45tilføjet af

Julesidespring

Hej alle sammen.
Jeg vil bare fortælle om en dejlig juleoplevelse. Tak julefrokosten på mit arbejde fandt jeg sammen med en af mine kolleger.
Vi havde en vidunder fræk aften med flirt, nusseri og vi endte "i kanen" hjemme hos mig. Siden har han arbejdet over et par gange - og det er vidunderligt hver gang.
Han er vildt dejlig, men er desværre gift. Så mit problem er jo faktisk enkelt: Hvordan får jeg han til at fravælge sin kone og vælge mig?
Han har ingen børn, så det hensyn skal jeg heldigvis ikke tage. Mmmm jeg glæder mig allerede til om en time... Og endnu en julefrokost på lørdag...
Kærlige julehilsner
Marie P.
tilføjet af

Kære Marie

Er der slet ingen historier der ringer i din hukommelse om de rigtig mange elskerinder der har stået i præcis din situation!!!????
Og hvor de i bedste fald fik Nada og i værste fald fik lavet lort i det hele,, konen, dig og ham!
Lad os antage han gik fra sin kone,-
Han "trives" tilsynladende med en ,eller flere, elskerinder (du ved jo ikke om du er den eneste) så tro du selv at han vil ændre det når han "kun" har dig!!??
Jeg tror det ikk! Du kan håbe på det!?
Kærlighed beror bla. på 100% tillid og respekt.
Tror du nogensinde du får det med ham!? Hvad er chancen for du kommer til at stå i samme situation, som hans kone er i nu, i fremtiden!?
Håber du får en god jul!
Niels

tilføjet af

Du er forkert på den, ven

Tænk dig godt om, Marie. Bare fordi du har haft en fed oplevelse med en gift mand, så giver det dig ikke ret til at smadre hans ægteskab. Og hvad får dig til at tro at jeres forhold, som starter med et bombekrater skulle blive den store lykke. Nissen flytter med. Prøv dog at lade fornuften råde og find dig en, som også er på udkik efter dig. Du har sikkert noget godt at byde på. Godt være jeg lyder gammeldag, men det er ikke alt der skete i gamle dage som er forkert...
tilføjet af

tag den

Jeg håber han vælger dig, så hans kone kan blive fri for ham. Hun fortjener bedre.
Derefter håber jeg i finder sammen. Og så håber jeg at han også er dig utro, bare sådan at du kan mærke hvordan det er at blive såret. Og jeg håber du bliver virkelig såret, og se det som straffen for at lægge dig ud med gifte mænd. Men et eller andet sted fortjener i hinanden.
Kender du ordsproget "den der ler sidst ler bedst"
tilføjet af

Håber....

Hejsa Marie......
Jeg håber sørme da det lykkes for dig, at du kan hjælpe hans kone med at blive fri for sådan et lille lavt stykke mandFJOLS..... Så kan det være, at hun finder noget værdifuldt i stedet for og du får det sølle skrog af en mand, for han er da intet værd at samle på...
Så slipper hun for at vaske hans sure underbukser - stå og tilberede lækker mad osv....
Han du tænkt på, hvordan den stakkels Quinde må gå rundt og have det lige nu, blot P.ga dig.... Det tror jeg ikke du har, og TÆNK om dine ønsker lykkes for dig, så er det måske dig der til næste jul går med samme tanker som konen gør lige nu...
Sidst men ikke mindst - arbejder i samme sted, så vil det altså sige, at i kommer til at være sammen døgnets 24 timer - hjemme og på jobbet - det bliver du/i hurtigt træt af og den grumme dagligdag kommer hurtigt til at banke på jeres dør. Men held og lykke med det - håber VIRKELIG du får sejren i sidste ende og sidder tilbage med skidtet.....
Glædelig jul......
Nissepigen
tilføjet af

enig

Jeg kan desværre kun give de andre ret,hvad vil du med sådan en, han vil gøre det igen og igen. Tænk lige på...der findes ikke kun en spand fuld mænd, men et helt land fuld, så vælg en anden.
Held og lykke, og god jul.
Englen
tilføjet af

åååhh

Gider ikke engang skrive en anekdote om hvad du kan vendte dig for hvis du ikke kan regne den ud selv så er det sku på tide du oplever det på egen krop/sjæl.
tilføjet af

Tror du virkelig på den

Hvis du tænker dig om, tror du så virkelig at han vælger dig? Ville han have dig så var han nok allerede gået fra konen...
Og tænk også lige på hvordan du er med til at ydmyge den kvinde han er gift med, for det er en ydmygelse at have en mand der er en utro. Jeg vil næsten ønske, at du en dag, selv oplevede det, for det smadre bare alt for den der står tilbage.
tilføjet af

Ikke enig...

