6tilføjet af

Lidt ude at skide...

Min kæreste og jeg har været sammen i 3 år og igennem de sidste 2 år ikke rigtigt kunne gennemføre et "rigtigt" samleje. Hun har ondt og trækker sig sammen og alrt det der og det er selvfølgelig gået rigtig meget ud over forholdet. Vi har prøvet alt muligt, men intet syntes at hjælpe. Før var vores sex det bedste man kunne forestille sig.
Jeg var til en fest og mødte en fantastisk smuk pige som bare ville have mig. Jeg har aldrig haft svært ved at takke nej, men her blev det rigtigt svært. Vi kyssede... Jeg mødte hende igen et par uger senere og vi kyssede...meget. Jeg er bare pisse forvirret. Jeg har aldrig gjort sådan noget her før og selv om det vil lyde underligt, så elsker jeg fandme min kæreste. (jeg prøver ikke at købe aflad...)
tilføjet af

hør så her

Jeg vil råde dig og din kæreste til at opsøge en sexolog så hurtigt som muligt, inden jeres forhold ryger i vasken, for det ville være synd og skam når I elsker hinanden, - og din kæreste kan jo ikke gøre for at hun har fået det problem, - og du kan jo ikke gøre for at du har et naturligt behov.
hvis I vil hinanden det bedste, så opsøg straks en læge eller sexolog, og vent ikke til det er for sent
tilføjet af

tak

Vi har faktisk allerede fået en tid. Jeg er bare bange for at det kan være for sent. Vi har snakket meget alvorligt om problemet - hun ved ikke jeg har kysset med en anden, men hun er klar over hvir slemt det står til (selvfølgelig gør hun det).
tilføjet af

det "er måske for sent"

er sgu noget du helt selv bestemmer.
Hvor meget vil du skyde i at give jeres forhold en reel chance?
Og det harmonerer ikke helt med at du skriver at du elsker hende, så står man sgu ikke af lige i opstarten af en proces, der skal hjælpe hende og dig til et godt sexliv igen, vel...
Hvis ikke du gider hende mere, og hellere vil ud at smage på den skønne sexede, så meld i det mindste klart ud til din kæreste. Lad hende ikke gå og tro at I kan komme nogen vegne hvis du egl. har besluttet dig for at du hellere vil andet. Det er ukærligt.
held og lykke, og tålmod og hårdt arbejde for kærligeheden!
PS eventyr er altid flammende spændende, - har det bare med ikke at holde over et år, og da slet ikke hvis der kommer problemer op...
tilføjet af

Jeg er ikke klog

jeg vil bare sige, jeg forstår godt dit problem og dit dilemma. Jeg vil ikke fortælle dig hvad du skal gøre, for det kan man ikke, jeg vil bare sige, at min exmand, og jeg vi havde også det problem, vi løste det aldrig. Der var ikke nogen af os, der var den anden utro, før vi indså, at der kun var den vej at gå, så var vi det begge med fuld musik og blev sklit fra den ene dag til den anden. Det kan man godt når der er tale om utroskab, men det var nærmest aftalt spil. Vi var skidegode til at snakke sammen, og det er vi stadigvæk, vi skulle bare ikke have været kærester i første omgang.
tilføjet af

Vulvodyni

Man kommer altid længst med ærlighed.. siges det ...
Men nogen gange er det bedre at holde sin mund.. hvis du ønsker at kæmpe for jeres forhold vil det være uklogt at fortælle hende at der har været en anden.. For det vil da ødelægge hende helt .. det er formentligt lige så stort et problem for hende som det er for dig at i ikke kan have sex.. Kommer en anden kvinde ind i billedet gør det bare ondt værre...
Tilgengæld bør I da gå til læge .. det lyder som om hun lider af vulvodyni.. Se her --> http://www.dr.dk/laegen/artikler/vulvodyni.asp
Held & lykke til jer begge
tilføjet af

drop det

det virker som om at din kæreste ikke vil ha dig mere.. da hun ikke kan slappe af mere når i er sammen.. hun kunne jo engang kan man sige.. og 2 år er alt for lang tid at gå uden at få noet..
gi den gas med andre og det skulle hun også tage at gøre..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.