20tilføjet af

Brygger kaffe af vand fra toilettet

Som håndværker har jeg efterhånden oplevet lidt af vært ude hos kunderne. En del kunder bor i meget snavsede hjem, som tydeligvis aldrig ser skyggen af rengøring. Nogle har rigtig mange katte boende på få kvadratmeter i lejlighedder, og hvor kattebakken ikke bliver tømt så ofte som den burde. Behøver jeg nævne stanken?
Jeg har endda været udefor for folk som har store hunde på fjerde sal, og som i ren og skær dovenskab lader dem besørge på udlagte aviser midt på trægulvet i stuen, fordi de ikke gider gå tur med hundene når det er nødvendigt 😮. Rigtig ulækkert!
Tjaaaaa.... eller dengang et ungt par begyndte at elske med hinanden under dynen.... kort efter de selv havde lukket mig ind... for at reparere loftet.... I SOVEVÆRELSET 😖 [l].
Nå, men nu her forleden dag blev jeg og et par kolleger så inviteret på kaffe af en venlig beboer som bor på tredje sal i en lejlighed vi går og modernisere. Mine kolleger har før drukket kaffe med hende under byggeriet. Hun er blevet tilbudt genhusning, men har valgt at blive boende under moderniseringen som består af etablering af helt nye køkkener og badeværelser. Hun har et lille toilet uden vask i lejligheden, og som først bliver nedlagt efter hendes nye badeværelse står færdig, og må så ellers benytte et fælles badeværelse og køkken i den anden ende af ejendommen, nede i kælderen, under byggeriet.
Men kaffe af en venlig og nydelig dame siger man jo ikke nej til, så vi tre håndværkere bliver sat til rette omkring hendes spisebord i stuen og kigger sultent på den nybagte kage som sidder og damper på spisebordet. Imens spasere den søde dame ud af stuen med kaffekanden i hånden... tydeligvis for at hente vand til kaffemaskinen som står på en reol i stuen. Herefter høre vi et toilet der bliver skyldet, og tilbage ind i stuen spasere den søde dame, med en fyldt kaffekande i hånden, hend mod kaffemaskinen 😮.
Vi alle tre sidder nu med åben mund og kigger på hinanden imens vi vrider os lidt i sædet. Damen forklare os nu imens hun hælder vand på bryggeren, at hun er meget glad for at vi har ladet et toilet stå til hende, da hun så er fri for at rende så langt når han skal bruge vand, eller hun skal på WC!
Ingen af os ved helt hvad vi skal sige, men en ting er sikkert.... vi drikker ikke længere kaffe sammen med den søde og venlige dame på tredjesal 😉 Kage, kaffe og sød dame blev nemlig straks efterladt alene tilbage i lejligheden, med en venlig bemærkning fra mig om, at vores maver med stor sandsyndlighed, ikke kunne tåle sådan en omgang [f].
Er her andre med sjove, men sandfærdige håndværker historier?
tilføjet af

Ad..

Fy for den lede!!😮
Har aldrig hørt noget lignende... Stakkels dig hvis du havde drukket kaffen😕
tilføjet af

Det er ikke

så lidt en håndværker kan komme ud for. Jeg er ikke selv håndværker, men en mand der kørte med olie til hjemmefyr fortalte mig, at han engang var ude for - at da han kom ind i hendes stue og skulle drikke en kop kaffe som hun havde tilbudt ham, havde hun smidt tøjet, og sendt børnene ind i et andet rum for at se tv.
Han fik pludselig travlt med at komme afsted - det var for meget.
tilføjet af

he..he..

man kan skrive en tyk bog om alle de episoder håndværkere kommer ud for 😃
Min fætter er selv håndværker og engang skulle han ud til en kunde og ordne hendes vask/udløb. Hun var en gevaldig tyk kvinde,og hun spurgte ham om ikke de kunne "ordne" regningen på en anden måde? (altså en omgang i sengen). Min fætter svarede at det nok ikke gik, og at han ikke kunne betale regninger på den måde 🙂
Han blev færdig med arbejdet og gik ind i stuen for at lægge et girokort, da hun kom i mod ham, splitternøgen!! Han fortalte mig at for første gang i hans liv kunne han komme hurtigt ud af døren ( hans øgenavn er ellers sneglen)🙂 ak ja...
tilføjet af

