den konstruktive del af det.
tilføjet af

Har prøvet det

og det jeg selv erfarede og det jeg kan læse imellem linierne på dit indlæg er at det er FRYGTEN for ikke at kunne sove der egentlig er dit værste problem.
Problemet er frygten. Søvnløsheden og trætheden er symptomerne.
Det er en ond spiral man hurtigt kan komme ind i. Hvis man ikke kan sove et par nætter så begynder forventningens angst at spille en et puds.
I weekenderne vil du gerne være udhvilet og derfor skal du sove og dermed opbygger du en præstationsangst der resulterer i det modsatte.
Når du er der, så handler det om at erkende denne frygt og se den i øjnene og lære at ignorere den gennem at konfrontere den.
Accepter når du ikke kan sove frem for at ligge og blive mere og mere anspændt. Lad søvnen komme til dig i stedet for febrilsk at forsøge at fange den.
tilføjet af

Kan du ikke bare

lade være at forurene tråden med dine platte kommentarer
TAK!
tilføjet af

Det har jeg faktisk

Der har jeg faktisk prøvet en gang, det hjalp ikke og jeg følte ubehag af den.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.