Kære Marie P
Sikke nogen svar du for??? Jeg er ikke enige med dem!!!
Jeg har selv stået i den situation..."små griner lidt" I 7 år har/havde jeg den samme elsker..
Jeg var gift(i 11 år)/han var gift(i 25 år)... tjaa hvad jeg ikke fik på hjemme fronten - Fik jeg hos min DEJLIG ELSKER.. (ikke bare dejlig sex - men bestemt også en FORTROLIGHED) efter alle disse år som ELSKER/ELSKERINDE...Blev vi begge skilt.
Og i dag LEVER vi på 3. år et HARMONISK/FORTROLIG/ÆRLIGT/VIDUNDERLIGT forhold...Han er ikke alene min forlovede - men han er også min BESTE VEN/fortrolige...(GOSHH hvor jeg ELSKER ham HØJT/JEG VANDT HAM..
Hvordan du får ham over på din side ?? straks en anden sag!!! Jeg har ikke løsningen....
Man skal huske på, at mange ægteskaber/forhold i dag køre på RUTINEN - DESVÆRRE. Det kunne være, at der var en årsag til at han har valgt en elskerinde..!! Måske fordi, at konen derhjemme ikke viser, at hun elsker sin mand? Hun ikke prøver at sætte skub/forny/bibeholde deres glæde ved hinanden...
Lad vær med, at være så snæversynet!!! Tænk i stedet på "hvad man kan gøre bedre SELV"
Et forhold/ægteskab må ALDRIG blive en vane- og man skal ikke tag hinanden for givet...
Til sidst skal nævnes, at jeg desværre selv har været en af dem der har tullet mig ind i vaneægteskabet. - jeg har lært meget af mit (JULE)sidespring - Og når jeg skriver, at jeg 100% aldrig nogen sinde skal være utro igen - er det 1.000.000% med hjertet. Det har mange omkostninger....
Julehilsner
Henriette
tilføjet af

Tag det roligt, folk

For your information: Jeg er fra udlandet og derfor undskylder mine gramatiske- og stavefejl!
Jeg vil kommentere til alle de folk, som har svinet Marie til..
Først, er jeg selv en gift kvinde. Hvis min mand skulle være mig utro, ville jeg ikke kun give skylden til den pige han var sammen med.
Hvorfor er mand utro? -
Utroskab er selvfølgelig ikke sjovt og folk gør det ikke uden noget grund (håber jeg i hvert fald). Det skyldes måske dårlig forhold og er kulmination er det hele. Hvis man er lykkelig i sit ægteskab, gør man ikke sådan noget.
Man kan selvfølgelig også sige at man skal måske afslutte det dårlige forhold først! MEN DET ER IKKE SÅ NEMT SOM SAGT!
Er det kun Maries skyld at han var utro?
Man er to om utroskab og manden er ligeså skyldig i det som Marie er.. Måske endnu mere. Marie har ikke noget at miste (selvfølgelig samvittighed skal man tænke på), men ellers, det er ham der har en kone, som han muligvis elsker. Det er hans opgave at tænke på sin kones følelser... Hvis han var utro kun den ene gang, kunne man måske tænke at han var grebet af øjeblikket, var fuld eller noget.. Men han har gjort det igen og igen.. Så han har været bevidst de andre gange.
Er Marie naiv?
Det er hun nok. Mænd kan godt skælne sex og følelser fra hinanden.. Kvinder bliver meget mere følelsesmæssige når de er intime med en end mændene. Derfor selvom de har været sammen flere gange, betyder ikke at manden er vild med Marie og vil ændre sin "gift-status" med det samme.. Jeg vil dog ikke uddelukke at han bliver forelsket i hende. Jeg kender faktisk en, min gamle kollega, som var gift i 10 år, men senere blev skilt og nu bor han sammen med min anden kollega, og de skal giftes til sommer, der siges at de havde en affair mens han stadig var gift... Det er selvfølgelig en god historie til en som Marie...
Men udgangspunkt er at Marie skal ikke håbe på noget. Det er en forlært grundlag at starte et nyt forhold på... Det kan godt går udover mange ting, forhold til andre kollegaer, arbejdet osv.. Det nemmeste er bare at tænke på det som en juleaffair som skeer af uheldige omstændigheder. Stop legen mens den stadig er god!
Hvis han vil fortsætte, så skal han tage et vælg og konsekvenser...
Held og lykke!
mvh
Katja 26
tilføjet af

