2tilføjet af

1 mindre problem + fodbold sko

hey mit navn er frederik, jeg er 13 år og jeg spiller fodbold på allerød's 2 hold

Ok. mit første mindre problem er at jeg mangler noget godt mad at spise før jeg skal til fodbold. jeg for nemlig tit ondt i maven, eller side stik eller hurtigt meget træt, fordi at min krop ikke har mere at løbe på. Så altså jeg vil spørge efter noget nærende mad at spise før jeg går til fodbold, så jeg ikke går trær i løbet af en halv time.
.og ps. det må gerne være fra netto da jeg bor 1 km fra en. Jeg har hørt at pasta skullle være godt men min hjemmekunst(madlavnings)lære siger at det er bevist at det ikke er.

godt så. det andet er at jeg gerne vil have nogle rigtig gode fodbold's sko. De må gerne være solide og gode at løbe i, gode til at skyde med, de må maks koste 900 kr.
ps grunden til det her indlæg er at jeg har fået min ynglings plads på midbanen som jeg meget meget gerne vil beholde

hilsen midtbanespiller på allerød's anden hold
ps. hvis der er mange stave fejl i undskylder jeg meget.
tilføjet af

Hej FTK

Først tillykke med din midtbaneplads.
Du kan roligt spise pasta, din hjemkundskabs lærer har ikke ret, pasta er fuld af hurtig energi og hvis du spiser lidt skinke i tern sammmen med vil det være perfekt.
ang hvilke støvler du skal købe, der er du nød til at tage i butikken og prøve forskelllige slags og se hvilke der sidder godt på din fod, spørg dem i butikken om råd, der er feks Nike ronaldinho det er den jeg selv bruger og det er en super sko.
Held og lykke med din nye plads og ønsker dig et godt fodbold år
tilføjet af

Let mad

Ikke noget med at spise 2 timer inden træning. Men hvis du bliver sulten alligevel så spis modne bananer gerne dem med brune pletter på skralden. Det er let for maven at fordøje. Hvis du får sidestik så prøv at massere din lænd med sine tommelfingre langs rygsøjlen. Det kan hjælpe. Tungt oksekød og tunge kulhydrater kan også være svært for maven at fordøje. Spis hellere magert kød som kylling inden træning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.