Åh ja flere historier

Jeg sidder her og klukker af grin :-)
tilføjet af

Nu forstår jeg så ikke lige

hvad der skulle være i vejen med cisternevandet. Det er sikkert det reneste i rørene i huset, men jeg er ikke i tvivl om, at man som håndværker oplever lidt af hvert - ikke mindst set i lyset af, hvad jeg selv har udsat mine håndværkere for.... men det er en anden historie....😃😃😃😃😃😃😃
tilføjet af

Bestemt

- hellere en løgnhistorie end en dårlig....😃😃😃
tilføjet af

Åhh Dulkis

Fortæl....fortæl... 😃
tilføjet af

tro mig

håndværkere er ikke de eneste der oplever sjove ting rundt omkring 😉
som vagt kommer jeg både i virksomheder og af og til i private hjem på alarm.
specielt i dec omkring julefrokost tid møder vi tit folk rundt omkring på kontorer osv mere eller mindre påklædt.
og som en af mine kollegaer engang sagde da vi temli ofte mødte det samme par med alle mulige mærklige undskyldninger for at arbejde længe. han var ikke helt så kvik eller oz vidste han bar ikke helt hvordan han skulle tackle situationen. på sin rondering havde han mødt dem i fuldgang på hendes skrivebord. og hans kommentar bagefter var. det er altså ikke ham der er billed af på hendes skrivebord.
var selv på indbrud på en guldsmed. politiet havde været inde med hunde osv, og jeg havde så æren af at vente på ejeren af butikken. da han så endelig dukker op får han overbevist sig selv om at der gemmer sig en på toilettet. ska lige siges at butikken var blevet undersøgt af 8 betjente en vagt (mig) samt en politihund. vel på trods af mine forsikringer om at der IKKE var noen tager den her mand et kobberrør på ca en cm tykkelse og med det hævet over hovedet åbner han døren til toilettet i bedste amr politi stil. 😃 var ved at bide min tunge af for ikk at grine.
bagefter står han og kigger på hans gitter som var brækket til side, og hullet var så lille at kun et barn kunne være kravlet igennem. inden jeg får stoppet 😮 manden presser han sit hoved igennem hullet i gitteret bare for at se om det kunne være der.
tænkte det er simpelthen løgn da han stod der, og forsøgte at få sit hoved ud igen.
det lykkedes da heldigvis tilsidst uden brug af værktøj 😃
for 4 -5 år siden kom jeg også ud på en alarm på et bageri hvor nogle drenge havde smidt et kanonslag igennem et påfyldningsrør til meltanken. sådan nået melstøv er eksplosivt. så da jeg nåede frem blev jeg mødt af div udrykningskøretøjer af alle typer. hele bageriet var simpelthen sprunget i luftet. døren lå 4 m fra dørkarmen. vinduerne blæst ud og taget lettet, hele butikken stod i flammer.
vel efter at have snakket med indsatsleder, bagermester osv blev vi enige om at jeg bare kørte igen, var jo ikke meget jeg kunne gøre. den sjove del kommer så da jeg ringer til min makker, og da han hører hvad der er sket sier han, hvad med afdækning (gør vi normalt ved en knust rude) klarer de selv det. måtte så fortælle ham at der var vist ikke nået tilbage at afdække, der var dømt åbent hus.
man kan blive ved og ved men vil spare jer for flere 😃
tilføjet af

lidt

klamt men jeg tror nu ikke man bilver syg af det
tilføjet af

Nej nej kom med flere

Jeg æder alle de her historier råt :-) Jeg er vild med sjove historier :-)
tilføjet af

Intet i vejen med cisternevandet.

