42tilføjet af

HVORNÅR LÆRER EJERE AF HUNDE....

at holde deres kære kæledyr/potensforlænger i snor????????????
Endnu et overfald af en frådende vild muskelhund, på et mindre kæledyr........ i sandhed, godt det ikke var et barn som hunden fik fat i!
Hvor svært kan det være? Fint nok, muskelhundene er her - og åbenbart for at blive, men der må sgu da efterhånden kunne gøres noget overfor personer som ikke går med deres muskelhund i snor, sådan at der er et minimum af styr på den, når den luftes!!!???
I øvrigt mener jeg at ALLE hunde - uanset race - skal føres i snor, når de luftes.
NU er det nok, hvordan kan det være at hundeejere bevidst udviser denne mangel på respekt for deres medmennesker/dyr ved at have så nonchalant holdning til, hvordan man færdes med sine dyr. DET ER DYR, naturligvis styret af dyriske instinkter, og her er det ejerne af det respektive dyr, der må anses for at være ansvarlig for at holde styr på disse!
Det er rystende at læse gang på gang, at der nu IGEN har været et angreb, fra især en muskelhund, på menneske eller dyr......DER MÅ GØRES NOGET NU.....DET ER SIMPELTHEN IKKE OK AT DANMARK/POLITIKERE BARE LADER SÅ TIL, DETTE SKAL DER LOVGIVES UD AF!
🙁
tilføjet af

hundetilladelser..!!!

det er i den grad ikke ok at hunde, uanset størrelse render fir uden snor. man er ALDRIG helt klar over hvad ens hund tænker og gør. der burde være hundetilladelser ligesom der er våbentilladelser....
tilføjet af

de sku skydes

de muskeldyr sku skydes med det samme
tilføjet af

Øhhh??

Det var da en syg ting at skrive
tilføjet af

nej

det er mere sygt at indføre hunde der er født til at dræbe
en "almindelig" hun bider kun 1 gang
muskelhunde bliver ved, det ser vi jo bevis på i tv
tilføjet af

Livsfarlige

Muskelhunde skulle forbydes ved lov, de er simpelthen for farlige at have rendende rundt både i snor og løse. Ejerne er tit folk som jo heller ikke har den store respekt for andre end dem selv. En hund i england dræbte et barn ved at bide drengen ihjel, så det er kun et spørgsmål om tid før det sker herhjemme hvis man ikke forbyder de hunde.
tilføjet af

"en "almindelig" hun bider kun 1 gang "

hvad er en almindelig hund?
Du aner jo vist ikke noget om muskelhunde!
Har du overhovedet nogen idé om, hvilken hunderace der er mest bidsk?
Prøv undersøg det for du bliver sikker overrasket..
At sige muskelhunde er slemme hund er noget vås.
tilføjet af

En dreng i grækenland, blev bidt ihjel, af en labrador... ?

Det må ikke ske , det er rigtigt, men at sige muskelhunde skulle forbydes, syntes jeg er latterligt at sige.
Hvorfor syntes du en muskelhund er for farlige?
Hvad kender du til muskelhunde?
Intet...
Ikke andet end hvad du hører om i nyhederne.
Og at sige folk med muskelhunde ikke har respekt, for andre er da for latterligt at sige?
hvor har du det fra?
tilføjet af

nemli!

nemli, det er den slags hunde der dræber flest i verden
tilføjet af

En dreng på møn, blev bidt ihjel, af en chihuahua

tilføjet af

Læg nu mærke til....

