7tilføjet af

RINGORM??

Hej Alle..
Jeg har fået en ringorm på halsen. Den er kun på størrelse med en 25 øre.. Men har haft den siden februar.. Den forsvinder bare ikke.. Var ved lægen i marts og fik noget at smørre det i (Brentan 2 % creme). Han sagde at jeg skulle smørre i 1 måned og så var det væk.. Så havd gør jeg nu?? Noget der er prøvet sådan noget..
Hilsen Mille
tilføjet af

jeg syntes du skal

kontakte din læge igen - måske du skal have noget stærkere end 2% creme.
Det er et klamt navn, for ringorm har intet med "orm" at gøre.. det er en svampe infektion og den smitter.
Ar "natur"lægemidler kan du prøve at duppe med atamon - det mener jeg at jeg brugte for mange år siden da mine unger fik ringorm fra vore tilløbne kat :-(
Held og lykke med det.
mvh: Kontormus
tilføjet af

Neglelak!

Dæk ringormen med klar neglelak! Sådan fjernede jeg for nogle år siden nogle genstridige "orme". Cremen virkede heller ikke på mig.
tilføjet af

Atamon

Det bedste og mest ufarlige tip er at duppe det med Atamon 2-3 gange om dagen, så forsvinder det stille og roligt.. Atamon er det man bruger til at konservere syltetøj osv med.. Kan købes i alle supermarkeder for under 15 kroner..
tilføjet af

Har du husdyr?

Det er megt alm. at man bliver smittet via katte (hunde). Så tjek evt. disse. Har selv to børnebørn, der begge har ringorm pt.
Har haft det i 14 dage, og bliver også smurt med brentan 2%.
Atamon er også effektivt, men den med neglelakken, har jeg ikke hørt før.
tilføjet af

Ringorm

Er du sikker på, at det stadig selve svampeinfektionen du har eller er det arret efter den. Ringorm kan danne ar - jeg har selv et gammelt et på armen.
tilføjet af

???

Forstår ikke dit spørgsmål? Jeg har ikke haft ringorm, og har ingen ar...[:|]
tilføjet af

Sorry Jette

Det var ikke dig jeg ville svare. Det var Mille - synes ellers jeg havde hæftet på den rigtige - men det ka jo smutte i farten.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.