3tilføjet af

Kærlighed med ord

HEy! Jeg er en dreng på 17år..
Jeg er vildt forelsket i en pige, og hun har sagt at hun elsker mig:) Jeg siger til hende så tit jeg kan, at jeg elsker hende..hun har fortalt, at hun aldrig vil blive træt af at høre mig sige det..:)
Her kommet emnet/spørgsmålet..Kan man bruge andet end ord, til at sige man elsker en anden. Kan man via sine handlinger, vise det på en bedre måde, eller er det ordene man skal holde sig til?
tilføjet af

Handling frem for ord..

Det er let nok at fortælle hinanden at man elsker, men hvis ikke handlingerne stemmer overens med ordene, så er de tre små ord INGENTING VÆRD.
Vær opmærksom ..og gi hende kærlighed i form af kys, knus og gode fælles oplevelser.....læg hendes ynglingsmusik på, og gi hende lidt fodmassage, eller kropsmassage, det er ting vi kvinder sætter pris på...ikke alt det der " jeg elsker dig" hele tiden, og tro mig, en dag gider hun ikke høre dig sige det 50 gange dagligt...
held og lykke...gi hende et varmt kram på denne kolde vinterdag :-)
tilføjet af

SVARET ER....

Hey.
Mit råd er:
Fortæl hende at du elsker hende og vis hende det... begge dele.
Det komme jo også an på hvem hun er og hvilken type.
Bare gør små ting. Bor i sammen? Så bare hjælp med at husholdning og hvis ikke så besøg hende tit og hvis i er langt væk så ring til hende... Bare giv hende opmærksomhed. Sådan kan de fleste piger lide det...
Mvh fru-28
tilføjet af

hehe....

Cool nok. Lyder som nogle kloge svar du har fået.. følg dem ;-)
hehe...
Hun tænker nok på det samme som dig :-P
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.