5tilføjet af

Massage eller kiropraktik? hokuspokus?

Hej
Jeg går og overvejer hvad der er bedst for mig.
Jeg har længe haft ondt i musklerne i ryggen, og mange smerter i nakken. Det har ofte ført til hovedpine og nu er det gået videre til at jeg ikke længere sover ordenligt. Jeg har en ergonomisk pude, men jeg vågner alligevel og føler mig TRÆT i nakken.
Det hjælper lidt at sove på siden, men jeg har altid sovet på maven med hovedet til side så det er svært at ændre, men jeg prøver stadig.
Nu hvor i kender til mine problemer, så ville jeg høre om hvad i ville foreslå af kiro eller en ordenlig omgang massage? Jeg har desuden hørt at kiropraktik skulle være noget hokuspokus.
Det skal siges at jeg har et meget aktivt job, så det er ikke fordi jeg sidder i samme position hele tiden.
På forhånd tak! :-) Hilsen den søvnløse!
tilføjet af

det er ikke hokus-pokus!

Hej. Føler med dig, og kender til problemerne.
Kiropraktor er rigtig godt til at klare rygsmerter med. kontakt én som kan fortælle dig om det er den rigtige løsning for dig og dit problem. ryg og lændeproblemer, plejer de at være rigtig gode til at løse.
Massage er så meget forskelligt. Nogle tager hårdt fat, "graver i dybden", andre giver en noget mere blid massage. Det afhænger af den enkelte massør. Jeg har gennem tiden prøvet rigtig mange forskellige massører- men altid haft en god fornemmelse af at det hjælper på både ondt i ryggen, hovedpine,søvnen og lignende. Regn med at det ikke kan klares på én behandling, men at du sikkert skal have et par gange om ugen i et stykke tid. De skal ligesom "arbejde sig langsomt ned til problemet."
God fornøjelse med behandlingerne. Jeg er sikker på at det vil være godt for dig.
- og husk så det råd de giver med at drikke meget bagefter. Der ER noget om det!
tilføjet af

Her er det bedste men tilgengæld det billigste råd

Mange går til massage og keopraktor-og ja det hjælper i 1-2 uger og så kommer hverdagen igen tilgengæld har du brugt mange penge på det.
Jeg havde spændinger i nakken som gav hovedpine, jeg havde ondt i ryggen osv.
Ikke mange kender til dette råd
Det bedste du kan gøre mod spændinger er sjovt nok osse det billigste det er at du laver skulderslip, du skal stå helt afslappet med kroppen og skulderne så trækker du dine skulder så langt op som muligt helt op til lige under ørene som det er 1 snor i hver skulder der hiver dem laangsomt op efter 3-5 sek i hvile(lader du en saks klippe de snore over og dine skulder falder tungt og hurtigt ned) det gør du 5 gange i træk og 2-5 gange om dagen som du selv vil, jeg lover dig det hjælper ellers gir jeg en is 🙂
HAr du ondt i ryggen træt i ryggen så er du nok nød til at bruge 16 kr på det....ja 16 kr på en 22 mm kosteskaft og det SKAL være 22 MM ca 20 cm lang så går du på den kun iført strømper eller uden du går på den langsomt frem og tilbage i 5 min det gør ret ondt de første gange men du har alle erogane zoner under fødderne både ryg nakke læn og ja selv menstution smerter hjælper det på ,efter 5 min tager du indersiden a fødderne og ligesådan ydersiderne som gøre ret ondt men tro mig det går hurtigt over, har det ikke hjupet inden 3 dage gir jeg en is ellers gir du en kop kaffe 😉
Skriv tilbage og lad mig høre
tilføjet af

Kiropraktorer er gode nok

Men spørg i vennekredsen om de selv kender en.
tilføjet af

Fruppe Var det dit bedste råd

Ung fyr du må sku da ha styr på det mand, jeg laver selv de øvelser og det hjælper sgu, utroligt der ikke er mange der kender til det
tilføjet af

Fra en, der har lidt meget af det samme.

Jeg foretrækker massage . Men resultatet kan holdes ved lige med ung fyrs råd. Du kan også folde hænderne bag nakken og presse hovedet frem og ned, men tryk tilbage med hovedet. Du kan selv finde den rigtige stilling. Det kan mærkes både i nakken og langt ned ad ryggen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.