- at jeg skiver, at muskelhundene er her for at blive......, men at der skal lovgives omkring at hunde skal føres i snor, og at der MÅ udskrives bøder for at lufte sin hund uden snor - OG DET GÆLDER VEL AT MÆRKE ALLE HUNDE store som små!!!!!
Og, så mener jeg ligesom en af de andre debatører, at man skal indføre et hundecertifikat, for sikkerheden for både mennesker og dyr!
Facts er, at det nu engang er muskelhunde der især/også er farlige - fordi de gør overspringshandliger, således at de "tænder" hurtigere en de fleste andre hunde. Bor selv overfor en muskelhund, ejeren tager ikke sit ansvar for denne hund (eller menneskerne omkring ham) specielt seriøst.
Sidste sommer: Jeg er alene hjemme, har min havedør stående åben - ligepludselig kommer der en vildt fremmed grandvoksen mand spænende op ad trappen - og råber: Hallo.......undskyld, men hunden er efter mig..... - og jeg tør ikke at gå ud!!
Det viser sig - endnu engang - at ejeren af muskelhunden, ikke havde sørget for at lukke havelågen så hunden ikke kan løbe ud på vejen, og hunden havde jagtet den fremmede mand ind i min have. Den fremmede havde måttet smide sin sportstaske fra sig og "løbe for livet", med en snerrende og gøende hund, der havde hele gebisset fremme, efter sig.
IKKE SÅ FEDT, med sådan en oplevelse - hverken at have en totalt vild hund efter sig, eller ligepludselig at have en fremmed mand på vej ind gennem sin havedør 😕.
Denne historie viser - at der altså findes flere mennesker som har muskelhunde, der ikke tager deres ansvar spor seriøst, OG DET ER VIRKELIGT ET STORT ANSVAR AT HAVE EN HUND, uanset race!
tilføjet af

Læs dog selv loven

Alle ved der er en lov der påbyder hundeluftere at føre hunde i snor. Ligeledes har vi en lov mod lænkehunde.
tilføjet af

Re:En dreng

Kan ikke se det latterlige i at forbyde hunde som er livsfarlige, især når mange af hundeejerne ikke kan finde ud af at opdrage dem ordentlig og det er der rigtig mange der ikke kan. Der er forskel på hundes temperament og der skal bruges forskellige opdragelses metoder til forskellige hunde og det er jo bestemte racer som jo står for de fleste overfald på andre hunde og mennesker, derfor er det da på sin plads at indføre særlove for de hunde og deres ejere.
Hvis du kalder det respekt at man går tur med sin hund og den overfalder en anden hund og bider den ihjel og så bare går videre så er der da noget galt. Og det er sket og sjovt nok begået af folk med muskelhunde.
Så forbyd enten hundene totalt i danmark eller indfør en prøve før man må få lov til at anskaffe sig en muskelhund så ejerne kan bevise at de er ansvarlige mennesker og kan styre deres hund.
tilføjet af

som jeg også spurgte de andre om

Aner du overhovedet hvad en muskelhund er???
Kan jeg se endnu en gang det gør du ikke.!
Jeg ved der er hunde som er meget aggressive.
og står indefor at nogen racer burde gøres ulovlige.
men at forbyde alle muskelhunde, er da for latterligt et karv at stille.
er du klar over hvor mange muskelhunde der findes i verden?
Jeg ville kun syntes at det ville være fedt , hvis der kom "kørekort" til hunde
men ikke kune store hunde, også små.!
Men vi fatter åbenbart ikke hinanden , men sårn er livet vel :)
tilføjet af

Til ALLE!

Hvad race/racer er en muskelhund?
tilføjet af

Den siger

at man skal have fuld kontrol over sin hund. Så kan man lægge i det hvad man vil. Så med eller uden snor er fint, bare du ha styr på den. Det har da også med sund fornuft at gøre.
Hvis man ikke måtte have sin hund løs nogle steder, så stopper jeg med at have hund. Hundeskove eller ej. Disse er omkring hvor jeg bor utrolig ringe. Jeg er generelt imod hundeskove.
tilføjet af

Det kan

de kloge ikke helt finde ud af. Jeg kan da nogen. Bokser, Rottweiler, mastiffer, Dog de Bordeux, bulldog's og stafferne. Jeg ved der er flere.
tilføjet af

Pjat

Der står i loven hunden skal føres i snor.
tilføjet af

Okay så lad os sige Amerikansk bulldog

Hvad er en Amerikansk bulldog avlet til?..
Hvorfor er den farlig?
tilføjet af

Her er reglerne

§ 3. I byer og områder med bymæssig bebyggelse er det forbudt at lade hunde færdes på gader, veje, stier eller pladser mv., der er åbne for almindelig færdsel, uden at de enten føres i bånd eller er i følge med en person, som har fuldt herredømme over dem.
tilføjet af