Det kommer jo fra samme rør som levere vand til hanerne i huset, når byggeriet engang står færdig.
Det er såmænd heller ikke vandet i rørene, eller cisternen for den sags skyld der er problemet. Men bliver det tappet direkte fra op under toiletkummen imens der bliver trukket ud, i et WC som også bruges til andre naturligt befriende gøremål end lige vandtapning, vil jeg mene at selv den mest hærdede jordskælramte, og nu hjemløse kineser vil få sin sag for når "racermaven" melder sin ankomst, som følge af kolibakterierne.
Her takker jeg pænt nej til kaffe.
Snakken i skurerne på byggepladsen de seneste dage, har iøvrigt været krydret med en del drillerier, fordi det viser sig at flere af håndværkerne har ladet sig byde på kaffe på tredje hos den rare dame. Gud ved om det er derfor der har været så meget sygdom blandt folkene i en længere periode 😖?
tilføjet af

Jeg malede hos en blind

mand i Gentofte for 15 år siden, og lige pludselig siger han til mig at hvis jeg var tørstig, så skulle der hvis stå nogle sodavand i det øverste køkkenskab, men han var ikke sikker, så jeg skulle bare selv finde ud af det hvis jeg havde lyst !
Jeg nærmede mig skabet, åbnede det og der stod også Ca. 6 Coca colaer ------ FRA 1954 !"!#!¤
Hvad ville min mave have gjort hvis jeg havde drukket en af dem ?
Nå, men det sjove ved historien var at jeg samlede lidt på Coca cola produkter, så jeg tog en af dem med hjem, og for Ca. 2 år siden solgte jeg Colaen for 1000 Kr til en "rigtig" Coca Cola samler.............
tilføjet af

Sådan!

Det må man sige er "drikkepenge" der er til at tage og føle på 🙂
tilføjet af

søde håndværker...

Fortæl nogle flere historier, så kommer jeg også med nogle.. ti..hi.. Har en god en, fra Norge, der angår "supermand" og en bagbunden dame. 😃
tilføjet af

Uha...

En supermand og en bagbunden dame 😮 ...jamen den skal vi da bestemt høre 🙂
Hmmmm... skal jeg komme med endnu historie.... ?
Ja… men så har jeg faktisk en lidt sød en som stammer helt tilbage fra min læretid.
Jeg og en anden lærling havde fået til opgave at udbedre nogle tagskader i en etageejendom, efter en storm, inde midt på Nørrebro i København. Vi havde fået udleveret nøglerne til beboernes loftsrum fra viceværten, så vi kunne låse os ind efterhånden som udbedringerne skred frem.
Vi skulle så selv rokere rundt på de ting som beboerne opbevarede i deres loftsrum, så vi kunne komme til at udbedre skaderne. Jeg sad ovenover loftsrummene på nogle brædder som vi havde lagt ud, og var ved at lægge sidste hånd på understrygningen af nogle tagsten vi havde lagt på plads og bundet. Jeg havde herfra udsigt til nogle af loftsrummene nedenunder, og kunne derfra se min kollega der var i fuld gang med at rokere rundt og klargøre det næste rum vi skulle ind i.
Der var ikke meget plads og han var en ret kompakt ung herre med absolut intet hård på hovedet. Og så var han meget genert!
Imens jeg var godt igang ovenover ham, kom der pludselig et ordentlig brøl fra min kollega og da jeg kiggede ned, så jeg han stod med et blad i hånden, indeholdende meget kulørte sider 😖. Han stod og fjoggrinede op til mig og viftede med bladet og fortalte at "det var med lesbiske damer og her er en hel kassefuld". Jeg grinte tilbage og sagde vist noget i retning af "at så er de jo ikke ligefrem noget for os". Han sad og bladrede i dem i noget tid, og fortalte så at mange af bladene indeholdt nogle af de samme damer.
Jeg husker ikke ordret hvad han pludselig sagde, men det var noget i retning af "Jow for satan da... se lige hende her"... imens han holdt bladet i strakt arm op mod mig, så jeg bedre kunne se.... "hun ser da bare hammer lækker ud! Hende ville jeg gerne møde, lesbisk eller ej".
I det samme knirkede loftsgulvet ved døren ind til loftsrummet og der stod pludselig en dame. Hun stod og kiggede på min kollega og jeg husker han stod med åben mund. Der var helt stille, indtil damen fortalte at hun boede lige nedenunder og at det var hendes loftsrum. Hun havde hørt lidt tappernakkel og ville lige se om alt var iorden. Min makker stod stadig med åben mund, og begyndte at stamme. Jeg husker tydeligt at jeg fra oven, kunne se blodet løbe op i ansigtet på ham... og derefter begyndte han at blive ildrød på hans skaldede isse. Han stod stadig med bladet i hånden og stammede, og jeg forsøgte at gøre migselv usynlig, som af en eller anden grund vidst nok lykkedes ret godt, for hun opdagede mig slet ikke 🙂 Men nede foran min kollegas føder lå alle damens lesbiske pornoblade spredt udover gulvet, imens han stod med åben mund og stammede med et blad i hånden. Kan du forestille dig scenariet...❓😮😃😃
Herefter sagde damen at han skulle huske ar rydde op når han var færdig, og vendte sig så om og gik ned igen... og det fik mig til at knække fuldstændig sammen af grin 😃
Min gode kollega var meget flov lang tid efter og var meget lykkelig da vi endelig var færdig med at udbedre tagskaderne på ejendommen, og vi så skulle et andet sted hen. Vi mødte jo af og til damen med loftsrummet imens vi var der, og hun hilste altid venligt på os, med et lille skævt smil stilede mod min kollega. Den ildrøde farve i hans ansigt var derfor næsten konstant i den periode vi arbejdede der 😉.
Tja… af en eller anden grund begyndte historien efter noget tid så at tage en lille drejning når den blev viderefortalt af min kollega. Det hed sig så, at damen som stod i døren var den samme dame som gik igen på billederne i bladet som min kollega havde rakt op mod mig for at jeg bedre kunne se. Jeg skal ærligt indrømme at jeg aldrig nåede at se billedet rigtigt, så jeg ved ikke om det kunne være hende (jeg så hende jo også kun for oven), men min kollega som jeg stadig ser, er helt overbevist om at det VAR hende [l].

