7tilføjet af

Jammnnn hvorfor???

Her sidder jeg og slupre goderne i mig. Jeg ÆLSKER slader, og er ikke bange for at indrømme det. Desværre er jeg (heller) ikke en af dem der køber SE og HØR, men jeg kaster mig over det hos frisøren på vaskeriet på skærmen osv.
Hurra - Jen og Pitt er blevet skilt, fantastisk - Pris Hilton er blevet fanget af en frækkert af en fotograf som tilfældigvis stod der mens hun løftede op i skørterne og havde de mest frygtelige g-strenge på der fik det hele til at hænge udover (vi snakker skambamser!!!), jæs mand ligegyldige små kendte dummer sig igen i byen igen...
Jeg slupre det i mig, og føler mig absolut ikke klogere bagefter. Så her kommer det helt store spørgsmål. Hvorfor er jeg så slavagtigt vild med det? Jeg er jo helt sikkert ikke alene, selvom at der er mange der med glæde benægter at de syns det er af nogen interesse at vide noget om nogen der er noget inde for et eller andet... Hvordan kan det være at denne underlige form for gruppepres, fra pressens side, kan fange mig? Det er overalt, og pludselig ved man noget ligegyldigt, men så vil man lige vide lidt mere...
Det er gået op for mig at jeg følger med i Topmodels 2005, og det var sgu ik med vilje!? Men der sad jeg og blev pludselig fanget af endnu noget fuldkomment fjollet, og indholdsløst for min videre gang i verden, og så skulle jeg lige se hvordan det gik med hende den dumme gås, og om hende den syge fik lov at deltage alligevel.
Det giver min intet jeg kan bruge, det er et had/kærligheds forhold, det er spild af tid at vide om Mary er gravid før hun selv ved det... Men hvorfor kan se og hør så overleve???
HVORFOR ELSKER VI DET ALLIGEVEL?
HVORFOR HVORFOR HVORFOR
Mange hilsner fra Liva
tilføjet af

Brad Pitt? Ledig?

Fedt indlæg...godt spørgsmål....hvorfor kan vi lide sladder? Jamen det kan vi heller ikke...tror jeg...vi gøre det bare!
Det er total pseudoviden, pseudoindhold, pseudosocialt samvær at sladre...og alligevel tror jeg, det er noget alle har gjort eller gør...og de ved ikke hvorfor....
Okay...hørte godt alt det andet du sagde...men lige et øjeblik!...Sagde du Brad Pitt var ledig på markedet? Uhhhhh hvor længe er han mon det? Han er sgu da ok lækker...ISÆR i "En Vampyrs Bekendelser"...Men nu kan jeg jo også lide de der fyre med BID i ;o)mmmmmmmm Tom Cruise må I sgu godt beholde...nå ok..jeg går efter guldet...jeg vil have GREVEN HIMSELF! ;o) Nå pjat...kammer lidt over en gang i mellem.....
Ja, det der med sladder...det er sgu et godt spørgsmål...hvorfor læser man det? Jeg for mit vedkommende læser det ovre på vaskeriet. Og det gør mig ikke så meget om de historier, jeg læser, er tre år gamle, for jeg får simpelthen ikke tilført viden, hvadenten de er spritnye eller ældgamle....fandme mærkeligt....hvorfor læser jeg det så?
Ja, primært læser jeg Se&Hør for at få tiden til at gå, mens jeg venter på vasketøjet skal blive færdigt. Tager ikke hverken arbejde eller dagens avis med derover....det er for tungt...men hvorfor sidder jeg så ikke bare og glor ud i luften og lader ørerne hænge lidt? Ved det ikke...Men jeg køber det aldrig.
Statistikken viser jo også at det er der ingen der gør...andet end frisører, de er tilgengæld massive aftagere af både Se&Hør, Billedbladet...og hvad det hedder alt sammen. Når man foretager en rundspørge har alle deres sladderviden fra blade de har læst hos frisøren...og det er jeg jo udelukket fra, da jeg er sådan en der klipper mit hår selv....så må jeg nøjes med de gamle sladderblade ovre på vaskeriet...
Men at Brad Pitt er ledig på markedet...huhuhuhhh så bliver der gang i gaden igen...med mindre han altså har en kæreste på lager...Har han det mon?
Ved ikke noget om de andre der du skrev...men det lyder godt nok spændende...fortæl dog mere...det er vigtigt!
tilføjet af

Græsset er grønnere

Jeg tror, at folks interesse for de kendte er en idé om, at de kendtes liv er mere spændende end deres eget.
Og måske er deres eget liv ikke særligt spændende - det aner jeg faktisk ikke!
Men der kunne være lidt et adrenalinkick i at læse om de kendtes skandaler. Det er jo altid rart, at få bekræftet, at de er mennesker som alle andre - med de problemer vi alle har.
Og jeg går ikke til frisør. Jeg troede ellers, at jeg havde fundet den eneste frisør i København, der ikke havde sladderblade, men hun måtte overgive sig til kundernes krav.
tilføjet af

Er de mennesker???

