2tilføjet af

ingen kvinder

jeg fårstår det ikke jeg er en ung fyr på 21 der er pæn nomal af bygning har en uddannelse en lejlihed og har masser af penge. kort sagt jeg har alt hvad en kvinde kunne begære.
men jeg har bare ikke nogen kvinder er der nogen der måske kunne fortælle mig hvorfor eller hvad man måske kunne gøre på forhånd tak
tilføjet af

Hav selvtilliden i orden.

Det vigtigste er, at du starter med at ændre dén indstilling, du har om dig selv. Når du siger til dig selv: "Jeg kan ikke få nogen kvinder"...så gør du det MEGET sværere for dig selv. Jeg tror, at de fleste piger/kvinder foretrækker en fyr, der tror på sig selv, og mon ikke at du udstråler dine tanker omkring din usikkerhed, når du er i byen etc..❓Altså: udstrål selvsikkerhed og charme (altså uden at være for "smart")...For det tror jeg på du har!!
Good luck, du!!
tilføjet af

Måske

Hej Bageren
Start med at se bort fra "jens" indlæg! Det er ikke seriøst!! (ville gerne kalde ham en nar, men så ville jeg sætte mig ned på hans niveau, så det gør jeg ikke;) )
Kunne godt tænke mig at vide hvor og hvordan du prøver at "score kvinder" jeg er selv kvinde, men det betyder ikke noget i denne sammenhæng, da jeg før har stået i samme situation som du gør nu.
Kan se problemet ligge gemt i din mail og entutiasme;
Et: hvis du virkelig gerne vil have en kærlig og forstående kæreste (eller bare en elsker;) ), så handler det ikke om hvor mange penge du har, hvordan du ser ud, hvilket job du har, hvor du bor, hvilken uddannelse du har, for det er ikke det en rigtig kvinde begærer! Start med at holde op med at fortælle om alle dine, for dig, fordele. Fortæl i stedet om dig selv som du er. Dette kan måske lyde svært hvis du allerede har alle "de rigtige scoresætninger" indgroet parat, omkring at du er så og så smart og sneeedig, når nu at kvinder vil hellere have en ærlig og dybsindig mand, som jeg faktisk tror du er inderst inde🙂og lyt til hende, dét elsker kvinder, men hader pral..(kan selvfølgelig kun tale for mig selv og en håndfuld venninder)
Dengang da jeg lige var blevet single (hvilket jeg slet ikke kunne acceptere) gik jeg meget i byen og prøvede vanvittigt hårdt på at score, hvilket selvfølgelig ikke lykkedes!
Det virker bare ikke, for man kommer til at virke desperat, og det kan mennesker mærke ubevidst, og går en stor bue udenom(for hvad er det egentlig de vil?). Prøv at gå i byen en aften med vennerne, gå ind alle de andre steder end "in-stederne" lad være med at gå i bad og sætte hår, hvad der måske kan syntes meget idiotisk, og LOV dig selv at uanset hvad, vil du ikke være sammen med NOGEN, og HOLD det. Om ikke andet kommer du hjem med en stor portion selvtillid🙂
Som jeg har læst din mail virker du som en hjertevarm fyr, når man lige får skrællet de yderste par lag af😉ellers ville du ikke have skrevet...
Held, lykke og mange knus....
For øvrigt: da jeg scorede min nuværende kæreste(er nu på tredie år, and still going strong), var jeg iført, uvaskede (pr. anden uge!) cowboybukser, uvasket (pr. halve år) hættebluse, nyvasket (pr. dagen før) boxer t-shirt, og uvasket hår (pr. anden uge(no kidden)) og bitch attitude (aldrig vasket el.renset, og bliver det aldrig)alt i den skønne sorte nuance, han så mig som jeg virkelig var, og elsker mig for det...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.