5tilføjet af

hvordan gør man ...?

hey
jeg har en kæreste som jeg elsker overalt... og som alle par gør gå kæler vi selvfølgelig også .. vi har ikk været i seng sammen og har heller ikke lige planer for det..
men altså når vi ligger og kæler, fører han nogen gange sin hånd ned i mine busker og kæler min mis. nogen gange er jeg rigtig våd og andre gange mindre .. han masserer den og prøver a give mig en orgasme.. men det lykkedes ikke .. men det er dejligt at han bare massere ..
og nu kommer jeg til der hvor jeg har brug for hjælp ..
jeg synes ikke det er fair at han kan tilfredsstille mig .. altså han giver mig ikke orgasme (jeg tror der skal meget til at jeg bliver helt tændt) men det er jo dejligt at han bare rør min mis ..
også tænker jeg på også at tilfredsstille ham. men jeg har slet ikke været i nærheden af hans penis .. jeg er helt blank .. jeg aner slet ikke hvad man skal gøre.. kan man godt tage på den uden på bukserne❓-eller skal hånden ind under bukserne .. jeg aner slet ikke hvad i drenge kan lide.. please.. giv mig et par tips ..
knus mig
tilføjet af

lidt hjælp???

det er bedst når der er hud kontakt.knap hans bukser op og ud i det fri med sjoveren.tag fat og kør så frem og tilbage (op og ned)med et fast greb(ikke hårdt)så skal du bare se så er han solgt.hvis du vil sutte så tænk på en slikkepind(IKKE BIDE)bevæg hoved op og ned så skal det nok gå.og det er helt cool ikke at sluge.sig til ham at han skal sige til før den går så du ikke bliver forskækket de første par gange.held og lykke
tilføjet af

jep :)

hejsa
har det præcis på samme måde .. men jeg vil ikke tage for mange skridt på engang ..
han har slet ikke været ind i mig med figeren eller slikket .. det venter jeg gerne med .. men det er jo også bare dejligt at han rører den .. og derfor vil jeg jo også give lidt igen .. men jeg v sku ikke hva jeg skal gøre .. fman behøver da ikke give sin kæreste blow for at han er glad vel?
knus
tilføjet af

hey

hej
jeg kan ikke lide a spørge ham .. v helst bare vide hvordan man gør..
tilføjet af

havde nu ikk ..

hejsa
har nu ikke tænkt mig at give ham blow job med det samme .. tager det stille og roligt..
tilføjet af

hey...

Nej tror ikk man behver at gi ham blowjoc for at han er glad...men jeg tror da at han på et tidspunkt at det begynder være lidt træls for min kæreste hvis jeg aldrig giver ham noget igen,han må vel også længes efter at få den nydelse...Jeg ved i hvertfald at jeg elsker når han slikker min mis, og det kan jeg ikke undvære...men synes det er cool at du tager et skridt af gangen og ikke forhaster dig sån...
Hilsen Sanne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.