4tilføjet af

Hvorfor mandagskampe

Hvorfor har SASligaen egentlig indført mandagskampe? Det holder jo rigtig mange udebanefans hjemme, da man jo skal op på arbejde dagen efter.
Jeg synes mandagskampe er noget åndssvag lort, det minder da om en leflen for TV-stationer, der har alt for meget magt 🙁🙁🙁
tilføjet af

Fuldstændig enig

F.eks. fraholder den kommende mandagskamp mig fra at drage en tur til staden en tur, simpelthen fordi jeg i så fald vil være hjemme i Silkeborg kl. lort ellers og skal jo op kl 6 tirsdag morgen.
Afskaf mandagskampene, de tjener jo intet for os ægte fans! 🙁
Spil i stedet 1 fredagskamp kl 19, 2 lørdagskampe kl 14 og 17 og 3 søndagskampe med seneste start kl 15, se det ville der være langt mere mening i for os ægte fodboldfans [l]
tilføjet af

Eller hvis man skulle følge ideen helt til dørs:

6 lørdagskampe. Så er der både tid til at gøre en tur ud af det og man kan sove ud om søndagen uden det går ud over samfundshjulene på hverdage.
tilføjet af

Det er der altid så længe danske hold spiller eu

Det er der altid så længe danske hold deltager i europabold.
tilføjet af

spiller eu?

Det er en sandhed med modifikationer. FCM har fire (4!) mandagskampe i træk! Af modstanderne er det kun OB, der spiller eu. Når de når frem til den næste"eu"modstander - FCK - er kampen skam placeret en lørdag. FCK er nemlig for fine til at spille om mandagen.
Til gengæld er det bemærkelsesværdigt, at FCM i hele første trediedel ikke har EN ENESTE hjemmekamp en søndag!
Nej, det skyldes IKKE eu-kampe! Det skyldes ene og alene en tv-aftale, der tager udgangspunkt i, at FCK og BIF konstant og hele tiden skummer fløden. Både økonomisk og med hensyn til kampdatoer. Håber sandelig de øvrige 10 kommer på banen og forlanger radikale ændringer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.