61tilføjet af

Huslejestigning for rygere?

Der lugter i nabolejligheder til rygerne, derfor bliver dem der ikke vil have røg i deres hjem, nødt til at flytte. Dette vil øge udgifterne for boligkomplekset, der igen vil øge huslejen.
tilføjet af

Link

tilføjet af

Ingen i min opgang ryger.

Nej,jeg ville da aldrig melde min nabo til en boligforening hvis han/hun røg,det må de selv om.Selv bryder jeg mig ikke om,at besøge folk der damper løs,for den røg hænger alle steder,og at lugte af røg,vil jeg ikke.
tilføjet af

Hvordan det?

Hvordan øger det udgiften til boligkomplekset? Ingen flytter ind og ud, uden selv at betale.Det er da vist et af de steder for man 100% kan tale om brugerbetaling. Huslejesatsen er slet ikke følsom overfor antallet af flytning i "komplekser". Så forklar lige den sammenskruning så den ikke fremstår som en tanketorsk.
tilføjet af

Ha ha ha

Kan man ikke tåle lugten i bageriet, så må man smutte!
Rygerne er fordrevet fra alle sociale steder, caféer, restaurenter, diskoteker, så må man også finde sig i, at den rygende nabo blir hjemme fredag aften og pulser løs, når det nu næsten er det eneste sted tilbage på jorden, hvor rygerne kan være i fred for anti ryge kampangner, sarte ikke rygere mm.
Jeg vil nu suge mig en ekstra smøg, til ære for mine gode naboer. ;0D
tilføjet af

pia

hvad så med de tykke de slider mere på trappen
tilføjet af

Melde?

Folk flytter fra sin lejlighed med begrundelsen som de giver kræftens bekæmpelse. Man behøver ikke begrunde opsigelsen til boligselskabet.
tilføjet af

jeg hader duften

af sammenkogte retter, fyldt med hvidløg, der stinker i hele kvarteret.
Jeg hader lyden af får der bliver slagtet på altanen.
Ja, sådan er der så meget, og intet er for stort eller for småt til at bringe til debat - for rodvad.
tilføjet af

fint

så lad da folk flytte - langt ud på landet - hvor den friske luft af gylle giver det et præg af naturlig sundhed.
tilføjet af

Passer ikke helt

Har man rettidig opsagt sin lejlighed, skal man ikke betale husleje indtil der kommer en ny lejer, en ny lejer der måske ikke vil have en lejlighed der lugter af røg. Så jo, det kan påvirke huslejen dersom der er for mange tomme lejligheder.
tilføjet af

Nu er det

ligesom ikke mig der trækker disse småtterier ind i denne debat. Madlugt er en naturlig del af en bolig, men røglugt er unaturligt og helt unødvendigt.
tilføjet af

som du da

kan sige det, grillet får på altanen, er vel også naturligt for dig?
Men helt alvorligt, hvad er forskellen på hjemmerøget laks, og hjemmerullet cigaretter?
tilføjet af

Det er

en af grundene til at I skal betale mere i husleje, I bliver færre for hver dag og bliver snart også presset af boligselskabene. Så det eneste sted I kan pulse løs på jeres osepinde, bliver ved gylletanke.
tilføjet af

Nej

Jeg har aldrig oplevet at nogen har grillet noget på altanen, eller røget laks. Men jeg kan ikke tænke mig at disse vil lugte inde hos naboen 365 dage i året.
Du glemmer vist også at når naboen flytter, skal der pudses op, og malerlugten bliver hængende nogle dage hos naboen. Det skal også tiere fordi man flytter fra rygende naboer.
tilføjet af

Du har det ikke nemt!!!

Jeg vil gætte på - at det er DF´s skyld?
Tomhjerne!
tilføjet af

Du er da en sludrehoved

For det første istandsættes en lejlighed i opsigelsesperioden, så det er fraflyttende der betaler tiden - alternativt istandsættes den indenfor de første 14 dage ved overtagelse. Og så er den pot ude.
Du kunne faktisk godt være kommet godt fra det her, men du er åbenbart ikke selv klar over hvor "hunden ligger begravet" - som jeg tænkte, bare så dejligt facineret af rygerhetzen. Det er en ret usympatisk egenskab, du har der. Inden du går i selvsving, så ryger jeg ikke.
tilføjet af

Et boligselskab er en forretning

...et tomt boligselskab er en dårlig forretning, så mon ikke pengene endnu engang kommer til at styre moralen?
tilføjet af

Ikke forstået?

Dersom ikke rygere flytter ifra, bliver lejlighederne stående tomme, og resten af lejerne må betale den manglende husleje.
tilføjet af

Nåh?