enig

det kan aldrig være din skyld, at han ikke kan holde sig til sin kone. jeg håber du har tænkt igennem at der godt kan komme nogle problemer. og til den idiot der kaldte dig en luder, kan den godt holde kæft. det er ikke dig der er noget i vejen med
tilføjet af

til katja 26

Til Katja
Det var alt det jeg ikke fik med i mit indlæg...
TAK
Henriette
tilføjet af

Sikke en Julegave

Kære "Marie P",
For det første så syntes jeg at du skal tage dig noget så grusomt sammen. Har du overhovedet tænkt på, at der er en anden person der sidder derhjemme og venter på at hendes mand kommer hjem? Hvordan kan du være så ubetænksom og selvisk at gøre sådan en ting? Og så midt i julen. Ved du hvad...? For ligesom at fuldende dit lille jule flirt, så kunne du jo tage hjem til ham en aften hvor konen også er hjemme og introducere dig selv som hans lille julegodte evt. iført i lille net nedringet nissedragt. Jeg kan næsten garantere dig for at der kommer til at ligge en skilsmissepagt under hans juletræ i år. Lige ved siden af en flækket hjerte og et smadret ægteskab.
Jeg syntes du er en lille tøjte der kun tænker på dig selv. Må din jul blive et helvede og må du finde en rigtig sød kæreste som dropper dig for en anden.
Ha' en rigtig god jul.
tilføjet af

Fuck dig kælling

Hvad er du for en kælling, du går rundt og stjæler gifte mænd, synes du ikke selv det er lidt luderagtigt?? Hvis ikke så synes jeg du skulle gå til en psykolog!! You sick little monkey::.:.::
tilføjet af

Tænk det igennem...

Hvad med at tænke på hans kone... Hun syntes nok ikke at det er skide fedt at han dropper hende bare fordi han har bollet ved siden af.
Desuden har de nokværet sammen lidt længer, og kender hindanden lidt bedere!!!
tilføjet af

1000års sygen...

Det holder jo aldrig op...desværre. Så længe der er mennesker til på jorden, vil der være utroskab.
Jeg har selv været en kæreste utro engang i mit liv, og det var een gang for meget!!. Den skade jeg påførte hendes "liv og verden" i forhold til tillid og respekt til mig, og for så vidt andre mænd i hendes efterfølgende liv, gjorde at jeg fik enormt dårlig samvittighed og svor at jeg aldrig ville udsætte nogen kvinde for en sådan fornedrelse og ydmygelse igen.
Du (I) har jo allerede lavet rav i den, så der er jo ligesom igen vej "tilbage", men stop det dog inden det er helt smadret, og så vend dit sind op og ned og find den "ægte" kærlighed på en respektabel måde, for den findes...tro mig !.
tilføjet af

Tænk hvis det var dig selv Marie???

HEJSA!
Først vil jeg gerne sige, at der er nogen rigtig gode svar og hvad man ellers kan kalde dem!!!
Jeg kunne ikke skrive det meget det bedre selv!!!
Jeg har selv været den, der sidde hjemme og venter! Og jeg siger dig Marie, dét er ikke særlig rart(bare at skrive om dét, giver mig et kæmpe hul i maven)!
Jeg vil ikke sige, at jeg har hverken tilgivet eller glemt dét, der er sket for mig, men jeg har valgt at gifte mig med ham, så jeg på et eller andet punkt har jeg vel alligevel!!!
Men jeg håber ikke for min værste fjende at det skal overgå hende/ham! Men fordi jeg selv har været dér, så må jeg sige:
Marie, må du finde en sød og dejlig kærste/mand, der på et elller (HELST) flere tidspunkter ikke kommer hjem......
God jul!
tilføjet af

*ss*

hej du....
jeg taler af erfaring..... der er sgu ik noget at gøre, han går ik fra konen.....
nyd det så længe det varer....
knuzzzzzzzzzzzzzz
tilføjet af

