4tilføjet af

er det synd?

er det synd for asylansøger at de bliver syge fordi de ikke kan få opholdstilladelse?
er det synd at AF diskriminere udlændige til at få et job?
tilføjet af

hmm

det er synd de bliver syge det er det medalle uanset hudfarve, men hvis de ikke kan få opholdstilladelse så er der jo ligesomen grund, og man kan ikke lade være med at tænke på om der er nogen af dem der bliver "syge" for at vække sympati og måske på den måde få opholdstilladelse
mht arbejde, så syntes jeg bestemt at en arbejdsgiver helt og holdent selv har lov til at bestemme hvem han vil ansætte og hvis han vil ha en dansker skal han sq ha lov til det, ligesom muhamed også foretrækker sin fætter i hans butik....
vil lige på pege at jeg IKKE er racist, jeg tror på at vi skal hjælpe dem i nød og give dem asyl
jeg mener ikke at nogen skal ha et job pga positiv særbehandling, ligesom sorte får i USA, de skal have det fordi de er kvalificeret. og hvis arbejdsgiveren ikkekan li en der er mørk, surt show, sådan er det også for dem der er tykke, eller så mange andre der kan skille sig ud fra flokken, de risikere også at miste en chance for et job, for arbejdsgiveren ikke kan li ham/hende....
tilføjet af

Selvbestemmelse !

Jeg synes da at det må være op til hver enkelte arbejdsgiver, at vurdere om de vil ansætte en dansker eller en person med anden etnisk baggrund !!
Hvor er vi helle hvis politikerne også skal til at bestemme hvem der skal bestride de ledige jobs vi har rundt omkring ??
Og hvad vil det næste blive, som arbejdsgivere skal underlægges ??
Om det er synd at asylansøgere blir´ syge pga. manglende opholdstilladelse ..... hmm ..... det vil jeg lade stå som et åbent spørgsmål - der er det som er mere synd .... at terrorister f.eks. skal bruge børn som gidsler for at vise hvad de mener og vil !!!
tilføjet af

skræmmende fremtid

Helt sikkert, at sygdomme blandt asylansøgere er ikke udbredt pga. det dårlige danske sommer, men blot en måde at vinde tiden på. Og skabe opmærksomhed, ikke andet.
For indvandrere er det faktisk nemmere at finde job blandt deres egne, end på den danske side. Eller starte en kebab- eller grønthandel. Og det fremhæver den dobbeltmoral, som findes i integrationepolitikken, at vi siger flere job til indvandrere men selv ikke vil ansatte den slags. Det er da synd for dem. Jeg tror ikke at de er så blinde at de ikke kan se det. Hvis det forstætter på den måde, så for vi de sorte kvarterer i alle større byer og gangster-bander som overfalder danskere i gadens mørke hjørner..
tilføjet af

Alle bliver diskrimineret

Alle bliver diskrimineret i dagens Danmark. Er du ikke udlænding, er der noget andet. Så er du kvinde, du ryger, du har briller, du er overvægtig, du har ring i næsen.
Så længe vi mennesker har fordomme overfor alt er der diskrimination. Det er uhyggeligt, men sådan er det. Væn jer til det...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.