Dine forudsætninger er dersom lejligheden bliver udlejet til tiden. Bliver den stående tom, skal ikke den fraflyttede betale den manglende husleje. Jeg er udmærket klar over det med op pudsningen indenfor opsigelsestiden. Så ud over opsigelsestiden har ikke fraflytteren nogen forpligtigelse.
Vi har oplevet at nogle gamle utilsvarende lejligheder blev for dyre at bo i, fordi der manglede lejere. Man blev simpelt hen nødt til at rive dem ned fordi de blev for dyre i drift. Og eftersom der hver dag er folk der holder op med at ryge, gider de ikke at bo i stanken fra andre lejere, og så kan der hurtigt bliver for dyrt at bevare disse lejligheder.
tilføjet af

DF?

Dersom DF har skylden for fraflytningerne, ved du noget jeg ikke ved. Eller er det bare din underskrift du hentyder til?
tilføjet af

WHAT?

Er det ikke barenoget folk finder på, fordi emnet tilfældigvis er brændvarmt og det er muligt at få et massehysteri til at hoppe med på bølgen?
Som de fleste herinde nok ved kan jeg ikke fordrage røg selv, men jeg synes altså at det bliver for hysterisk når det når til folks private hjem. Jeg tror simpelthen ikke på at folk i naboboligerne kan være så generet af det. Min ene nabo ryger også, men det lægger jeg aldrig mærke til.
tilføjet af

narj

jeg bor på landet og her er sørme ingen gylletanke - og det kommer der heller ikke.
Og her må folk gerne pulse løs - godt nok kun i et rum og ellers udendørs!
tilføjet af

det er

en ommer!
tilføjet af

øeh

hvad så med lugten fra den gamle kakkelovn!
tilføjet af

I Danmark

er der vist nok boligmangel, så du skal se, det bliver nok ikke noget problem.....Desværre har du heller ikke noget at komme efter i denne debat
tilføjet af

Kakkelovn?

Det står dig frit at flytte dersom du ikke syntes om din kakkelovn. Men der er endnu flere der ryger, end haver kakkelovn.
tilføjet af

Så misforstår du

Det er folk der ikke vil have røg ind i sin lejlighed, og desværre kan de ikke slippe for at få naboens røg ind ad bagvejen.
Og når ikkerygere flytter fordi de ikke vil have naboens røg ind i sin lejlighed, kan rygerne risikere at blive så alene at de må betale husleje for de lejligheder der ikke kan udlejes.
tilføjet af

Nu er du

på afveje igen.....
Huslejestigning kan ikke begrundes med manglende udlejning af tomme lejligheder.
Prøv du selv at at rette en forespørgsel til LLO og huslejenævnet desangående!!!!!!
tilføjet af

hvor naiv rodvad

Hold käft hvor er du naiv rodvad. Lige så snart der kommer en undersögelse der lige passer ind i dit snäversynede univers så er du helt oppe og köre.
Det er ikke rygernes fraflyttede lejligheder der tynger boligselskabernes ökonomi men derimod härvärk. Hermed menes ödeläggelse af boligselskabet's indventar i lejlighederne og selvfölgelig også de udendörs arealer. Velkommen til virkelighedens verden. vi@gra
tilføjet af

Nåeh sådan

Ja, jeg forstod så noget helt andet :-)
tilføjet af

Det er et indædt had du har til rygere

du skynder dig at hoppe med på alle overskrifter(simpelthen alle) imod enhver form for rygere selv dem der ryger i eget hjem - hvis det virkelig blev lov så kan jeg love dig at der kommer andet bagefter - - jeg kommer af og til i en opgang hvor der simpelthen stinker af hvidløg så flere i opgangen taler sammen om hvad man kan gøre ----du kan tro at netop de i den boligblok vil forlange forbud mod hvidløgskogning/stegning samt safran, og mon ikke der er flere af den slags -----nu skriver du at det jo ikke er farligt -nej men det er ihvertfald ikke til at leve med.
P.S folk er ved at være trætte af Kræftens B. selv mange ikke rygere.
tilføjet af

så flyt

på landet, her er luften "frisk" og "ren"?
tilføjet af

gylletanke?

er gylle ikke det du lukker ud?
Heldigvis kan vi ikke lugte det, ej heller ikke din "berømte" armsved.
tilføjet af

Nu er det jo ikke

alle ikke rygere der er lige intolerante og hysteriske.....mon ikke der skulle være et par stykker der bliver boende??Bare et par stykker.
tilføjet af

Ikke kun til rygere

det har han til alle der ikke passer ind i hans lille snæversynede verden.
tilføjet af