Så altså grop66... nu må du fortælle om historien fra Norge med en "supermand" og en bagbunden kvinde 😉. Den lyder spændende 🙂😃[s]
tilføjet af

Søde håndværker,

Tak for den gode historie... Han må godt nok have været flov 😃
Jamen så kommer min historie, fortalt af min onkel der er elektriker. Han bor i Tromsø, men var i Oslo to år, da dette skete ( jeg har en stor dejlig familie, der næsten alle er håndværkere, vi er kun to kusiner der ikke er det 🙂).
Ham og hans lærling blev kaldt ud en dag til en stor villa, hvor de blandt andet skulle trække nye ledninger, og lave noget andet elektrikkerarbejde. Fruen i huset var hjemme og viste hvad der skulle ordnes. De går i gang og på et tidspunkt holdt de en pause (håndværkere er gode til det 😉). imedens at de sidder på trappen udenfor, kommer hendes mand hjem og parkerer sin Skoda i gårdspladsen. Min onkel undre sig over at husets ejer kører i en gamle bil når de ser ud til at have penge. Han havde da forventet en mercedes eller noget lignene? men tænker ved sig selv..- nå ja, det kan være han er skoda freak.
De fortsætter med deres arbejde, i hver deres ende af huset, og pludselig kommer lærlingen, rød i hovedet, og siger til min onkel at han nok må holde en pause! Min onkel vil jo vide hvorfor, og lærlingen svarer at de "hygger" sig i soveværelset, så han kan jo ikke komme til der 🙂
Min onkel smiler og sætter ham til noget andet (han er en gamle håndværker som har set meget i sin tid). Han fortsætter med at arbejde og pludselig hører han fruen råbe: Hjælp...hjælp... Han styrter ovenpå og knalder døren op for at komme hende til hjælp, men det syn der møder er han ikke forberedt på;
Fruen ligger, nøgen, og bagbundet i sengen, mens manden, hænger i en forvokset hoppegynge over sengen, i supermandkostume hvor der var klippet et hul så dilleren hang frit ud.
De kikker begge på ham, rød i hovdet, og min onkel stammer undskyld og bakker lige så stille ud. Han havde afbrudt dem i en sexleg. Spruttende af latter går han ned igen, mens synet af de to elskende sidder fast på nethinden.
Der går ikke lang tid før at manden haster hen til sin bil og køre derfra igen.
Min onkel bliver færdig med arbejdet og på vej ud til deres bil (fruen viser sig ikke), kommer en flot mercedes ind i gårdsplads og en mand stiger ud, i habit og slips, og går hen mod min onkel. Han præsenterer sig som husets ejer og spørger til det arbejde de har udført. Min onkel for forklaret det, med stadig væk det syn på nethinden, og han har svært med at ikke grine højt. De kører der fra og lærlingen er helt tavs. Min onkel spørger ham hvad han tænker på? Lærlingen svarer: -eg trode ikke at man dyrka sex på den måte (han kom fra en lille bygd langt ude) 😃 😃
Ak ja søde håndværker, det var så historien om supermand og den bagbunden kvinde 🙂
hvis du har flere oplevelser så ryst dem ud af ærmet. Jeg har mange andre historier fra min familie. Knuzz fra Grop66
tilføjet af

