12tilføjet af

jeg glææææder mig:)

ok, jeg ved godt at de positive indlæg på debatten ikke har særlig stor interesse, men nu vil jeg alligevel bebyrde jer med min glæde:
jeg kan bare IKKE vente med at komme hjem til århus til jul. det er nu et år siden jeg har været i Danmark, og bare det at gå gennem århus gader, ned til havet, rundt om Brabrand stien, en tur til de områder hvor jeg er opvokset og har boet. jeg er også spændt på om der er blevet bygget mere nyt inde i byen (sidst da jeg var 'hjemme' forekom det mig hver en lille sprække skulle byfornys etc.)
der må da være andre end mig der følger med her på debatten et sted i udlandet som glæder sig, som et lille barn, til at komme hjem til Danmark til jul?
p.s. det første jeg vil gøre så snart jeg står af flyet er at fylde mig med tyrkisk peber bolcher og andet salmiak slik, hmmmm... det kunne være sjovt at høre hvad andre der kommer 'hjem til jul' savner mest (udover familie og venner selvfølgelig:))
tilføjet af

God Jul til dig

Rigtig god jul til dig.Hej.
tilføjet af

Ah jul i DK

Hej, jeg har det på præcis samme måde! Jeg glæder mig bare til det hele!!! Varm leverpostej med bacon og champignon, hjemmebagt lunt rugbrød, rigtige frikadeller, stegt flæsk med persillesovs, steg og and med masser af rødkål, duften af hjemmebagte brunekager, vaniliekranse og jødekager, kanelgifler (her laver de intet med kanel!!!), hindbærsnitter, frisk mælk ah jeg glæder mig til at lave konfekt, glæder mig til at gå rundt i Tivoli, glæder mig til turen op ad Strøget, til stemningen op til jul, til at pakke alle de indkøbte gaver ind, til at glæde min familie og venner, til at pynte juletræ, til at danse om træet, til at se Disney-show, til alle traditionerne - jeg tror jeg glæder mig til det hele! Elsker i det hele taget alt ved den danske jul - verdens bedste jul - og et år i udlandet gør min spænding og glæde ekstra stor!!! Rigtig god jul til dig - og til alle der måtte læse dette indslag! Jeg synes nu det er rigtig rart med positive indslag!!!
tilføjet af

Håber du får en god jul blandt familien

Du er dog lidt letsindig, når du tager tyrkiskpeber med, pas på hvem du byder dem.
Du har nok bemærket islam fobierne på debatten. {:o)
tilføjet af

Jul i Århus!

Yep! Skal også 'hjem' til Århus, for at holde jul.. glæder mig også helt vildt! Nu bor jeg så godt nok i Danmark, men det er ikke så tit jeg kommer til Århus for at hygge med den familie.. så det bliver helt fantastisk :)
Angående byggerriet, så mene jeg faktisk at de har fået bygget et nyt center lige ved siden af, eller integreret med, hovedbane gården. Jeg har ikke set det, men har hørt min granfætter snakke om hvor stort det var... lige indtil han kom til København og så det nye Fields ;)
Glædelig Jul!
tilføjet af

Dansk julehygge

Du er bestemt ikke den eneste, der har det sådan... Jeg kommer godt nok ikke hjem til jul i år :-(, men jeg savner virkelig den danske jul og København i december, men Tivolis julemarked, nisser og hjerter overalt, og julekalender og stearinlys. I Spanien er der hverken nisser eller risengrød eller andesteg eller gaveudpakning juleaften, så selv om der er andre hyggelige traditioner, er det ligesom ikke "rigtig" jul for mig. Til gengæld har de dog et utrolig stort udvalg af juleslik! :-)Og jeg har været til skandinavisk julemarked her for et par uger siden og fået mig lidt smørrebrød og en kanelsnegl, så jeg kan holde ud lidt endnu...
Glædelig jul til alle i Danmark og udlandet... Eller som de siger her: ¡Feliz Navidad! :-)
tilføjet af

Hvor er i?

Det lyder alt sammen rigtig hyggeligt og jeg kan sku godt forstå i glæder jer og jeg bliver helt i julestemning - og det er sku osse rart med positivitet her på debatten. Men det jeg egentlig vil spørge om hva, hvor i verden befinder i jer? Det er da en lidt vigtig del af jeres historie ikk? Eller er jeg bare for nysgerig?
Rigtig super god jul til jer alle rundt i verden:-)
tilføjet af

GLÆDELIG JUL, DANMARK!!!!!

Så er der os andre der ikke skal hjem til jul. Der er nu ikke noget som en god gammeldags dansk jul. Men jeg glæder mig nu til at holde jul alligevel. Et ordentligt ædegilde med alle de mennesker som jeg er kommet til at holde af herovre. Så, glædelig jul derhjemme!!
tilføjet af

Du skal være velkommen

En stor varm velkomst til dig her i dejlige århus.
Mvh. Susanne
tilføjet af

SUk

Jeg bliver helt trist af at lase alle jeres dejlige indslag. Jeg bor selv i Sudfrankrig gennem 4 ar og selv om jeg selv har og har min mor og 2 soskende hernede savner jeg helt utroligt julen i Dk og min fars familie. Jeg savner alt det i beskriver Tivoli, Stroget af hele stemningen! Men tak alligevel for alle jeres indslag jeg tror jeg holder jul i DK naste ar!
tilføjet af

jul i udlandet

Hej med Jer!!
Jeg sidder ogsaa i udlandet (i Schweiz) og kommer desvaerre heller ikke hjem i aar :-(
Her er der heller ikke saa mange juletraditioner som i lille dk - der er meget julepynt rundt omkring og julehygge i gaderne men ikke i de smaa hjem som i danmark. Her gaar mange saagar paa restaurant juleaften og man danser ikke om juletraeet og giver heller ikke saa mange gaver. Det er som om alle er mest traette af julen og over al den stres og travlhed. Trist for dem! Men jeg glaeder mig!
En rigtig glaedelig jul til jer alle her fra alperne!
nissepigen
tilføjet af

danse om juletraeet

ja, den er vi vist ene om.
alle dem af anden nationalitet jeg fortaeller at vi danser om juletraeet og synger, griner højlydt. ok , det lyder maaske ogsaa lidt sjovt naar man siger det :-O
det var rart at høre fra jer allesammen. nu er der kun 1 arbejdsdag tilbage og saa er det 'goodbye glasgow, hello Aarhus" i al fald for to ugers tid. aaaah, jeg glaeaeaeder mig:))))
tilføjet af

vi hygger os

vi hygger os her i julen selvom vi kun er os selv og mine børn , så det er ret hyggeligt så synger vi nogle sange og pakker gaver op og spiser hjemmelavet konfekt
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.