Derfor er de farlige

Det er facts, at en muskelhund har været avlet til at slås i hundekampe, dette kamp-gen findes stadig i disse muskelhunde. Kamp-genet er en medfødt patologisk aggression, hvor muskelhunden har en meget lav aggressionstærskel og angriber uden at sende advarselssignaler som f.eks. ved at knurre, rejse børster, gå på stive ben, som høre til normal hundeadfærd. Det gælder blandt andet en del af de muskelhunde som impoteres fra udlandet."
tilføjet af

Facts mig i r*ven ;)

Så spørger jeg dig
En Amerikansk bulldog, er en muskelhund.
MEN find ét sted hvor der står de er avlet til hundekamp.
For det er de slet ikke.
Du har ikke læst ordenligt på lektien, kom til bare når du har "kopieret" noget nyt :)
tilføjet af

Derfor 2

Det var et citat fra en som har forstand på hunde om muskelhunde. Så læs det selv:
http://www.hundeeksperten.dk/farlige-muskelhunde.html
tilføjet af

Nu er det et forum ligesom dette,

Men prøv læs alt hvad personen har skrevet:)
Prøv en gang...
istedet for at linke til en side du kun har læst 5 linier af :)
tilføjet af

Re:Nu er det

Jeg vil bare konkludere at muskelhundene er en agressiv hund som uden en ansvarlig ejer kan være farlig for andre dyr/mennesker.
Der er vel en grund til at netop disse hunde bliver flittigt trænet til vagthunde. Det er nok ikke fordi de er søde og blide hunde der ikke kunne gøre en flue fortræd.
tilføjet af

Sindene i kog......

Kan det egentlig ikke være ligegyldigt hvor mange hunde der går ind under kategorien muskelhunde?
Hovedsagen er vel, at der er et stort problem omkring det herhjemme, hundene som ikke er i snor eller kontrolleret på anden måde - om det så er en chihuahua eller en Staffordshire - kan ikke altid stoles på, og der må gøres mere for at sikre at hverken mennesker eller andre dyr kommer til skade.
Og ja, nogle hunde bider - andre gør ikke, men uanset hvor stor éns tiltro er til sin hund, så er det en skabning med dyriske instinkter, og derfor bør man ikke pr. definition stole på at dyret ikke bider, uanset hvor meget ejeren understreger at den ikke gør det!
Derfor, på med snoren alle..... siger jeg 🙂
Tak for debatten!
tilføjet af

Tak for det

Det er nemlig rigtig og ikke noget pjat. Man har lov at gå løs med sin hund løs. Heldigvis. 😉
tilføjet af

Hunde har...

1 sprog
fra 0 - til 20 og det er indbyrdes imellem' hunde mm...
Men idiotiske-mennesker har avlet det sprog ud af hundens egen sjæl, for' for'godt-befindende, og så afpasset til ejeren....
ATS.
[:*(][l][s]
Fex her
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=25&conference=258&posting=1558253

[l][:*(]
tilføjet af

Nu ved jeg ikke

Hvad du mener med at blive trænet til vagthunde. Det er kun Rottweileren der bruges som vagthund, altså til seriøs brug. Det er ikke ford de er agressive men fordi de besidder mod og er gode til deres arbejde. En hundeejer der har forstand på den race oplever ligesom med schæferen at de er behagsyge og enormt arbejdsvillige samt lærenemme.
Fordi de er veltrænede gør de ikke en flue fortræd. Det er straks værre med de hunde der er egnet tl den slags arbejde men ikke bliver brugt til det. De er synd for disse hunde at blive betragtet som hyggehunde. De vil og skal bruges.
Taler af erfaring.
tilføjet af

Selv tak

Ja med dette emne og andre, kommer sindene let i kog. Det fint, så længe man holder en ok tone. Der må der gerne ske lidt ik. 😃
tilføjet af

Igen

Har du fuldstændig ret...
HOOOOOOOWWWLLL....

😉[l][s]
tilføjet af

Og nu! ...

