6tilføjet af

Kan du lide dit kælenavn?

Der er så mange der kalder hinanden for alle mulige søde og ikke søde navne.
Min kæreste kaldte mig skat på et tidspunkt. Men jeg bad ham lade være. Af en eller grund synes jeg det lyder kunstigt og det er så slidt, bryder mig virkelig ikke om det anvn, selvom det er sødt sagt.
Kan du lide dit kælenavn og hvad bliver du kaldt ??
tilføjet af

...

Min Søsters kæreste kalder mig for magasit eller magasiv... synes det er et lorte navn men ja da det er kun ham der kalder mig det gør det ikke mig så meget
tilføjet af

skat er slidt!

Lige for tiden har jeg ikke noget kælenavn, min kæreste kalder mig nogen gange min kære, men aldrig skat, for vi synes begge to det er for slidt. Vi bruger alligevel begge to "min skat" som kælenavn. Jeg kan ikke lide kælenavne hvis folk bruger dem så meget at man har mistanke om at de har glemt hinandens navn - i ved, de par der kalder hinanden skat i hver sætning (skat, rækker du mig sovsen? værsgo skat. tak skat. Har du husket at købe støvsugerposer skat?) Jeg havde en kæreste på et tidspunkt der fandt på et sødt kælenavn til mig, men brugte det så meget at jeg blev træt af det - jeg synes helst kælenavne skal gemmes til kærlige situationer, hvor man gerne vil udtrykke noget særligt ved at sige min elskede/skat/grisling/hvad man nu kalder hinanden.
tilføjet af

Slidt og slidt - fuldstændig fantasiløst

Nej du - min søster, hvad hun ikke bliver kaldt...
Mullen, Mulle, Mikkel, Frederik, rejen, tranlampen, Hütte, Hannelora, Sweeti-pie, Kranen, varanen, pussen og jeg kunne nok blive ved, men så kommer jeg ind på de mere private.
tilføjet af

Ja det kan jeg da

ikke mindst dem, der ikke kommer fra kærester. De siger jo ofte noget om relationen til personen og henviser ofte til situationer, man har været i sammen. - så - johhh de er okay.
Men det passer mig meget godt at "Skat" ikke er et af dem.
tilføjet af

SÅÅÅÅÅÅ enig

min veninde var engang også i et forhold, hvor de seriøst kaldte hinanden for skat i hver evig eneste sætning. Det var til at kaste op over. Det løb os allesammen koldt ned af ryggen til sidst. Heldigvis fik hun selv øjnene op for det. I dag har hun bpde ny kæreste og nyt kælenavn der bliver anvendt ca. 80% færre gange end ved sidste forhold ;-D
tilføjet af

ja da

jeg sybtes at kælenavne er en sød lille ting, som venner og kærester immellem er charmerende. - Så om jeg kan lide min(e) kælenavn(e), ja da og jeg giver dem også selv :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.