5tilføjet af

hvorfor vil han ike ha mig!

jeg får så tit at vide at jeg er køn, men synes ikke det hjælpe noget...de fyre jeg har været sammen med(og vi taler om mange) har kune gået efter udseendet...jeg render altid ind i de forkerte..men jeg har mødt en fyr jeg har haft et fohold med for 2 år siden, vi har snakket sammen siden...og været sammen med han ser ikke på mig som om han kan li mig for den jeg er, han siger han ikke vil have mig men en anden.. det gør ondt for jeg er bange for jeg er forelsket i ham!
hvad gør jeg for at få hans opmærksomhed uden det altid skal handle om sex???
hjælp!!
tilføjet af

Hjælp til selvhjælp!

Hvis han kun vil have sex bør du nok lade ham være eller gøre op med dig selv hvad du virkelig vil! Husk at der skal to til tango, hvis du udstråler at du er mere og andet end udseende, vil de rigtige fyrre også dukke op, og jeg kan fortælle dig at vi er en del der har respekt for kvinder!
Drop ham drop ham drop ham, det virker jo overhovedet ikke som om i er på samme side. Han er jo ikke sammen med dig fordi han er forelsket, så hvis du ikke vil blive såret endnu mere er der kun én vej.
Jeg er ked af det men det er sådan jeg ser det og tro mig jeg HAR været der mere end en gang!
Håber det går
tilføjet af

Det er svært ja

hej uheldige

jeg har selv været ude for det samme problem som dig og ved hvor svært det er men det er endnu sværere at holde det inde! Prøv at skriv et brev til ham eller spørg om han har en kæreste. det hjælper tit! men her er 10 gode scoretricks:
1) Få ham med hjem hos dig en tilfældig dag (f.eks. en Onsdag)
2) bagefter når i sidder på dit værelse skal i sidde overfor hinanden i din seng
3)efter det skal du spørge ind til hans fritid(evt om han har en kæreste)
4)Spørg så om han har prøvet at kysse en pige før!(i skal begge sidde i skeædderstilling og prøv at tage fat i hans hænder)
5)hvis han ikke har en kæreste så prøv at få hans opmærksomhed og spørg om han vil være din ven(evt penneven hvis i begge har en email) og hvis er blevet venner og blablabla så spørg om han vil være din kæreste og hvis han siger ja... Så kys ham:)
6) ta ham med hjem en dag hvor han kan sove hos dig og hvis i har en dobbeltseng i huset så ta den. ta nogen sejt tøj på (f.eks. noget sexet: en kort kjole og pink læbestift)
7) når i skal sove: spørg ham om han har prøvet at knebbe og om han vil prøve. du skal altså spørge om han vil bolle dig med tøj på:)
8)det endelige: spørg om han vil bolle dig MED kondom på=¤D (du skal evt tage to p-piller før)
9) du skal om natten mens han sover ligge dig oven på ham med nattøj på sæføli og såååååå KNEB HAM DOG!!!!!!!!!!!
10)næste morgen når din mor kommer ind og vægger jer så sig at vil være alene. når din mor eller far er gået så spørg ham om han har sovet godt. og spørg også om han vil have sådan en nat til hos ham...

Det var så 10 gode scoretrick (har selv prøvet dem alle og de virker)=0}

/<nuzz og /<rammer Den heldige:)
tilføjet af

Til den "Heldige"

Er du sikker på at du har forstået indlægget rigtigt? Det tror jeg ikke du har, kvinden har altså ikke noget problem med at få ham med i kanen!
og by the way så virker pink læbestift altså ikke på mig i det hele taget kan jeg ikke lide åbenlyse ting så hvis det var mig....I don't think so woman!!!!
tilføjet af

Pink læbestift ?

Slap helt af, du kørte vist af sporet her. I øvrigt tænder jeg heller ikke på specielle farver m.v i ansigtet.
tilføjet af

spild af en dejlige pige som dig!!

Hej uheldige
Jeg har prøvet det samme som dig og kan kun sige... lad være med at spilde din tid på ham!!! du er sikket en dejlige pige hvis han ikke kan se det jamen så er han ikke den rigtige for dig SÅ HOLD DIG LANGT VÆK!! jeg har set mange mange piger spilde deres tid på en fyr som egentlig ikke vil havde dem men gerne ville havde lidt selvskab og tro mig det er dig som vil sidde med et ødlagt hjerte!! gå ud i verden spil lidt kostbar la være med at forelske dig i den første den bedste vær dig selb kh Anna
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.