Troskab

ja-ja bla-bla. Har nogen af jer højhellige moralprædkere mødt hans kone? Hvor fanden ved I fra, at hun er cool? Hun kan være en frigid møgkælling, der går mere op i bøf stroganoff og forældremøder end i køkkenbordknald og udflugter. Hvem siger, at det er det han giftede sig til? Jeg gør ikke. Min erfaring er, at flere kvinder end mænd bliver pligtopfyldende rutinerobotter, hvis man ikke river fat i dem og minder dem om at livet er nu og sex er skide-sjovt, hvis man tør lade det være det.
tilføjet af

Har prøvet det...

Marie, du skal tænke dig godt om! Din samvittighed bliver aldrig den samme igen, og vi ved med os selv resten af livet at vi har lavet sår, som sikkert nok bliver til ar, men som aldrig forsvinder. Men du har allerede nu lavet disse sår, som ikke kan forsvinde igen lige meget hvor meget man prøver, men du kender ham slet ikke nok endnu. Drossel lige tempoet ned før du overvejer skilsmisser, og valg. Og ja, hverdagen er en anden. Jeg havde selv i 1½ år et hæftigt forhold til en gift kollega med barn. Han blev skilt, og vi er sammen. Det er jeg selvfølgelig vildt glad for da jeg elsker ham og det er gengældt. Det var aldrig min mening at han skulle forlade sin kone, det var faktisk aldrig min mening at være sammen med ham. Men han overtalte mig til sidst, og vi kunne ikke lade være. Han har hele tiden trukket læsset først i vores forhold, fordi jeg ikke ville ødelægge mere end højest nødvendigt. Men det er umuligt ikke at ødelægge noget, og jeg har stadig dårlig samvittighed ind imellem, især overfor hans søn. Da min nuværende kæreste spurte om jeg synes han skulle lade sig skille sagde jeg nej, og jeg prøvede flere gange at gøre det forbi, men umuligt. Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke kunne forestille ham som min mand, fordi jeg ved at han vil være utro igen. Vi elsker hinanden, og hvis man tror nok på det, lykkes det nok, i hvert fald i et stykke tid. Vi har nogle klare aftaler f.eks. at han (vi begge) kan være sammen med andre, selvfølgelig med passende beskyttelse, men også at vi er åbne og ærlige overfor hinanden. Og han fortæller mig alt hvad jeg vil vide, og holder mund med det jeg ikke vil vide. Vi har et langt bedre forhold en jeg kunne forestille mig, vi har et trygt, fortroligt og dybt forhold, og har det godt psykisk og seksuelt. Min kæreste er så "glad" for sin mulighed for at være sammen med andre kvinder, at han stort set ikke benytter sig af den, fordi han (ind til videre) er tilfreds bare med mig og med at vide at han har muligheden en dag. Vi har det dejligt, og, foruden besøg fra hans søn, venter vi en lille ny, og har planer om bryllup. Alle er glade på vores vegne, men min samvittighed plager mig ind i mellem, fordi jeg ved jeg har gjort noget forkert. Hans kone har dog "tilgivet" os, og er glad fordi deres søn kan lide mig, og er så flyttet. Men det er hårdt for dig selv, hvis du ellers er et godt menneske med samvittigheden i beholdt, og det er hårdt for familien. Men det kan gå godt... Jeg vil også sige at, i hvert fald i vores tilfælde, var det udelukkende hans skyld at han var utro, så det er ikke så meget den anden pige som Marie man skal give så meget af skylden. Men Marie, hvis det nogen sinde bliver din tur, så tag det roligt, og brug den tid der er brug for, og lad være med at "hovere" overfor konen, det gør kun ondt værre, vis i stedet hele din "sorg" i begrænsede mængder. Og vær så glad over at han ikke har børn!!!
Held og lykke med hvad du vil, men pas på ikke at ødelægge mere end højest nøvendigt, og overvej det grundigt. Det er andre menneskes liv du (vi) leger med mellem hænderne.
God jul til alle...
tilføjet af

Drop det

Hvis han kan være hende utro, kan han også være dig utro. Desuden er der ikke noget være, end en andens afsuttede bolsje.
tilføjet af

