2tilføjet af

Kære mor i himlen! 2

Kære mor!
Det har været rigtig dejligt vejr i dag, så kristian og jeg har været udenfor det meste af dagen.
Lige nu hører jeg "If tomorrow never comes" Og kan ikke lade være med at tænke på dig.. For jeg nåede aldrig at fortælle dig hvor meget jeg virkelig elskede og stadigvæk elsker dig!! du var mit et og alt.. Det var dig der gav mig liv, og det du har givet mig, giver jeg vidre til kristian. Ville virkelig ønske du kunne holde ham, røre ham, mærke ham trække vejret! Det er et helt mirakel, når sådan en lille en kommer til verden. og Kristian var jo meget lille. Far var med til fødselen, men ville så gerne have haft dig der også. er ikke i tvivl om du var der, men ville rigtig gerne have set dig og holdt i din hånd!
Bliver nødt til at stoppe nu.. kan ikke se hvad jeg skriver for bare tårer...
Jeg elsker dig!
Din Zessa
tilføjet af

Jeg tror

At hvis man, efter Døden, har efterladt sig så gode minder, som Din mor har, så lever hun måske på en måde alligevel endnu. Ikke på samme måde som Dig og mig, men i kraft af de gode minder Du har om hende.
Jeg har selv en søn på 13 år, og hvis jeg skulle "falde væk", ville jeg være dybt lykkelig, hvis jeg vidste, eller "Så", at han skrev så smukt om mig, som Du gør om Din mor.
Det var bare det jeg ville sige. Hej.
tilføjet af

Dejligt at ....

Hvor er det dejligt at læse om nogle der stadig har et meget, meget tæt forhold til deres forældre. Jeg har selv mistet min far for 3 år siden og der går ikke mange dage hvor jeg ikke tænker på ham. De er/var tros alt vores første holdepunkt i livet, det er dog en ting der sætter sit aftryk.
Der er nok andre der det modsatte forhold, så selv om der vil gå en rum tid før du vil kunne tænke på hende uden at der nødvendigvis kommer tårer, må du nok lære at mindes hende som hun var, DIN MOR.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.