Skal i passe på!... Thi' nu slipper jeg Papegøjerne løs
http://www.fotokritik.dk/kritik.html?pic=356145
Alle dyr kan tale, etc. også på [s]'en
[l]😉
tilføjet af

Hvis den tosse

der har skrevet den artikel virkelig har fundet et kamp-gen, så skal han/hun da indstilles til nobelprisen, da ingen andre forskere har kunne isolere sådanne et gen !
....tåbeligheder er der sgu nok af !!!
tilføjet af

Hej aroe

Må jeg spørge hvilken hunderace/hund du har. Hvad bruger du den til?
Hilsen PT. hundeløs [:*(]
tilføjet af

Re:hvis den tosse

Kamphunde udsender meget få signaler. Dvs. det er svært for andre hunde at læse kamphundene, og tyde deres adfærd.
Sammentidlig med det overser kamphundene ofte, eller læser ikke, den anden hunds signaler – ofte dæmpende signaler. Disse egenskaber med at sende signaler har været uønsket, og er derfor avlet væk.
Dette er et citat fra en anden artikel om kamphundes gener. Så selv om u bliver ved med at sige at det ikke passer bliver det ikke mere rigtigt af det.
Men lad mig citere fra dansk kennels klub (med over 30000 hundeejere).
Ved ”kamp-genet” forstår vi en medfødt patologisk aggression, hvor hunden for det første har en meget lav aggressionstærskel, for det andet angriber uden at sende advarselssignaler (ved at knurre, rejse børster, gå på stive ben) først. Det gælder bl.a. en del af de hunde, der importeres legalt eller illegalt fra Østeuropa. Og 2) hunde, som engang i tidernes morgen blev brugt til f.eks. hunde- og tyrekampe, men hvor ”kamp-genet” mere eller mindre er ”avlet ud” af racerne gennem mange"
Der står tydeligt at dette kampgen stadig er i mange af disse muskelhunde og hos andre er det avlet ud.
Der skal ganske enkelt tages specielle hensyn til disse farlige hunde.
Citat"På baggrund af den seneste sag fra uge 13, hvor en lille hund på Nørrebro blev bidt ihjel af en løsgående muskelhund, har DKK rettet henvendelse til alle Folketingets medlemmer og bedt dem om at bakke Politiet op i deres indsats for at få alle hundeejere til at udvise ansvarlig opførsel.
Ejere af muskelhunde har – efter DKK’s opfattelse – en særlig forpligtelse, fordi hundenes baggrund gør, at de kan finde på at angribe andre hunde uden at varsle først. Sådanne hunde bør ikke – efter 9-10 måneders alderen – gå løs. Når hunden skal have lejlighed til at lege med andre hunde, må det foregå som en ”planlagt kontakt” – altså ved aftale med en anden hundeejer (typisk med en hund af modsat køn) og på et sted, hvor der ikke kan tænkes at komme andre hunde fordi. "
Igen er det ejerne det drejer sig om.
Hvis en hund er til fare for andre hunde kan politiet vælge at få den aflivet.
Om jeg forstår at man vil argumentere for at disse såkaldte muskelhunde er søde og venlige hunde når der gang på gang er tilfælde hvor de går til angreb på andre hunde og endda mennesker.
Men når alt kommer til alt drejer det sig om ejeren kan kontrollere sin hund og tage de korrekte forholdsregler når hunden omgås andre hunde.
tilføjet af

Jeg har en

Alaskan Mallamute, den har gået til hvalpetræning unghunde træning, og den kan tale med alle, også postbudene dem elsker hun
Lige nu sidder vi vagt, trækselen og slæden er parat thi her er stadig sne, der er jo ingen der skal løbe tør for øl her på øen ;-)
🙂[s]😉
tilføjet af

det eneste

jeg kan konstatere er at de mennesker du citere åbenbart ikke har forstand på genetik
...det var såment alt hvad jeg ønskede at sige i denne sammenhæng 😉
tilføjet af

skønt

En hund jeg syntes er utrolig dejlig. Jeg ville ønske at jeg havde mulighed for at have en mallamute eller sibiren. Det er desværre ikke muligt for mig at give disse racer det de skal have. Jeg må nøjes med at nyde dem i tv eller på billeder. 😉
tilføjet af

Re.det eneste

Du mener ikke at dansk kennelklub med over 30000 medlemmer, altså folk som har med hunde at gøre hver dag har forstand på hunde og deres genetik?
Det er jo det samme som at sige at kræftens bekæmpelse ikke har forstand på kræft?
tilføjet af

...

