5tilføjet af

Said Mansour opfordrer unge indsatte...

Det er da ganske utroligt med den mand. Said Mansour er flere gange blevet flyttet fra ét fængsel til et andet fordi han opfordrer de unge medindsatte til "Jihad" hellig krig!!
Det er mig ikke muligt at se hvorfor vi skal ofre penge på hans fængsling. Når nogen skal sendes ud af landet, så må han stå forrest i rækken. Men måske gider de slet ikke have ham i sit hjemland?
Kan det passe at han skal skabe "hellige krigere" i de fængsler han sættes i? Det er helt unge mennesker, som ikke bør udsættes for hans kriminelle aktiviteter i et dansk fængsel.
Behøver vi bruge penge på denne dømte forbryder?
J.D.
tilføjet af

måske er han

er en af dem som amnesty mener er "ytringsfrihedens ofre", og som bekendt er bedste værn mod ytringsfrihed godt og trygt diktatur
tilføjet af

Ja selvfølgelig har

vi brug for ham og andre muslimske terrorister, vi kommer til at magle arbejdskraft om nogle år, så selvfølgelig skal vi da ikke være sart. Bare fordi han ønsker at begå terror angreb mod os, det skal ikke vi ikke tage ilde op.
Har jeg ikke ret Lagermann?
tilføjet af

Send ham til Svinefarme.

Der er nok en landmand som kunne bruge ham på sin svinefarm,altså skal han muge ud hos grisene,sove hos dem,spise det svinefoder som grisene spiser.
Han er ikke bedre værd,en at lukke op og s.... i.
Hvad skal han blive her i landet efter.Han er sku en af mange syge muslimer,som kun tænker på hævn på vantro,og hvorfor vil han hævne sig på os.Ud af landet med det lort.
tilføjet af

Nu skal du snakke ordenligt

han er bare en stakkels muslim der er forfulgt af PiaK og racistiske danskere.
MVH
Awemaria og Lagermann
tilføjet af

Symptomerne er klare....

Det fryder mit hjerte at se at "awamaria" og jeg er nået så langt ind i din bevidsthed, at du ser os overalt.
Det er ikke mit indtryk at "Jack Daniels" deler mine holdninger 100%, men jeg er enig med ham i dette tilfælde.
Men AJ18, fortsæt på den måde. Jeg er ikke profet, men jeg forudser at du vil vise en tydelig psykose som jeg har set under opsejling i lang tid.
Mission accomplished
Lagermann
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.