Du må gøre dig klart hvad I vil

Helt ærligt tror jeg at det er de færreste ægteskaber hvor man er hinanden tro hele livet.
Men enten må du gøre det forbi her og nu, eller også må han eller du søge eet nyt arbejde. Det er noget forbandet rod at være på den samme arbejdsplads og have et forhold kørende hvor den ene er gift.
Hvis I er helt vilde med hinanden og I ved at det skal være jer to, ja, så må I holde en pause indtil seperationen er en kendsgerning. Og så kan i godt blive på jeres fælles arbejdsplads.
Det er det at I har fælles arbejdsplads der gør det så vanskeligt.
Det er altså ikke moralsk kvababbelse.
tilføjet af

i samme båd

ja jeg forstår dig sku godt ,nu er jeg ikke kvinde , men som mand sker det osse for os,jeg er bare i den modsatte grøft,her er det mig som er gift og tiltrukket af en enlig mor , det er fandme svært,men fed oplevelse gør det vi lever kun en gang
tilføjet af

hmm

Du siger DU skal have HJÆLP til at få ham at vælge dig frem for konen... dvs. det ikke er noget han selv har tænkt sig... så alt i alt er du bare hans affære som sikkert kun betyder en ting for ham og det er sex... har du overhovedet rigtige følelser for ham? eller er det bare "dejligt" at være sammen med ham?... det kan du sq også finde på en "massage klinik" hvis du forstår!
tilføjet af

forslag

Hvus det virkelig klikker for dig og du virkelig føler du er hans one and only er det jo ligetil sig det til hans kone og tag konsekvensen har selv stået i samme situation engang den dag i dag valgte jeg rigtig at beholde min kæreste...
but I just say go for it girl get him!
tilføjet af

Ingen vej tilbage

Indlægget om 1000års sygen har desværre ramt lige i plet hos mig.
For hvor gemmer man sin dårlige samvittighed, når man een gang i sit liv har været en pige utro, og dette offer for ens tåbelighed derefter har taget sit eget liv på grund af dette???????
Hvor søger man tilgivelse for sin dumhed, når ens en gang så kære og elskede har begået selvmord????
Findes der måske anden vej ud af dette grusomme mareridt end at følge hende i den selvvalgte afgrund?????? Fortrydelse på fortrydelse hjælper ikke længere, og tilgivelse kan man muligvis få, men kun af alle andre end een selv!!!!
Derfor: Tænk jer dog om, mens I kan!!!! Fortryd dog mens I kan nå at fortryde - ellers er det kun et spørgsmål om tid, før den dårlige samvittighed kommer jer til livs. Hvad er bedst: Samvittighedens helvede på jorden eller en endegyldig straf for sin dumhed efter livets afslutning????
tilføjet af

til "samvittigheden"

Uha, den var grim. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan du må have haft det i ugerne/månederne efter hendes bortgang. Men husk nu på, at det er menneskeligt at fejle. Alle begår fejl! Nogle større end andre. Dit sidespring var jo ikke andet end en fejl. Folk tænker ikke altid på konsekvenserne af deres handlinger. Konsekvensen af din handling, var jo umulig at forudse. Du gjorde det jo ikke for at få hende til at begå selvmord. At du så bagefter bebrejder dig selv for hendes bortgang, er kun forståeligt. Men et sidespring bør ikke få nogle til at begå selvmord. Så der må have ligget noget mere under overfladen. Er det ikke tilfældet, så er det en højdramatisk overdramatiseret handling. Du må ikke bebrejde dig selv for hendes selvmord, for tid og evighed. Du kan ikke ændre på det nu, og det må du indse. Sorgen vil altid være der, sådan er det bare. Men du skal videre i det liv du nu har foran dig. At begå selvmord vil ikke gavne noget som helst. Det vil kun medføre endnu mere sorg. Sorg i de menneskers, der holder af dig, hjerter. At se på selvmord som en udvej af dette "samvittighedens helvede på jorden" er ikke løsningen. Ingen er fejlfri!
Jeg håber at du med tiden, vil kunne se at der også er en grund til at du er her. Du er elsket af din familie, og nære venner. Skab ikke mere sorg, i hjerter på mennesker der betyder noget for dig.
Med ønsket om en god jul,
David
tilføjet af

Du utro mand er syg i hovedet,

Du er syg i hovedet, lad dig indlægge og få den undersøgt. Utro mænd hvis eneste drivkraft i livet er kvinder der er med på at være sammen med gifte mænd. Du er åbenbart også selv klar over den er gal siden du sammenligner dig selv med voldtægs forbryder. Føj da..
tilføjet af

nyd det

Nyd det stil ingen krav, håb på det bedste forvent det værste. go' Julesex
Eros
tilføjet af

Godt nok

hey Marie
det er jo mest hans problem hvi det går galt, han har ægteskab mv. at miste du kan jo "bare" vinde ham, nyd det fuck jeres brain's out men forbent intet fra ham
tilføjet af

Hvad laver du?