Av, av, av... siger jeg bare!

Der kan jeg godt forstå at fruen i huset ikke længere viste sig 😖 Og tænk engang hvad hun dog ikke har tænkt når hun har set sin mand stå at tale med din onkel og lærlingen, efter de har vidnet udskejelserne? 😮.
Men det er nu ikke så få ting vi oplever undervejs. Nogle gange kan kunderne også bare være rigtig sure og tvære, uden nogen egentlig grund, når man dukker op for at løse opgaverne man er bestilt til 😮.
Som den gang jeg skulle ud for at vandskure en hel gavl i Rødovre, med en indfarvet mørtel. Det var nogle år efter jeg var udlært, og jeg kommer og banker på ca. kl. 7:10. Kunden var informeret om at vi ville dukke op den dag og tidligt om morgenen, og da jeg skulle have adgang til vand og strøm til den lille blandemaskine jeg havde taget med, var det mest nærliggende at banke på hos kunden, både for at informere om min ankomst, men også for at få nøglen til det låste skur, hvori jeg viste der var adgang til begge dele (firmaet jeg arbejdede for, havde vedligeholdelsen på de små rækkehuse, så jeg kendte husene ret godt).
Pludselig blev døren revet op, af nok det mest morgengrimme kvindeansigt jeg nogensinde har set. Det var sådan et man kun ser i gyserfilm... absolut ikke for børn!!! Det hæslige morgenfjæs åbnede munden og hvæsede noget i retning af "hvad fanden vil du?"
Jeg spurgte den sure kælling om det ikke var her jeg var bestilt til at vandskure en gavl og håbede egentlig at jeg bare var gået forkert. Hun svarede så at det var her, og om jeg skulle tørres i røven siden jeg vækkede hende. "Du kan skuda for helvede selv finde ud af dit arbejde, eller hva´?".
Jeg forklarede så heksen at jeg bare skulle have adgang til noget strøm og vand, så jeg skulle bruge en nøgle til skuret. "Jeg udlevere ingen nøgler til fremmede" vrissede hun bare. Efter noget tids tavshed hvor jeg virkelig sitrede af raseri over hendes uforskammethed, faldt jeg igen så meget ned så jeg kunne tale nogenlunde pænt, og spurgte hende så om hun så ikke bare kunne låse op for mig, istedet.
Skuret var placeret kun ca. 3 meter fra hoveddøren hvor jeg i øjeblikket stod og parlamenterede med selveste "fandens mor", så jeg kunne jo ikke få øje på hvorfor det skulle være så svært 🙁.
Hertil svarede hun, at hun ikke ville forlade sit hjem, når hun kun var iklædt nattøj. Hun fortalte endvidere at hun ikke havde i sinde at skifte tøj, kun for at bevæge den korte afstand hen til skuret for derefter at vende tilbage til sit hus, og skifte til nattøj igen. Jeg kunne bare vende tilbage over middag når hun var udhvilet!
Selvom jeg som regel forsøger at vise tålmodighed overfor folk, så har det også sine begrænsninger. Hende her kunne jeg simpelthen ikke fordrage, og efterhånden havde jeg svært ved ikke at vise det [:|]. Jeg sagde til hende at hvis hun ville have vandskuret gavlen, "så var det lige her og nu". Der lå iøvrigt ca. en dags arbejde i sådan en gavl, og så skulle der knokles igennem. Man kan heller ikke bare skille opgaven over 2 dage, for så kommer der misfarvninger med den indfarvede mørtel, ved overlapningerne. Så med det hun forlangte, kunne jeg godt se at fyraften først ville ligge omkring kl. 21.
Nej vel....❓Det dur ikke 😉!
Hun svarede bare, at så ville hun klage til min mester, for han skulle have at vide hvilke ubehøvlede folk han havde ansat.
Jeg måtte altså pænt gå min vej igen, kun fordi hun var stædig og morgensur.
Hun klagede iøvrigt over min "uforskammede" opførsel til min mester. Han sendte hende derefter en regning på 3 timer for den spildtid vi havde haft med hende, som hun var nødttil ar betale. Vi lavede heldigvis aldrig mere arbejde for hende.
tilføjet af

