9tilføjet af

store kvinder er dej.......

jeg fantasere om store kvinder jeg syntes de er dejlige og tænkte på om der var nogen som havde lyst til og ses til god gang sex jeg er selv 25år og vejer 77kg.
tilføjet af

Du Noget Særligt!

Du er, hvis du mener det du siger, et enestående menneske hvis jeg skal sige det!
Ikke mange er til de store, eller til de bare mindre buttede!
Så ALT min respekt til dig!
Og et ønske om flere er som dig!
ButtetGirl!
tilføjet af

Nånå

han er ikke alene.
der findes en del af os.
mange er nok bange for at indrømme det. sån er den verdenen vi lever i jo nu engang :-(.
Kan selv godt lide "større" piger.
tilføjet af

Du Har Ret

Der er ikke mange fyre, altså af de "seje"
af de "lækre"
osv osv osv
Der "tør" gå rundt med en af de Buttede Tøser!!!
DESVÆRRE!!!
Men vi kan vel alle nå at ændre bare EN lille MIKRO del af verden?!?
tilføjet af

Du her ret ButtetGirl

Jeg kan jo kun give dig ret i det du skriver ButtetGirl, de fleste mænd tænder jo på store kvinder , men de tør bare ikke indrømme det og så er vi jo tilbage til flokmentaliteten.
Man skal jo helst ikke skille sig for meget ud. ;o)
Jeg har også været sammen med store kvinder og de ved ligesom hvordan de vil have det og siger fra hvis det kræves.
Vi skal jo starte et sted med at ændre verden så du har da givet bolden op til at vi skal begynde.
tilføjet af

drop drengene

Min lillesøster har altid været en meget stor pige og kæmpede det meste af sin ungdom med vægten. Hun er en fantastisk dejlig pige, med en fed humor og en livsindstilling der næsten ikke kunne være mere positiv. Hun har altid været populær blandt vennerne og var den de alle sammen altid henvendte sig til og ville "hænge ud med", men... ingen af dem ville være kæreste med hende. Hun snakkede ikke særlig meget om det med jeg ved at det gik hende på. Da hun kom i gymnasiet fortsatte det....vildt populær, masser af drenge-venner, men bare ikke kæreste potentiale, da drengene jo ikke ville vedkende sig hende som kæreste.
Især en af drengene var hendes rigtig goe ven. Han var den der type du ved...meget populær, lækker, ny pige hver anden uge som levede op til kravene om udseende. osv. Han var ALTID hjemme hos os og var konstant sammen med min søster. Han ringede på de mest mærkelige tidspunkter af døgnet når han havde brug for at snakke med hende. Der gik sgu ikke lang tid før jeg sagtens kunne se, at han i virkeligheden var temmelig forelsket i hende, men hans "stil" ville jo aldrig tillade at han indrømmede det og fandt sammen med min søster på dén måde.
Jeg tror ikke at min søster var klar over det, men da de havde afsluttet 3. G og var i gang med alle festerne, havde han en aften fået temmelig meget at drikke og havde mere eller mindre indrømmet over for min søster hvordan han egentlig havde det med hende.
Hun ringede til mig dagen efter og jeg snakkede med hende om det og hun blev enig med sig selv om at hun ville stille ham det ultimatum - at enten stod han fandeme ved sine følelser og sked på hvad alle andre ville tænke, eller også måtte de gå hver til sit, også som venner.
Han blev meget ulykkelig og prøvede længe at holde fast i hende uden at "overgive" sig, men efter et halvt års tid brød hun kontakten helt med ham.
6 år efter mødtes de igen og han var nu blevet en MAND der turde stå ved sine følelser selv om omverdenen måske ikke accepterede det. I dag har de været kærester i 2 år og har det bare så godt sammen. Hun er bare så lykkelig og er faktisk i fuld gang med at tabe sig - med hans hjælp og opbakning. Men han elsker hende som hun er og griber stolt hendes hånd, når de går ned ad gaden sammen.
Jeg tror bare at mange DRENGE har så mange idealer og forventninger de synes de skal leve op til i den periode hvor udseende og andres accept er så vigtigt og så er det ikke så fedt at komme sammen med hende "den tykke". Selvfølgelig er der også dem der bare ikke kan li' når folk vejer for meget, og det må man jo bare acceptere. Vi har sgu nok alle sammen, tykke som tynde, nogle kriterier vi kigger på når vi søger kærester. Jeg tror altså bare, at en del af de her DRENGE ændrer livssyn og bliver mere selvstændige når de en del år senere bliver MÆND - mænd der tør stå ved sig selv og ikke er så pisse bange for hvad de andre gutter siger til dem!
tilføjet af

Hei Søster!