Prøv at hør her.. Det kan godt være at i har det vidunderligt sammen, men det her gør man bare ikke. Du ved at han er gift, jah han er en nar at være sin kone utro, men tænk hvis det var dig som var hans kone... Tænk over det. Ihvertfald må du snakke med ham om det.
tilføjet af

Dream on...

Hej marie!
Jeg sat lige og studerede Sol`s sider og "faldt" over din beskrivelse fra firma-julefrokosten.
Jeg har været i samme situation som dig.....han har bare to børn!
Jeg vil godt give dig ret i, at det er en fed oplevelse og at den "rus" man er i er bare det fedeste i hele verden, lige når den står på. men der kommer en hverdag oss. Så kan han pludselig ikke arbejde over eller komme hjemmefra og jeres små "møder" ebber stille ud igen.
Tro ham ikke 100%, hvis han siger at han vil forlade konen. Ham jeg var sammen med gjorde det ikke og er nu gift i dag. Jeg er stadig gode venner med ham, men heller ikke mere.
Jeg har det sådan.....kan han gøre det EN gang , kan han gøre det igen. Og hvem siger ikke at, det så er dig som står tilbage som "konen". Hvad vil du ikke sige, hvis det var din mand som havde fjollet rundt til en julefrokost??? hvordan vil du ikke havde det følelsesmæssigt??? Vi blev enige om at stoppe mens legen var god og det var skønt.
I dag er han som sagt gift og jeg har selv den dejligste mand på jorden.
Det jeg egentlig vil sig er: Brug din fornuft og tænk på at det kan blive dig som står tilbage, mens han har fundet endnu en elskerinde!
mange julehilsner
Ex. Elskerinden
tilføjet af

HMMMMMM

Hej
Hmmmm hvis han elsker dig, så må han jo vælge dig, og det ender nok også med ...
Så hvis han elsker dig er der vel kun en ting at gøre, at få sagt det til hans kone.....
jeg tror det vil såre en hel masse selv om han ingen børn har, men sådan er livet jo.

det er vel bedere ind at leve et liv på en løgn...
****
tilføjet af

Et lille digt om utroskab!

Her er lige et lille digt,jeg er selv en af dem som har været utro,og hvor at fyren har været mig utro.
Jeg kigger ud af vinduet,
børnene leger.
Du sidder i sofaen og græder,
jeg ville ikke såre dig,
jeg måtte bare prøve,
prøve hvordan det var,
at være den "anden kvinde".
Jeg ved det var forkert,
men jeg ved det kun,
når jeg ser på børnene.
tilføjet af

Tro på det

hej marie.
jeg har selv været gift engang.og var min ex utro med en af mine arb colega..det er 7 år siden..i dag har vi 2 børn. Hvis man vil kæmpe for at få den man vil have kan det godt lade sig gøre så bare klø på...Glædelige jul
tilføjet af

Tak til David!

Jeg vil gerne takke David for de velmente ord! Der var mange sandheder i dem. Måske kunne de ord være et lys for enden af en lang og mørk tunnel.
Selv de største fejl kan bortforklares, men i nogle tilfælde virker det mere end svært. Tiden siges at læge alle sår. Visse sår er dog så dybe, at de aldrig helt læges! Alligevel bør man nok ikke bidrage til mere død, ulykke og sorg, som David så rigtigt omtaler vejen frem.
Tak for dit indlæg, David!!!! Også du ønskes hermed en rigtig glædelig jul! Håber at denne hilsen vil nå dig og alt godt fremover!
tilføjet af

Glæder mig at høre

at du kunne bruge min mening til noget positivt.:)
Endnu engang: Glædelig Jul..... :)
Mvh.
David
tilføjet af

hÆÆÆ

Du ska edderhakme ikk nakke ham..... Det er hende den andens mand og ikk din det ka godt være at han gerne ville være sammen med dig men sådan er mænd.... du er fucking led
tilføjet af

Det endeløse digt!

