8tilføjet af

Imamerne vil have en utvetydig undskyldning!

Ja - selvom de sagde igår i TV at de var tilfredse med den undskyldning der kom fra JP og Fogh - forlanger de nu endnu en. Det er jo skruen uden ende det her. Hvad blir det næste de forlanger? De opfører sig som i en børnehave - og så vover de at påstå at de ikke havde til sinde at skabe al den ravage der er sket nu. Og at vi ikke kan skyde skylden på dem. Ja nemlig, det er netop hele den danske befolkning der har rejst derned og spredt rygter. Rend mig i røven siger jeg bare. Jeg har fået nok nu og jeg er parat til at forsvare mit land hvis det kommer så langt. De skal ikke have så meget som en 25øre mere!
tilføjet af

Igen Enig

De skal ikke ha noget fra Danmark - for de giver os INTET tilbage. Kun problemer og vold. UD MED DEM
tilføjet af

Du har helt ret.

De bliver aldrig tilfredse dernede, netop fordi de kun er kønsmodne børn!
Stop den økonomiske støtte til dem, hvis der skal gøres noget som de virkelig vil kunne mærke.
-
Zap - NPT
the one and only!
tilføjet af

De vil have mere !

Ja, nu har jeg fulgt nøje med i nyhederne de sidste dage, og jeg må sige at jeg kan tage mig selv i at blive mere og mere vred. Først vil man have en undskyldning , den får de så !! Men nej det var sørme for sent og undskyldningen var aldeles ikke god nok. Nu vil man have en undskyldning fra dronningen og ikke nok med det hørte jeg lige til morgen, Men hvis vi bygger en moskee så vil de ikke være vrede på lille Danmark mere.. Søde venner vær i bare vrede, min tålmodighed er brugt op , vil i slås så kom an ... Vi kan ikke blive ved at give efter nu må der sættes en stopper for det her. Så Danmark stå fast ved det i siger og lad være at give jer mere ellers holder det aldrig op.. Skal de have lov at styre verden ?????
tilføjet af

få dem

ud af landet.Inden der sker noget med os.Vågn op.De får snart magten.Vi er så naive.Smæk pengekassen i det vil hjælpe....Jeg utryg......
tilføjet af

Jeg er da

også utryg!!!!!!!! NU!
tilføjet af

kosovo

husk hvad der skete i kosovo bare der er mange nok kan de overtage det hele og så bliver vi smidt ud af landet
tilføjet af

Fatter det ikke!

De kræver at den danske regering siger undskyld!
Det var en privatejet avis der viste tegningerne.
Regeringen kan for h..... ikke undkylde ytringsfriheden, det FATTTER de ikke.
Det vil svare til at vi beder alle muslimer at spise svinekød, det gør de ikke.
Kun avisen kan beklage at det støder dem - punktum.
tilføjet af

lol ja..

de er kamelriddere - jeg kan se de har haft vældig travlt med at slette i denne tråd. Der er hvert fald 5 indlæg der er væk - inklusive mit eget. Troede det var en debat. Men men... ytringsfriheden er måske også på vej væk hvis vi bliver ved med at give efter for dem dernede.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.