2tilføjet af

Hvordan kan man være sikker

Hejsa jeg har sgu brug for lidt hjælp her. Jeg har mødt en pige på nettet og vi skriver meget godt sammen og jeg vil da også meget gerne møde hende. Men det ligger sådan at jeg er i udlandet og kommer først hjemme om 1 1/2 måndens tid. Kan jeg hvilkelig tro på det nu skriver for det lyder næsten til at være for godt til at være sandt. Og det billed jeg har set af hende jamen hun er så flot. Hvordan kan jeg vide alt det er rigtigt, eller skal jeg bare spille med??, se hvordan det går til jeg kommer hjem, eller bare lade være??
Lidt hjælp her vil være rart.
tilføjet af

Spil da med....

Hejsa
Synes klart du bare skal spille med på legen, og så se hvor det fører dig hen. Kan selvfølgelig ikke love dig, at hun er den hun siger, og at billedet rent faktisk er af hende. Men på den anden side, hvad har du at miste? Jeg har selv prøvet at møde folk mange gange via nettet. De fleste har været reelle nok, men dog med en enkelt undtagelse. Her var pigen ikke den, som hun havde sagt. Jeg har mødt min nuværende kæreste via nettet, så det kan altså lade sig gøre at finde kærligheden på denne måde. Men tag da chancen og se, hvor det fører dig hen. Du har jo ikke rigtig noget at miste. Bare lad være med at lægge for mange følelser i det. Så bliver du ikke så skuffet, hvis det ikke går. Held og lykke med det.
tilføjet af

check hende ud!!

Hej Soldat!
jeg er hunkøn 38 år. Jeg synes også, at du skal spille med. Tror også på, at ikke alle snyder via. nettet. Man skal jo også se det gode i folk. Jeg ville nok sige, at du kunne prøve at checke hende ud lidt mere. Hvad med at bede om lov til at tale med hende i telefonen (i stedet for nettet). Har selv startet et forhold via sms, og jeg var også lidt i tvivl, men ville så tale med vedkommende i tlf, hvilket afgjorde meget for mig..bare at høre stemmen.
Du kunne måske også bede om et nyt foto af hende eller et par stykker af de nyeste hun har..og så se, om vedkommende kan opfylde dine ønsker. Hun kunne jo evt. sende fotoet i et personligt brev til dig..og du kunne være ærlig at skrive, at du gerne vil være helt sikker på, at hun er den, hun er. Det kan jo godt være svært at fremskaffe nye fotos af sig selv, hvis man ikke er den man udgiver sig for....måske kunne det hjælpe dig lidt. Held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.