6tilføjet af

Kærligheden

Hej...
Hva gør man hvis man har en kæreste og man ikke kan finde ud af om man elsker hende.?
slår man op eller hva gør man.
vi har nu været sammen 5 mdr og jeg har slået op et par gang men så sige hun jeg ikke kan være det bekent for hun elsker mig så inderligt. også ender det med vi er sammen igen...... HVA SKAL JEG GØRE.
tilføjet af

ægte kærlighed

Der er stor forskel på kærlighed og forelskelse. Når man er forelsket svæver man på den lyserøde sky og synes at kæresten er den mest perfekte i hele verden. Sandheden er dog at ingen er perfekt og heller ik din kæreste. Når man elkser en person så elsker man dem pga deres fejl og ikke bare på trods..ok derer nok nogle ting man helst vil undvære men son man ser igennem fingre med. Krælighed er når ens kæreste er blevet den bedste ven og ens fortrolige. Kærlighed er at blive varm om hjertet når personen kommer ind ad døren efter man ikke har set hinanden i et stykke tid. Kærlighed er ikke at kunne undvære personen. Ægte kærlighed er at ønske at gøre noget godt for en anden , at sætte sine egene ønsker til side og gøre ham/hende glad.Håber det kan hjælpe dig. Hvis du ikke var glad for hende ville du vide det med det samme.
tilføjet af

H@nson

Tak for det.... Ja jeg tror jeg kunne bruge det til noget.... Men ved stadig ikke rigtig hva jeg føler, for hun er også min bedste ven. og vi bor heller ikke lige frem tæt på hinande. 200 km såå. Men vi ses hver weekende. og ja bliver glad for se hende men i uge dagne er det ikke sådan jeg savner hende forveildt eller bare savner. Såååååå.
tilføjet af

Kærlighed er .....

Lidt strøtanker/-svar...
Hvis du(hvor gammel er du?) er i tvivl om hvoledes det er kærlighed, el. "bare" én ud af mange bekendtskaber(venskab, sex, interesser, kammerater o.l.), så kan du prøve at spørge dig selv om du føler du vil have det bedre ved, at det var en anden der var i hendes sted....
Er det for dig "blot" et spørgsmål om hvorledes der er "en", eller at det er HENDE, siger ganske meget!
Ser du andre kvinder som mere potentielle kærester, evt. nogle du allerede kender fra venner/kammerater/kolleger?
Og så kan du også prøve at tælle sammen hvor mange gange du tænker på hende i timen(el. om dagen!...), om det kilrer i maven når du gør det..... hvorledes du "ser" hende påklædt, eller om du evt. kun er tiltrukket af hende i sengen...
GLÆDER du dig til gensyn, og kan slet ikke vente med at kramme, kysse og røre hende; føler du det bobler i maven og årerne?
"Følger" hun med dig i det du laver - alene, og glæder du dig til at kunne fortælle hvad du har lavet, når i ses/snakkes?
Når du ved hvad hun skal lave hvornår, tænker du så på det og hvordan det går hende?
Viser du dig gerne frem for kendte/fremmede personer/selskaber, eller vil du helst bare være "jer to"?
I din planlægning - her og nu, eller langsigtet, hvor rangerer hun da på den så "berømte/berygtede" prioritetsliste? 1? 2? 3? 4? 5? ...og hvor tit?
GLÆDER du dig til at kunne holde JUL sammen med hende, eller er det mindre væsentligt?!
Men kærlighed er mangt og meget, og ikke én side af den er ens for to mennesker.... men tror godt du -efter at have funderet lidt over disse punkter, og hvis du VIL.... - har en klar fornemmelse for om hun er HENDE, eller en "mellemstation"!
Pøj med det..
(Spørg gerne igen hvis du tvivler...)
tilføjet af

Helt normalt i et sundt forhold

Hej H@nsen!
Det er normalt at miste følelserne for den man elsker i en kort periode. Jeg ved det, for jeg har prøvet det så mange gange! Og jeg har lært at mine fejl!!
Jeg slog op med min kæreste en gang netop pga. det. Og fuck hvor jeg fortrudte det! Heldigvis tog han mig tilbage igen...
Tænk godt over det og giv jeres forhold tid. Tænk evt. over hvad du kan lide ved hende og hvad du IKKE kan lide ved hende...
På daværende tidspunkt havde vi været sammen i 6 mdr. Nu har vi været sammen i et år mere end det nemlig 1½ år! Jeg elsker ham mere end noget andet og vi har planlagt at flytte sammen næste år.
men en gang imellem (mest når han gør noget jeg ikke kan lide) mister jeg følelserne for ham kort... anyways tænk godt over det før du gør noget!!!
Kh.
Tina :)
tilføjet af

Kærligheden

Jeg vil sige jer tak for jers svar.. Jeg tror virkelig jeg kan bruge det til noget. og for tiden går det bare godt i forholdet men der er en Tøs der er totalt skut i mig hun gør alt for at prøve ødelægge mig og hendes forhold hun skriver fx til min kæreste at jeg har sagt at jeg er totalt vild med hende og jeg kunne finde på slå op med hende for hendes skyld.
Hvordan tagler man sådan et problem.. heldigvis han min kæreste stolet 100% på mig ind til vidre, men bliver hun ved med det. Jeg har lovet jeg kodde kontakten med hende men kun bliver ved med at skrive og ringe både til mig og min kæreste.
??????????????????????????????????????????????
Mange venlige hilsner Fra
Mads
Ps. Jeg er 16 men det er særiøst det jeg skriver. og vil gerne have særiøse svar.
tilføjet af

til mads

du er da ikke en dag over 14 makker. sov du i dansktimerne? du staver meeeget dårligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.