4tilføjet af

Hvorfor kan vi ikke stemme..

På Ugen's profil mere.. ???
Og hvorfor, skal den nar til Carl-Mar exponeres, så meget...???
-Hvis jeg ønskede at spørge professoren eller guro'en, var jeg ikke
gået ind på en fri debatside. Jeg har ingen respekt for nogen, der
siger spørg mig, for jeg kender svaret.. Men det er vel fordi Sol'en
betaler hans løn og vil have valuta for pengene...
Venlig og fræk hilsen Klaus
tilføjet af

det kunne

Være lidt cool hvis VI oprettede en tråd hver søndag hvor alle medlemmer og anonyme som jeg kunne stemme på hvem vi ville have ind kommende tirsdag som ugens profil :)
tilføjet af

Egentlig heller ikke

så meget ugens profil over det, når linket til den udvalgte profil ofte fjernes igen efter få dage.
Ugens profil burde ligge på forsiden hele ugen, lige frem til den nye kom på.
Kærlig hilsen
Carmen
tilføjet af

Det kan vi da også

Vi kan bare skrive til redaktionen, hvorfor vi synes at den og den profil udmærker sig i debatten.
Ugens profil har aldrig været til afstemning...og DET er også en meget uheldig tendens, at favorisere nogen i popularitet. Ugens profil er en hyggelig ting, der giver alle mulighed for på skift at stå på sejrsskamlen og blive hyldet...det andet favoriserer nogen på bekostning af andre. Det udelukker flere fra muligheden end det lukker nogen ind.
Carl Mar er en slags service for os. Vi kan stille ham spørgsmål, som han besvarer, ligesom Helle Nemborg. Selvom man kan have sine meninger om den måde Carl Mar svarer på... Han ender ofte sine svar med at anbefale en af sine egne bøger eller kurser... Og jeg medgiver det kan være svært at balancere, hvis han rent faktisk har gjort rede for en ligenende problemstilling i en bog han har skrevet...og det ville jo være at save den gren over han selv sidder på, at kopiere det, og lægge det her i debatten...Men irriterende at man kun får halve svar, der næsten alle fører til at melde sig på hans kurser...det får mig til at føle, jeg læser en reklame for ham....
tilføjet af

Tak for dit fyldest gørende svar..

Hvad syntes du om at åbne en speciel mailprofil kaldet: ugens-profil@sol.dk, så ville der ikke være tvivl om hvor man skal sende sin stemme til...
Ja undskyld jeg virkede lidt sur.. men jeg var træt af at mit "ugens-profil" kun var vist 2 dage.. inden reklamen for Carl-Mar overtog pladsen..
Og jeg ved ikke om Carl-Mar, er en upartisk, eller fornuftig "vejleder".. for den exponering han får, gør at jeg ihvertfald ikke gider at læse nogle af hans indlæg..
..Men der er sikkert mange usikre sjæle, derude, der har brug for en "Far" at spørge til råds.. - Bare ikke mig...
Venligst Klaus
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.