Til at starte med vil jeg lige fortælle at jeg er den anonyme der skrev det første indlæg. Ku ik lige få det til at gøre som jeg ville ha'.
Men så vil jeg svare på det hende med blomsterne sagde. Får jeg føler bestemt mit liv har et fantastiak indhold. Har en dejlig lille baby på 7 mdr. en sød mand, et skønt hus, og masser at tage mig til. Nej, jeg syns ikke græsset er grønnere hos nogen andre. Og hvis det er så har det den farve de kan lide. Mit græs har min ynglingsfarve... Og jeg er ligeglad med om de folk som der er spænende for de kulørte blade at skrive om, er mennesker. Det er næsten sjovere at forestille sig at de slet ikke er mennesker. For helt ærligt. Jeg har aldrig set nogen af dem live... Forestil dig din ynglingsfilm, din ynglings rolle. Jeg tænker lige på en: ham den slæmme pirat fra Pirates of the Caribien. MUUMMM! Ja, han er en fed figur, en rigtig frækkert,fuld, underlig og beskidt. Han er en rolle, og jeg er vild med ham. Han findes ikke. Alligevel syns jeg der er underholdende at have et par timer optaget af hans liv. Kan heller ikke bruge det til noget, ligsom med alment ligegyldigt slader... Er sladerblade bare en go kort film, kreéret af os selv men iscenesat af blade og serier.
Er de kendte rigtige mennesker, eller er de roller? Findes der en der spiller Britney som går hjem om aftenen og så hedder hun Lone, og har dæller???
Og ja Halfie, Pitt er på markedet, men efter sigende skulle Angelina Jolie være efter ham, eller omvendt. (Og jeg ved ikke en gang hvor jeg ved det fra. Måske var det en forside der fangede mig.)
tilføjet af

Angelina Jolie?

Hvem er det LivaDivisen? Hvorfor er hun så vidunderlig så Pitt'sen vil ha' hende? Det KAN da ikke pasSSSSs'!!! Hvad lver hun? Skuespiller? JAmen jeg ved det jo ik'
Tell me more... Tell me more....
tilføjet af

Og iøvrigt har du en ret fed pointe der

Det der med at man ligesom sætter en ret intetsigende film på og bare lirer den af i den tid, det nu tager at høvle et Se&Hør igennem...Jamen, man husker ikke hovedpersonerne i filmen bagefter...men mens man ser den, så kører den fin fin....Så er man underholdt så længe. Og egentlig så er det kun det de er...nmelig hovedpersoner i en evindelig føljeton...det rene sæbe ;o)...
Godt eksempel med ham der fætter Caribbian...Men jeg kaster mig ud i noget jeg VED ikke eksisterer du...the man of my dreams...GREVEN du ved huhhh!
Eller endnu bedre...VARULVEN ik? Van Helsing...når han er varulv...og forvandlingen efter han har været helt oppe at ringe, og bliver menneske igen..ÆJh..det er bare for lækkert, men NOT REAL!
DERFOR kan vi lide sladder....det tænder alle de der drømme og holder dem gående!
Du har sådan set nok meget ret i det du siger, tror jeg...ved BAAAARE ikke hvor mange hunkøn, der ligefrem går ruundt og har vilde våde drømme om varulve, men når det der ugebladsindsustrishit opfylder NOGENS drømme...så burde de jo også opfylde andres ik'? Vi må KRÆVE vores ret og få et lille apendix til Se&Hør hver uge med lidt monstreuse, vampiric, og sirlige grever...(Til gengæld gør det så ikke så meget at de genoptrykker de samme numre om 50 år...hovedpersonerne er sikkert helt de samme som idag mooohhahhhhaaaaa \,,/)
(For fanden mand...det er jo IKKE sladder...det er nærmest heavyload fantasia for fuld skrue....JEG, går i seng nu...G'nat til dig LivaDiva...godt at sladre lidt med nogen....skal jo lære det ;o))
tilføjet af

En kilde af sladder...

Hey Halfie.
Der er lige et lækkert GoSSiP link til dig her. Starter med Angelina, men så er det bare at gå i gang. Her vil du finde alt hvad du kan om sladder... Dette skal være din kilde til evige små film, og inspiration til nye lækre indlæg.
http://gossip.tv2.dk/article.php/1874639.html
1-joy
tilføjet af

Tusind tak for tippet

Fedt lille tip...ja, det er jo tilgængeligt for en hver, men det har jo aldrig interesseret mig før...så jeg må jo nærmest GUIDES her ;o) Fedt link...har du flere?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.