3tilføjet af

hvorfor ikke skippe mig helt

Jeg har været i et nyt forhold ca. 2 mdr. Men jeg blev så droppet, pga at han ikke havde følelser for mig, men jeg havde rigtig mange for ham. Jeg spurgte ham så, om jeg ikke kunne se ham igen ca 1 uge efter bruddet, og han svarede, at vi godt kunne være sammen igen (jeg tror han mente have sex sammen). Det er nu 3 uger siden og jeg har ikke set ham endnu. Jeg har spurgt ham to gange, om vi kunne mødes, og han svarer "kan ikke den aften", når jeg så skriver, om vi skal stoppe med at ses, svarer han ikke...og når jeg spørger, om vi kan ses en anden gang skriver han altid "ja en anden gang". Jeg ved godt at vi ikke har noget sammen mere, men jeg sporer, at han ligesom ikke vil give helt slip på noget med mig, hvad enten det er sex el. venskab, det ville jo være meget nemt at skrive igen alt er slut og du skal ikke kontakte mig mere.
Hvad skal jeg tro?? Hvis han kun er ude efter sex med mig, ville han så ikke også mødes med mig?? Eller vil han bare holde mig hen, fordi det er sjovt, at jeg vil gerne have ham?? Hvad tror i. Skal jeg stadig vente og se, hvad der sker, hvis jeg engang får held af at mødes med ham?? Jeg kan godt vente.Han kunne jo få følelser for mig.Han er 10 år yngre end mig, men alder har jo ingen betydning.
tilføjet af

Kom videre....!

Det lyder måske lidt hårdt, men glem ham. Han er ikke værd at samle på og han vil ikke noget med dig. Han er færdig med dig, men bare ikke reel nok til at fortælle dig det.Du er ikke færdig med ham, og derfor er det muligt for ham at holde dig lidt hen. Han er rigtig tarvelig for han leger med dine følelser.Det bedste du kan gøre er, at gøre ham klart, at du er helt færdig med ham. Hvis han så vil dig noget må han jo overbevise dig, om han er værd at have noget kørende med.
Op med humøret, der er andre skorstene der ryger..!
tilføjet af

JA!! Kom videre

Hej!
Jeg synes du skal komme videre med dit liv,du er garanteret meget,meget glad for ham men gengælder han dine følelser? Det tror jeg ikke for så ville han ikke behandle dig sådan.
Prøv at komme ud i verden igen,åben dine øjne og se alle de andre søde mennesker der er til i verden.Måske er der en anden du kan blive glad for. Jeg ved godt alder ikke betyder så meget i et parforhold men det gør den jo alligevel hvis han er meget ung og du er lidt længere i livet.
Han vil en ting og du vil måske lidt noget andet,hvad ved jeg! Tænk over det!
tilføjet af

sv til den anden krebs

Tak for dit svar. Kunne jeg bare komme videre i mit liv, men jeg vil lige fortælle, at jeg nu har været sammen med fyren op til flere gange siden mit indlæg. Han vil stadig komme og besøge mig, vi kysser endda, men ikke lidenskabeligt,men jeg syntes ikke det virker som om, at han kun tænker på sex. Vi snakker meget godt sammen. Han siger at på en skala fra 1-100% ligger jeg nok på 30%, bad ham selv om at svare på det for sjovt. 30 % er jo ikke nok til at han kan lide mig ret meget, men han er stadig ikke forelsket i mig. Han siger at der altid vil være "lidt" følelser overfor mig. Efter du har hørt dette mener du så stadig, at jeg bør droppe ham?? Eller sporer du en minimal chance for at kunne ændre sig overfor mig, få følelser, når vi bliver ved at ses og kender hinanden mere og mere??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.