Vil lige sige, jeg synes det er/var rart at høre, en "historie" om en pige, set fra ens søsters side... Altså fra din side...
Men vil gerne lige høre dig om, HVORNÅR eller hvilken alder du mener disse MÆND er når de tør stå ved det de mener og det de "tænder" på/kan li?!?
Men ellers: En masse Go' VInd både til Dig og Din Søster !!!
tilføjet af

Mange ord at sige/Men hjælper det?!?

Jeg begyndte for længe siden. Altså med og "ændre" verden! Mener, Jeg Personligt har stort set "aldrig" "taget" folk for hvad de var af udeseene!
Jeg mener det Indeni, er det der Tæller, men ALLE har deres "grænser" og det skal de også have lov til.
MEN jeg synes alt for mange, tænker på hvad deres "Omgivelser" vil sige, Hvis de nu var sammen med En af de lidt "størrer"...
Jeg Tror, ALLE både piger og drenge, kvinder og mænd, store som små, drømmer/fantasere om, at gå ned gennem "gaden" med Ham/Hende ALLE vil ha, i sin hånd, og vide at denne person KUN vil ha dig!
Vi har ALLE et billed i vores indre, af den perfekte som vi drømmer om at dele vores liv med, men desværre for mange, både drenge som piger, med lidt for mange kilo på siderne, må leve med drømmen, KUN fordi alt for mange tænker på, hvad omgivelserne ville sige til, de var sammen med en der ikke lige bliver Playboys næste model!
Klart nok, har jeg Respekt for Alle, og Alle har hver sin mening om både dette men også om alt andet!
MEN jeg Personligt, kunne godt tænke mig, At ALLE eller i det mindste bare NOGEN af de fyre/piger, som er "til" de Buttede/Store - osv. TURDE stå frem og sige det. Ikke højt, men altså, at de bare ikke tænker så meget over hvad andre tænker om dem!!!
Phhhu, oki der er masser af ord at sige endnu, men mon dog det hjælper...?!?
MEN jeg har - som du siger - Givet Bolden Op, og jeg er ikke hverken flov eller pinligt berørt over, at være den jeg er! Men nærmere flov over, at SÅ mange ikke TØR være den DE selv er!!!
tilføjet af

Mit syn...

Jeg er en mand på 25 år, og jeg anede ikke hvor frække store piger var før jeg var sammen med en da jeg var 21 år, hun fik mig til at "indse" at de frækkeste piger ikke nødvendigvis er dem man ser i modeverden! Min første kæreste fik jeg da jeg var 19 år, og hun var buttet uden at være for stor. Men alligevel "ikke god nok" i manges øjne. Men det var jeg rørende ligeglad med, for hun betød alt for mig og det er det eneste som betyder noget! Andre mennesker mener alt muligt underligt om en uanset HVAD man gør, så man kan lige så godt stå ved sine holdninger og følelser og være den man er. Det bliver man det rigeste menneske af indvendigt, tror jeg.
Nåmen.. Mødte så en stor pige her for ½ år siden, men hun var ikke en som tændte mig umiddelbart, det var bare meningen at vi skulle se nogle film og lære hinanden at kende som venner.. Det var så aftalt at hun skulle sove hos mig, og det havde jeg det fint med for jeg kan sagtens sove ved siden af en kvinde uden nødvendigvis at have lyst til at have sex med hende. Men så begyndte hun at ligge og kæle lidt for mig, og fik mig så tændt at det endte med sex.. Det var dejligt, og hun kom forbi weekenden efter hvor vi havde det bedste sex jeg nogensinde har haft! Det kan godt være at hun havde en stor mave osv. men det kan sgu godt være sexet. Hun lå i min seng nøgen da jeg kom hjem (havde været hos en ven for at feste, hun var gået tidligt i seng), og det var et enormt frækt syn! Hun var glatbarberet, og hendes bryster, hendes mave, mmm.. Hun så så dejlig ud.. Vi havde sex hele natten mange gange, for pokker hun gjorde mig så liderlig! Store piger ved hvad de vil have, og tør at sige det. Det kan godt være at det er lidt sværere at have sex med en stor pige pga. hendes krop, men jeg synes sgu at det er enormt frækt! Det er hende jeg tænker på når jeg er ensom og liderlig, og ikke en model på 55 kg. Har været sammen med en ret tynd pige, og det tændte mig overhovedet ikke. Man kunne mærke hendes knogler, og hun havde ingen bryster.. Vil hellere have en pige som har noget at "tage fat i", en blød krop og sexede former. Selvom en pige er stor kan hun SAGTENS være sexet!
Jeg er selv en tynd fyr (ca. 56-58 kg), kan ikke tage på uanset hvad jeg gør...🙂Mange syntes at det var underligt at jeg kunne tænde på hende, fordi de kun ser forskellen på mig og hende kropsmæssigt. Det må de selv om, de ved ikke hvad de går glip af! :)
tilføjet af

Tja...

Hvor er du fra???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.