3tilføjet af

Hvorfor såre vi hinanden

Jeg var så heldig, at være kæreste med den skønneste, sødeste og smukkeste kvinde i hele verden. I næsten tre år holdte dette forholdt, og vi følte begge til tider, at vi sammen havde vores eget lille paradis.
Men en dag fandt jeg ud af, at hun var mig utro. Hun havde mødt slangen spist af æblet og forandre sig til en kold og kynisk person, som jeg slet ikke kunne kende. Her tre måneder efter kan jeg stadigvæk tage mig selv i, at græde over hvad jeg har mistet.
Men man kan ikke tillade sig selv, at give op selvmord er for kujoner og det vil ikke skaffe hende tilbage.
Men måske er der håb forude, eller som Søren Kierkegaard udtrykte det "Lev livet forfra, forstå det bagfra".
Kærlighed gør ondt når den brister men alle os som er blevet såret må håbe på vi en dag finder den vedvarende kærlighed..........
Knus til alle
BKN
tilføjet af

vi er kun mennesker

HEJSA
jeg tro at vi er mange her i verden der ved hvordan det er at finde ud af (ex)kærsten har været os utro. og hvordan et vælg af tåre , vrede og fustrationer kommer snigende efter opdagelsen af utroskabet. det tager lang tid om at hele de åbne sår derefter, og jeg ved hvad jeg taler om for jeg sidder her efter 1,5år efter et brud og har endnu ikke fundet tilliden til en mand da jeg stadig er bange for at få der samme udfald. så ja det tager tid at hele sårene men nogle af sårene vil stadig stå som ar på sjælen desværre.
men jeg tror ikke på at det er værd at tage sit liv for en anden for der er flere mennesker der vil lide under tabet af dig/mig...!
tja dette er bare min mening pt...!
med venlig hilsner og forståelse fra kamilla
tilføjet af

det er menneskeligt at fejle...

...og dermed desværre nok menneskeligt at såre andre også dem vi holder af. Jeg er også fornyligt blevet såret af ham jeg havde kær, men modsat BKN kunne jeg ikke forvente andet og mange vil måske ikke mene at jeg havde fortjent andet. Da jeg mødte ham var han gift. Han fik mig overtalt til at indlede et forhold med ham trods kone og barn, efter et års tid gik han af egen fri vilje fra sin kone, og vi kom sammen i to år... Så var han midt i maj i år sammen med sin ekskone igen og skal nu på ferie med hende... Det er ikke første gang han har været mig utro, men jeg kunne heller ikke vente andet, når han også var sin kone utro med mig. Jeg sårede absolut hende, og nu har hun såret mig, hvilket man kan sige er fortjent. Men hvad med min ekskæreste? Han har jo såret en masse (sin ekskone, mig, måske de andre kvinder han har været sammen med etc. og hans lille søn), og han er jo "sluppet godt fra det", og kan gå fra kvinde til kvinde endnu... Måske burde vi på den måde ikke at lade dem gøre det... Jeg satte i hvert fald stolen for døren for min kæreste.
Hvad angår BKNs situation har jeg meget ondt af dig, og føler med dig. Dels da jeg selv har dårlig samvittighed over det ægteskab 'jeg' ødelagde, dels medfølelse over at nogen kærester/ægtefolk kan være så egocentrerede og trampe så meget på andres følelser, som de gør når de indleder sideløbende forhold!
Pas på dig selv!
Knus Fie
tilføjet af

hvem er kamilla?

Undskyld, men hvem er profilen kamilla? er det den samme som "patter"?
http://profil.sol.dk/patter
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.