6tilføjet af

Jeg undrer mig....

Er der nogen her i debatten som kan give mig et kvalificeret gæt på hvorfor vi her i landet er så berøringsangste?? Her tænker jeg specielt på flere forskellige indlæg, som drejer sig om hvorvidt det ene og det andet er "normalt"... hvorvidt man er pervers... jeg er med på at vi er alle forskellige, og har derfor forskellige indgangsvinkler til vores sex liv.
Jeg ville gerne at vores verden IKKE var skruet sådan sammen at det var "forbudt" at vise andre interesse. Seksuel interesse altså. At hvis jeg havde lyst til at henvende mig til mænd såvel som til kvinder, og sige: du er dejlig, jeg tænder på dig, lad os finde ud af noget.
Hvordan ville I reagerer hvis en vildfremmed kom hen og sagde sådan?
Alle kvalificerede gæt bydes velkomne...
Knus Gudinden
tilføjet af

jeg kan godt følge dig

Kære gudinde. Jeg kan godt følge dig i din tanke gang. Jeg har det gå samme måde nogen gange. Man har bare løst til at gå om bor i en person med det samme de træder ind i et lokale. Der er tit jeg ståe og ser en mand i øjne og tænker "så kys mig da" men det sker ikke. Nu har jeg også kæreste på, så det er bare en drøm.
tilføjet af

Komplex...

Hey...
Jeg ville nok blive overrasket hvis du kom hen til mig og sagde sådan, men jeg vil nok også blive utrolig smirgert.. I dette land er der ikke mange som er ærlige i forhold til sex, de fleste tør simpelthen ikke stå ved deres lyster og fantasier.. man vil jo ikke være pervers.. og de fleste vil helst have sex i mørke eller når de bliver så fulde at det er lige meget.. mange er flove over deres kroppe fordi de ikke ligner top modeller, så derfor går de i seng med store t-shirts og tager dem kun af under dynen..
Det er trist at det er sådan, da sex mellem voksne mennesker (og de ældre teenager)er noget af det mest befriende der findes og alle burde kunne udtrykke deres ønsker/ lyster..
Men det er da rart at høre at der er andre som tør og kan stå ved deres appetit på sex..
tilføjet af

Frem i skoene...

Kæreste Gudinde
Jeg vil til dels give dig ret i, at vi danskere måske er en smugle angst, når det kommer til sex. Og jeg er også sikker på, at dem som skriver her (mht. dit indlæg) måske heller ikke er dem, som 'lider' mest af den angst.
Personligt ville jeg nyde det, hvis du - eller nogen anden for den sags skyld - turde henvende dig sådan til mig. Jeg kan ikke rigtig se, at man skulle blive angst, fornærmet, bange eller skidt til mode af en sådan kommentar. Det er jo blot et spørgsmål.
Endnu en lille tese: Jeg tror problemet er større, hvis vi snakker om at mænd ville henvende sig sådan til kvinder end omvendt (eller også er det der angsten ligger?). Jeg tror mange mænd er 'bange' for at det virker frastødende. Hvor imod mange mænd drømmer om, at I kvinder ville turde gøre det!!!
Men med hensyn til ens personlige præferencer, så kan jeg da kun råde folk til at være eksperimenterende, hvis man har lyst til det. Man skal ikke gå rundt og ’undertrykke’ sine seksuelle lyster/præferencer. Jeg tror faktisk også at det vil være nemmere at give udtryk for sine ønsker, hvis man bare møder en tilfældig person – en man ikke kender. Der vil ikke være det samme på spil, hvis personen ikke synes om det – men på den anden side, så kræver det vel at personen har prøvet det; for hvordan skulle man ellers kunne udtale sig om, at man ikke har lyst???
Smid hæmningerne,
c”,)
tilføjet af

Jeg ville nok

i første omgang lige stikke fengeren i jorden og lodde dybden i hvad der blev sagt, men ellers ville jeg hurtig finde et sted hvor det kun var os to´, da jeg har STOR appeti på den slags og kan godt bruge en time på det,om det så er i guds frie natur eller en kælder,ellevator,garage,altan elleren køkkenbord er ligemeget.
tilføjet af

HMMMMM

Hey fisk
Ærlig talt - hvis du kun vil spendere en time på det...så er du måske ikke den mest interessante.....
Gudinden lyder til gengæld som en person der er værd at møde - og bruge noget tid på ;-)
KH Sexy Mamma
tilføjet af

Der er også

noget der heder tid for begge parter for mæt bliver godtnok sjælden, vil du vide mere om mig kan
du sende din mail adr. på sms til 21 47 64 55.
Men kun det i første omgang.
MVH Gunner
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.