Der kan skrivestykke bøger

-om alt det du ikke fatter...............
tilføjet af

ej en heks

Lyder som min gamle nabo fra Rødovre...he..he..🙂
Det er utroligt hvad man kan komme ud for. At kunden kan være bekendt at opføre sig som en idiot.
Jeg kan huske en sommer, hvor jeg var med mine to onkler og en fætter. Foruden at sætte et nyt køkken op, skulle der også udføres noget reparationsarbejde på en ejendom.
Vi ankom og min onkel spurgte om jeg ikke lige kunne ringe på og anmelde vores ankomst.
Jeg har aldrig set så morgengrim en kvinde før, med vildt strithår og en ånde der kunne slå en elefant omkuld. Pissesur og med hårde øjne brølede hun: - Nei, jeg er træt af jer spejdertøser (hun må ha haft en traumatisk oplevelse engang 🙂). Jeg fik fremstammet at håndværkerne var ankommet, og min fætter kom løbende hen for at komme mig til hjælp.
Der stank i hele huset af jeg ved ikke hvad, og man kunne ikke se om der var trægulv eller gulvtæppe på, da der lå aviser og reklamer samt affaldsposer over alt. Det var en umulighed at komme til nogle steder. Der var katte overalt, og gamle madrester lå og flød på køkkenbordet. Hun fik besked på at de ikke kunne komme til at sætte nyt køkken op før at der var ryddet op og alt service blev pakket væk fra skabe (hun havde ikke tømt skabene). Hun flippede ud og sage at det kunne snottøsen jo bare gøre, og pegede over på mig. Det er sjældent at jeg har set min onkel så vred (han er normalt en meget rolig mand) men han bad hende om at finde nogle andre til at udføre arbejdet for hende (med flere grimme gloser), og trak mig ud af det beskidte hus. Den morgen fandt vi et åbent cafeterie og spiste morgenmad ( min appetit var ikke lige i top), og de var rørende enige om at det var nok det værste hus, og kvindemenneske, de havde været ude for 🙂
Min tante var nu glad for at have min onkel så tidligt hjemme den dag... hun fik endelig ordnet sin skæve skabslåge 😉
Håber at høre fra dig håndværker, 🙂
tilføjet af

Den fine kat

Også lige en lille historie fra en arbejdsdag på frederiksberg:)
Vi mødte tidligt i en lejlighed hvor vi skulle sætte nyt køkken op. Lejlighedens ejer var en meget fin dame som bekymrede sig meget for sin fine misse kat, og da damen skulle et erinde fik vi at vide at denne sorte kat som blev stolt fremvist var på badeværelset og vi måtte passe meget på at den ikke slap ud mens vi bar materialer og værktøj op. efter alt var båret op stillede vi os ud på damens altan for at ryge en smøg, og så, så vi en sort kat som på en prik ligenede damens rende rundt nede i gården, så uden lige at tjekke badeværelset stormede vi ned for at fange den inden damen kom hjem. Desværre var den ikke til at fange selvom vi brugte alt vores list og triks, og pluselig stod damen på altanen MED katten på armen og spurgte hvad vi lavede, pinligt og med mangel på en god forklaring sage min makker at vi hade stået og røget en smøg og at han hade tabt en 500 krone seddel ud over altanen. Vi følte os godt dumme og gik igang med arbejdet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.