3tilføjet af

Vold imod udenlandske kvinder.

Vold er strafbart. Udenlandske kvinder som udsættes for vold , eller noget psykisk burde hjælpes. De kan ikke bare forlade hjemmet , nogen er bange for udvisning. Mange kvinder er vel tvangs gifte , og hvad skal de så gøre for at slippe ud af dette helvede. Der skulle mere fokus på dette problem , der skal være meget mere hjælp til disse kvinder. Vold og psykisk terror er grusomme handlinger. Dem der begår disse handlinger ligner nogle gode , flinke , høflige mennesker. Jeg tænker meget på ofrene.
tilføjet af

Hvad.

Er det kvinder her i landet,du skriver om,eller er det kvinder i udlandet?Udtryk dig mere præcis.
Hvis det er kvinder i udlandet,du mener,er det ikke danmarks ansvar,men er det kvinder her i landet,så noget ved det,hvis du kan.
tilføjet af

Nej hvor er du altså sød

Der er sikkert en del muslimske kvinder der udsættes for vold i hjemmet, men husk at de iflg. ISLAM skal slås når de ikke gør som deres mænd vil at de skal...
Hvad angår andre udenlandske kvinder: Hvad er vigtigst for dem? At blive her for enhver pris, eller at blive behandlet med værdighed? Udvisning er vel den største fare for de der er her af økonomiske årsager????
tilføjet af

hvad med danske mænd?

Danske mænd er også voldelig, både fysisk og psykisk.
Jeg havde en tidligere kæreste, som havde nogle problemer med sig selv, og sin utrygge barndom, og havde et stort alkohol forbrug og problemer med hash. Det vidste jeg ikke til at starte med. For jeg lærte ham at kende på en dating.Han havde holdt nogle problemer hemmeligt, og fortalt en masse løgne historier. Når han var ædru, så var han en meget rar person, det var det jeg faldt for ved ham, og han havde også et pænt udseende, så jeg kunne ikke så de skjuldte problemer. Men når han drak for meget blev han ondskabsfuld og en kværulant. Jeg blev træt, af hans væremåde, og sagde til ham, at jeg ikke gad at komme sammen med ham mere, da jeg ikke kunne lide hans væremåde og drikkeri. Han blev meget vred, og jeg fik nogle knytnæve slag i ansigtet og andre steder. Jeg brækkede desuden også en finger så jeg måtte til læge. Min læge, sagde at det skulle jeg ikke finde mig i, så han anbefalede mig at gøre det helt forbi med ham. Det gjorde jeg så. Ud fra denne hendelse, så ser jeg meget på en mands alkoholforbrug og væremåde, hvis jeg skal have en ny mand i mit liv. Hvis man har været voldsoffer, så kan det godt være svært, at have tillid til en ny mand, da man ikke ønsker at begå den samme fejltaglese engang til.
Hvad skal samfundet gøre for voldelig danske mænd? da dette også er et tabu, som koster ofret og samfundet en masse penge, pågrund af sygemeldiger og angst og depressioner, som dette giver ofrene.
Er der andre danske kvinder her på debatten, som har været voldsoffer fra den dansk mand? hvad gjorde i? fik i nogen hjælp?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.