10tilføjet af

Indrømmet jeg elsker dig.....

Jeg sidder her og kan se dig for mig. Du gav mig et sug i maven og en boblende glad fornemmelse i hele kroppen da vi sidst så hinanden.
Vi har aldrig rørt hinanden ej heller gjort tegn til at ville det. Jeg ville gerne røre dig, give dig et kram og et kys, ja vise at jeg elsker dig, for det gør jeg.
Jeg ved bare ikke om du aner noget om det ( jeg tror nok jeg er dårlig til at skjule det ), eller om jeg bare er en god veninde. Gid du ville bryde overfladen og komme med et direkte ord eller tegn på, at du bare kan li mig lidt mere end en veninde.
Jeg vil kæle med dig, jeg vil kysse dig, jeg vil være sammen med dig hele tiden og ikke bare ses som en veninde, jeg vil leve nogle af alle mine fantasier ud med dig, uden dårlig samvittighed.
Du er væk lige nu, langt ude for min række vidde og jeg ved godt at jeg ikke burde, men jeg savner dig. Jeg savner dig i en grad som jeg ikke har savnet noget andet menneske i lang tid. Når du er hjemme i danmark, så er det ikke så slemt, så kan jeg jo bare køre ud og få en kop kaffe og snakke med dig ( iike så tit, men du er i nærheden ), men når du er på job er du bare langt væk. Alt for langt væk.
Jeg kan ikke fortælle dig det, jeg aner ikke hvordan du ville reagere. Du betyder uendeligt meget for mig, din personlighed er bare så dejlig, både som ven og som mand.
Jeg ved ikke hvordan du har båret dig ad, men du har væltet mig total omkuld.
Jeg elsker dig......Om du nogensinde for det at vide er ikke sikker, men lykkedes det mig en dag at få min drøm opfyldt og få dig helt og fuldt ud, vil jeg vise dig dette.
En der elsker dig.......
tilføjet af

Blomster

Har du prøvet med 10 røde roser?
tilføjet af

barnligt.

ALT for store ord til en, du overhovedet ikke rigtig kender, har levet sammen med m.m.
Spar dine ord til den rette kommer.
Man kan ikke sådan bare elske på afstand og lige ud i luften - du virker meget overfladisk i dine følelser, når du kan slynge sådan noget ud til en, der ikke en gang er din kæreste.
Barnligt
tilføjet af

Olsen... Misunlig?

Har du aldrig vaeret foraelsket?
Du skulle proeve det. Det er noget romantisk pladder, men det er dejligt:)
tilføjet af

sidder næsten og tuder

det er så sødt og smukt. men fuck hvor jeg er skuffet over jer andre, tag jer lige sammen....
tilføjet af

Ikke spor barnligt

Selvfølgelig kan man sige netop sådan til en man er forelsket i. Hvem i alverden skulle man ellers sige det til?
Har du aldrig prøvet det selv? For det har jeg. Jeg kunne have skrevet de ord helt selv...fuldstændig magen til. Og jeg forstår, og forstår og forstår alle de følelser...men jeg kan sgu ikke hive andre ud af dem. Kun fortælle, at de ikke er alene om at have det sådan og at følelserne leves igennem, hvor svært det end kan være.
At sige det er barnligt det er endnu mere forfærdeligt, for jeg synes, at udtrykke alle de følelser, som langt de fleste af os genkender, det er stort og flot, og hænger overhovedet ikke sammen med alder. At sige det er barnligt er at minimere dem til noget, der kun foregår når man er umoden og ikke ved bedre. Dvs. når man så er blevet fucking voksen og klog, så oplever man bare ikke at blive forelsket mere. Og det er ren vrøvl du!
Så håber jeg trods mine rigtigt mange år på bagen, aldrig nogensinde, at jeg bliver voksen! For jeg synes man er levende, selverkendende, følsom og vidunderligt åben når man kan skrive indlæg som disse! Ikke spor barnligt!
tilføjet af

hvorfor barnlig

HVORFOR ER MAN BARNLIG???
Fordi man elsker en, som bare er en ven..
Jamen når man er venner, så kender man hinanden på en lidt anden måde, men derfor kan man sagtens ELSKE personen.. Du elsker jo også dit barn/dine børn, dine forældre, dine venner og måske den person som har taget dit hjerte..
tilføjet af

KOM IGANG

Jamen tillykke med at du elsker en skøn mand, er det ikke en skøn følelse?
Hvis jeg var dig ville jeg prøve at gøre nogle af følgende ting..
Fortæl det åbent.. men brug ikke de STØRSTE ord (nogle mænd går i panik når de hører ordet ELSKER..) når du fortæller.. Sig at Du HOLDER rigtig meget af ham, og at du tænker meget på ham, at du savner ham, når i ikke ses osv.. eller lav lidt leg ud af det.. Send en buket med interflora.. gerne roser og skriv et sødt kort med et digt..
Brug din kvindelighed, Køb noget pænt tøj og spørg om havd han syntes om det.. Og så må det jo gerne være lidt " frækt", F.eks.. en ny bluse som er lidt gennemsigtig eller lidt nedringet.. Mangler du ideer, så send en mail til Cassidy@sol.dk ogjeg vil prøve at komme med flere ideer..
Frygt ikke.. jeg har selv fået min mand på den måde.. vi havde bare været kammerater/venner i 12 år, og det viste sig at han havde det på samme måde, men af frygt for at miste vores venskab, havde han valgt at holde mund.. Idag er vi samboende og hinandens bedste venner..
Kram og held og lykke
Cassidy
tilføjet af

øh..hvor gammel er du?

??????????????
tilføjet af

:-)

Det er da bedøvende lige meget hvor gammel jeg er. Hvis jeg havde ville lave mere ud af det end at fortælle om mine følelser, var jeg gået ind et andet sted. Jeg er gået ind under tanker og livsglæde ganske simpelthen fordi jeg havde noget på hjertet som jeg ville ud med. Ikke for at høre på fis og papir fra andre. Der er rigeligt at kritisere her på debatten end lige en tanke, i skal bare andre steder hen på debatten.
Desuden går vi vel alle med et eller andet der er godt at få ud, om vi så er 13 eller 33......
tilføjet af

Just præcis

...ku ikke have sagt det bedre selv...
Jeg ku, godt lide dit indlæg! Genkendeligt, selvom jeg er 333 år gammel ;o)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.