4tilføjet af

Jeg prøver igen og igen..

Jeg prøver igen og igen at starte dette indlæg, men ved ikke rigtig hvad jeg vil med det, og hvorfor jeg skriver det!
Jeg faldt over overskriften "Unge der skærer i sig selv" og den ramte mig dybt! Jeg sad og rystede bagefter og da jeg kiggede videre er der jo mange der gør det!
Jeg gør det selv, jeg startede for 4 år siden! Ved ikke hvorfor, men når jeg kommer ind i en dårlig periode så pludselig bryder det hele sammen og jeg ender med at skade mig selv!
Jeg skjuler mine sår, så ingen skal se dem. Men få gange har en fået øje på det, men reagere ved at tage afstand.
jeg bliver chokeret ved at se herinde på debatten, hvor mange der vælger den udvej, og stiller mig igen og igen spørgsmålet "hvorfor er der ingen pårørende der reagere...
Hvorfor er der ingen debat om det i Danmark, ingen ved hvad de skal stille op og hvor man skal henvende sig..
Hvor er hjælpen henne i alt dette?
Dette er et frustreret indlæg, for jeg kender selv følelsen! jeg ville selv ønske at når jeg er længst ude at en ville tage om mig og hjælpe mig!
Til alle jer som har haft mod til at skrive ind om problemet, jeg håber at der et et mennesker derude som reagere, et mennesker som ikke bare vender ryggen!
Knus fra TQQ
tilføjet af

prøv her

http://www.sind.dk Her vil du højst sandsynligt kunne finde ligesindede.
Mon du har en depression, eller en personlighedsforstyrrelse? Gå til din læge og få hjælp!! For du KAN hjælpes, du er bare kommet ind i en ond spiral og har brug for nogen der kan hjælpe dig til at finde fodfæste.
Hvordan vil du gerne have at folk skal reagere på dine sår?
tilføjet af

livet gør ondt

Der er mange grunde til at mennesker skærer i sig selv, men det kan koges ned til en ting, at livet gør for ondt og det er svært at håndtere en så defus smerte. Når man gør fysisk skade på sig selv er det meget nemmere at forstå hvorfor man har ondt. det handler om logik. der er så mange forskellige måder at skade sig selv, alkohol, piller selvmord, spiseforstyrrelser både med for meget eller for lidt mad.... og tro mig du er ikke den eneste som bliver overset af omverden, hvem blander sig i og tager omsorg for hinanden. deter vi bestemt ikke gode til. jeg kender ingen i din situation, men masser af mennesker som flygter fra livet på den ene eller anden måde, og nogle skader sig selv fysisk og psykisk i processen. fælles for os aller er at vi sjældent kan se det og heller ikke altid ved hvorfor vi gør det....vi kan ikke sætte ord på smerten indeni....
mange tanker
mille
tilføjet af

det......

...er bare så tirst.
tilføjet af

Ring eller skriv

Hej med dig - Har lige skrevet en opgave på mit seminarium der kommer lidt ind på piger der skærer i sig selv. Jeg var i den forbindelse inde og tale med Livslinien, som egentlig er en linie for personer med selvmordstanker. Jeg ved ikke hvordan du har det med det, men man behøver ikke at have selvmordstanker for at kontakte dem. Netop dit problem var der mange andre der også ringede ind om, og så taler du med en person som kan vejlede dig til hvad du kan gøre og henvise dig til de rette mennesker. Telefonerne er åbne hverdag fra 16-23 og tlf nummeret er 70201201. Du kan være helt anonym, og selvom det er meget grænseoverskriden og sidde og vrænge sine følelser ud til en man ikke kender, er det faktisk rigtig rart bagefter. De har også en hjemmeside:
www.livslinien.dk
Held og lykke med det og gør dig selv den tjeneste at få talt med nogle om det.
Kærlig hilsen Lizzy
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.