Det endeløse digt kunne også hedde "Noget for Noget!" og lyder sådan:
Du lod din chef tage dig efter julefrokosten,
jeg forførte med glæde din blonde veninde,
jeg blev først vred,
og du blev derefter mobset.
Du forklædte dig som postbudets private pakke,
jeg fandt den nøgne sandhed hos nabokonen,
jeg blev først vred,
og du blev derefter mobset.
Du gav en fattig hjemløs intimmassage,
jeg havde betalt samvær med en narkoman,
jeg blev først vred,
og du blev derefter mobset.
Du vred dig lystent i min bedste vens seng,
jeg havde overarbejde i sekretærens sofa,
jeg blev først vred,
og du blev derefter mobset.
Du truede med at bryde vores forhold,
jeg foreslog en ændret livsstil,
jeg blev først vred,
og du blev derefter mobset.
Du forførte en mørk bagerjomfru,
jeg stimulerede en veludviklet matros,
jeg blev først vred,
og du blev derefter mobset...
tilføjet af

Find din egen kæreste

Tag og find din egen kæreste, tænk på at der er en anden der bliver utrolig såret... Hvorfor er græsset altid grønnere på den anden side ???
tilføjet af

Hej Klara

Tak for din mening.
Husk at 6 ud af 10 har været utro (set gennem hele livet),mindretallet er dem der er unormale.
Bare fordi man ikke lige har samme mening som dig, behøver man vel ikke være syg i hovedet.
PS Hvorfor kigger du selv med på disse sider? er man lidt nysgerrig???
tilføjet af

THJAA....fyr 33!

Hej fyr på 33.
thjaa man kan da sige at det er godt du kan finde nogle at være utro med, så ikke der bliver en voltægtsforbryder mere!!
men når det er sagt, kan jeg ikke lade være med at tænke på, din stakkels kærste, tænker du da slet ikke på hende og hvad med følelser, kan du helt skille det ad? er sex kun det fysiske med mænd som dig....
håber du gider at give mig et fingerpeg, da jeg MEGET gerne vil kunne begribe det :)

julehilsen fra mig til dig.
tilføjet af

Hej Mia

Må jeg lige slå en ting fast, jeg har ikke voldtægts-tendenser tanken tænder mig IKKE.Det var kun brugt som eksempel.
Jo , jeg tænker på min "stakkels" kæreste, men først bagefter, vi elsker måske ikke hinanden 100% længere, dette er måske en grund til jeg boller udenom, men dog ingen undskylding.
Mia, hvis du sidder og kigger en fyr i øjnene en hel aften, og du kan mærke en lille form for nervøsitet/lille ryk i maven når jeres øjne mødes, er det så følelser eller begær? jeg ved det ikke, men det er utroligt dejligt, og det er nok for mig til at gå i seng med hende, så må du vurderer om det er følelser eller begær, jeg kunne aldrig bolle en pige der ikke tændte mig, uanset hvor pæn hun end er, så kunne jeg jo bare besøge en "betalingspige" . Så jeg går efter gensidig begær. Oversat: Jeg gider ikke bolle med en som ikke gider bolle med mig.
Var det svar nok?
Go´ jul
tilføjet af

fuck julesidespring

tag dig nu sammen din lille li...lig kvindemenneske. der er så mange single mænd og så stjæler du en der er optaget. meget dumt
tilføjet af

tænk dig om

din kælling er det første jeg vil sige.
Du er en af de piger som jeg ønsker skal brænde op i helvede. Han er lykkelig gift også kommer du bare og ødelægger det hele. Hvis du nu havde bare lidt hjerte i dig skulle du fortælle konen det også lade dem være. og især lade manden være. Sådan en luder.
tilføjet af

Slap af...

1. Du ved ikke om de er lykkeligt gift
2. Det er ikke hendes skyld at han vælger at være utro
3. Det VÆRSTE man overhovedet kan gøre er at sige noget til konen. Det kan og SKAL kun være mandens opgave. LAD VÆRE det ødelægger meget mere end selve utroskaben hvis manden ikke tør fortælle det selv hvis det kommer så vidt. Så hold mund, og hold det helt hemmeligt, INTET må slippe ud.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.