giver dig ret i det med de sindssyge kamphunde, for de ER jo rent faktisk avlet til at være sindssyge. Men hvad angår alle andre hunde, kan jeg ikke se problemet. Hvis man har en vild hund som man ikke kan styre, er man selvfølgelig nødt til at holde den i snor, men hvis man har en rolig hund der er let at styre, så kan jeg ikke se hvorfor man SKAL have den i snor allevegne. I så fald synes jeg også der var mange forældre der skulle have deres sindssyge møgunger i snor, og hvor mange mennesker render ikke rundt og overfalder andre? Så bør de jo aldrig lukkes ud for en dør. Der er sgu nok flere mennesker der bliver overfaldet at en anden person, end der er mennesker der bliver overfaldet af en hund. Tror du ikke også mange mennesker er styret af dyriske instinkter?
Med hensyn til hundetilladelse, så kan jeg ikke se hvad det skulle hjælpe? Hvem skulle være i stand til at vurdere hvem der måtte have hund, og hvem der ikke må? Det er der vel ikke nogen der er bedre til at vurdere end andre? Folk burde nok snarere få frataget retten til at have hund, hvis de ikke kan styre den, men det er der jo ingen der kan vide noget om, før de allerede har fået hunden.
PS og nej, jeg har ikke den holdning fordi jeg selv har en hund, for jeg har faktisk ikke nogen.
tilføjet af

Enig i

at mange hunde sagtens kan gå løse. Dog syntes jeg de skal i snor eks. vis gennem gågader og hvor der ellers er mange mennesker.
Jeg syntes det ville være en god ide at man ved køb af hund automatisk blev tilmeldt et kursus med nogle timers teori og nogle paraktiske timer. Dels lære om hundes ve og vel og lære hvordan man værdes trygt med sin hund i byen osv. Dette bevis kunne så gælde for førstegangshundeejere, eller evt. være gyldigt x antal år. Hvorefter man går op til en slag prøve, for at se om man nu også gør det "rigtige".
Der ville blive endnu flere omplacinringer, hvis folk i højere grad købt hund for lige at se om det nu også gik. Ja man kan så fratage ejeren hunden igen, men taber bliver hunden. At stå uden sin familie på et internat er ikke rart for hunden.
Jeg har det pt. på tætteste hold! [:*(]
tilføjet af

for det

første går jeg ikke ud fra at der har været over 30000 til at skrive den artikel du har citeret fra, for det andet er jeg overbevist om at langtfra størstedelen af de 30000 medlemmer ikke har forstand på genetik ...så i mine øjne er dit svar ret så meningsløst !
Jeg siger bare at den person der har skrevet den artikel du citere fra, enten ikke har forstand på genetik eller har brugt et uheldigt ordvalg, da der ikke findes noget der bare minder om et "kamp-gen" ...ihvertilfældet så er det ikke lykkedes nogle forskere at kunne isolere et sådanne gen, hvorfor det ville være meningsløst at bruge det i en officiet artikel, Dansk Kennel Klub eller ej !
Selv folk fra kræftensbekæmpelse kan vel komme til at bruge et uheldigt ordvalg, da de jo kun er mennesker lige som folk fra Dansk Kennel Klub er det 😉
tilføjet af

Enig i noget af det

Jeg er enig i at det skal gøres noget overfor folk der lader deres ustyrlige hunde løbe frit omkring. Man skal ikke være bange for at ens barn, hund eller en selv bliver bidt eller i det hele taget bare overfaldet.
Men jeg må nu sige, at jeg synes det er i orden at lade sin hund gå uden snor, men udelukkende hvis den for det første er rolig, og at den ikke har overfaldet eller været voldeig over for andre hunde eller mennesker før OG at ejeren har den under opsyn.
Og så vil jeg lige give et lille trick, som jeg har læst i en hundebog:
Hvis at du har en paraply med dig ude at gå tur (det regner måske) og en voldelig hund løber hen imod dig, så slå paraplyen ud. Den skulle gå lidt tilbage, og hvis at den prøver at få dig en anden vej fra, drejer du bare den opslåede paraply med dig som et skjold.
Det skal lige siges at jeg ikke selv har prøvet metoden, men at det skulle virke til at holde hunden hen i de fleste tilfælde inden ejeren kommer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.