13tilføjet af

jeg bliver mobbet hvad skal jeg gøre

jeg bliver mobbet fordi jeg ikke gider slås og jeg ikke går i modetøj og jeg har det ikke godt med det hvad skal jeg gøre [:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(][:*(]
tilføjet af

Af og til er man pisket til

at gøre noget som er imod ens natur, og for at du kommer billigst ud af dit problem uden at skulle gå i modetøj, så begraver du en solid knytnaeve lige midt på tuden af den som er lederen af dem som mobber dig, og så plejer mobberne som regel at finde et nyt offer.😉
tilføjet af

Præcis!!!!!

Lige mine ord!!
Det kan kun stoppes på een måde, SLÅ HÅRDT...
tilføjet af

Mob igen

Det er kun tabere der slås, og folk med lille
intelligens, der går i modetøj.
tilføjet af

Bare lad som ingenting.

Hvis du giver igen, så er du selv ligesom de er, og det har du da ikke lyst til, har du?
Det bedste du kan gøre er at lade som ingenting, så er det dig der har retten på din side. Det er dig der har ret, og det er dem der handler forkert.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

enten eller

Hvis du virkelig vil have noget med dem at gøre må du blive som dem eller også må du finde nogle andre at hænge ud med, som har mere sunde interesser!
tilføjet af

Fortsæt med at lade dem vide, at du ikke gider

den form for barnlig og primitiv opførsel.
tilføjet af

Lad være med at finde dig i det.

Sig det til en lærer eller en anden voksen person, hvor det foregår.
Arranger et møde hvor i får snakket om det og om hvad der er god opførelse. Få dine forældre til at kontakte deres forældre.
Du må ihvertfald ikke bare finde dig i det, fordi det de gør er ikke i orden.
tilføjet af

Det er ikke nemt.....

... og min første tanke er også..... stik mobberen en på kassen, råb "luk røven" men det løser jo ingen ting....
Den der mobber har det ad helved til selv, og at mobbe dig fjerner fokus på den der mobber. Sørgeligt men sandt.
Hvis du kan overskue det så vend det døve øre til, for det er ikke sjovt at mobbe en der ikke lader sig mærke med det.
Ellers synes jeg du skal bede om hjælp fra dine forældre, skolen mv.
Der må være en mulighed for at løse problemet uden at du skal stå med en knytnæve plantet lige midt i skærmen på den taber der ynder at gøre nar af dig.
Hatten af for dig, fordi du ikke gider slås og ikke lader dig presse til at gå med modetøj.... Hvad er også modetøj.... Du bestemmer selv hvad der er mode for dig.
Det handler måske om noget helt andet, men slåskampe og modetøj er måske det de kan ramme dig på. Prøv en dag at gå i skole med bar røv og slips 🙂
Når du har prøvet alt hvad du kan.... så tilslutter jeg mig også at du hamre vedkomne en på skallen, og sørg for at ramme rigtigt første gang.... og det skal gøre ondt.....
tilføjet af

Gi' igen!

Mobberne finder altid de svageste ofre, og derfor skal du måske begynde på en attitude der siger: det er mig der bestemmer!
Kommer de og mobber dig, planter du den hårdeste næve i fjæset på "gerningsmanden". De starter, du slutter, minven :-)
tilføjet af

hvad du skal gøre

puha mobning er mega nederen.
Jeg selv blevet mobbet meget, men bliver det ikke mere. Men er er hvad du skal gøre:
Før det første skal du inorere det de siger/gør. De mobber for at få din reaktion. Måske er det sket at du er blevet meget vred eller ked af det, og at de så har stået og grinet af det. Det er fordi de kan lide din reaktion. Men hvis du bliver ved med ikke at reagere, ender du med at blive uinteresant for dem.
For det andet skal du stoppe op og tænke på hvad det er de EGENTLIG siger til dig.
Kalder de dig dum? Så spørg dig selv om du er dum. Nej vel? :-)
Kalder de dig grim eller luder? Så er det her du skal tænke "Helt ærligt jeg er da ikke en luder, for jeg gir ikke sex for penge, det må da være jer der er dumme??". Du bliver jo ikke dum, grim eller dårlig af at nogle siger det. Bare fordi der kommer nogle hen og kalder dig det, så bliver det det jo ikke rigtigt af det.
Det er det du skal gøre til at starte med. Jeg kan love dig at det er ikke dig der er noget i vejen med! Det er dem der mobber dig! De gør det jo KUN fordi de keder sig (det passer) og så vil de have din reaktion. Og det er jo ikke DIN skyld at de keder sig vel? :-) Det er jo bare ynkeligt af dem. Så giv dem den kolde skulder, og si til dig selv "Jeg er hverken dum, grim eller en luder jeg er noget specielt!". Lad dem ikke vinde over dig. Gi den gas, og vis dem at der skal mere en ynkelige ord til for at slå dig! ;-) for det er i sidste ende dem der er de svageste. Håber du kan bruge det.
Kærlige hilsen Nanna
tilføjet af

jeg bliver mobbet hvad skal jeg gøre

Det eneste du kan gøre for at de stopper med at mobbe dig, er bare at grine af det de siger til dig. Jeg ved godt at det er svært, men det virker faktisk. Fordi så syntes de ikke at det er sjovt mere, fordi du selv syntes det er sjovt.
En anden ting du kan gøre er bare at lade som ingenting og igen jeg ved godt det er svært, men bare bliv ved med at prøve. For de gider ikke hvis du enten griner af det eller er ligeglad med det de siger til dig.
Og tro mig når jeg siger det, for jeg er selv blevet mobbet.
Mvh.
En der forstår dine problemer
tilføjet af

jeg bliver mobbet hvad skal jeg gøre

Hvis du mangler en at skrive med om dette som kan støtte dig er der mere end velkommen til at skrive til mig på janjensen1983@hotmail.com... jeg kender til selv til det da jeg op blevede det samme som mindre i skolen.
mvh jan
tilføjet af

jeg bliver mobbet hvad skal jeg gøre

gå på en anden skole
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.