Du træder

vande, for du er nu kommet så langt ud at du ikke engang selv kan forsvare det du siger på en god måde. Du er ved at drukne
tilføjet af

Din vrede tyder

på at du mener at ikkerygere bare skal blive boende i den generende rygerstank, og holde kæft. Men nej ser du, det er mange af os der vil have et rent hjem.
Alt det ævl med hvidløg og andet, det er man lige gode om, rygere og ikkerygere.
tilføjet af

På landet

lugter ikke gyllen ligsom af røg? Stanken må da være lige så uudholdeligt.
tilføjet af

Der har været

tilfælder af at lejligheder er blevet for dyre fordi der mangler lejere, og man er blevet nødt til at rive bygningen ned for det samme. Underskud i lejeindtægter vil aldrig ske over lang tid, hellere ikke med hjælp af LLO.
tilføjet af

3 ting der "tynger"

boligselskabernes økonomi.
1) OVK stjal det halve af fondet
2) Hærværk og
3) Tomme lejligheder

Det er virkelighedens verden
tilføjet af

du får

tilsyneladende svært ved at finde en ny bopæl, med den indstilling.
Har du overvejet et iglo telt på sydpolen, mig bekendt ryger pingviner ikke.
Der er heller ingen strøm, så du kan komme på nettet.
Så vil luften på sol blive lidt renere.
tilføjet af

til mocafe

hvor har du ret. Hen er så snäversynet og der KUN hans mening der täller. vi@gra
tilføjet af

Problemløsning

Ikke rygere senses til sydpolen uden strøm, så løses problemet sig for rygerne.
En bedre løsning, send rygerne der ned, de må godt få med sig nogle to-baksplanter, så kommer de hellere ikke til så mange tilsætningsstoffer.
tilføjet af

derfor

bär over med rodvad, hans psykriater löb skrigende bort allerede ved förste konsultation vi@gra
tilføjet af

rodvad

lyver du eller husker du bare forkert. vi@gra
tilføjet af

Passer det dig ikke?

Du er en med skylapper? Sandheden er ilde hørt.
tilføjet af

rodvad tror på alt hvad medierne skriver

har svælger i overskrifter og skynder sig hjem til computeren, det er så oplysende og originalt tænkt sådan rigtig hjernevasket - manden har jo også røget i 40 år (så efter alt det han har skrevet er det utroligt at han er levende) mere end de fleste her i debatten jeg er kun 44 år så endnu er det kun 26 år 10 stk. om dagen, - hvis man ukritisk tror på alt det man læser og hører bliver man syg i hovedet.
tilføjet af

rodvad er god nok på bunden

jeg har tidligere haft en ret saglig debat med ham selv om jeg er ryger (en af dem der går udenfor) man skal ikke angribe når man vil komme til en løsning for begge parter,-- det generede mig da ikke at rodvad gentog at jeg bare skulle stoppe at jeg bildte mig ind at jeg er afhængig --jamen jamen det er jeg da og jeg hygger mig lidt udenfor med de væmmelige giftpinde og hvad så?????.
tilføjet af

Vil du tydeliggøre hvad

du mener jeg mener?
Hjernevasket? hvem er hjernevasket, den der tror på reklamer, tobaksindustrien, eller den der selv har erfaret?
Det jeg kan bruge de 40 år til, er at jeg ved hvor let det er i virkeligheden at stoppe. Og selv om der er en statistik for dødlighed, betyder det ikke at når man når den alder, så dør mand. Dersom man ikke er hjernevasket, ved man at dødligheden er større, des længere man ryger. Nogen får en dødlig sygdom efter 10 års rygning, andre bliver aldrig syg af det. Kun udsat for de andre ulemper, som dårlig kondition, dårligere lugte- og smagsans og en sløvere hjerne fordi iltmangel bliver reduceret.
Med hensyn til levealder og rygning, min søster røg i 45 år og døde af KOL (rygerlunger). Mon ikke hun havde levet endnu dersom hun ikke havde røget? De sidste år var i hvertfald smertefuld.
tilføjet af

huslejestigning

til dem saa laver mad med krydderier og hvidløg? Dem der lugter,dem som hat skrigende børn,de rødhaarede,muslimerne og de overvaegtige?
tilføjet af

De du nævner

Er jo ikke giftigt.
Hvorfor har du så svært ved at forså forskellen på dine giftpine, og hvidløg?
tilføjet af

Fanatisme

Damen i Kræftens bekæmpelse virker ret fanatisk. Hvor mange der har talt med hende har hun aldrig oplyst. Jeg tror, at hun er igang med sin egen lille fanatiske kamp.
tilføjet af

Hun er ikke engang overlæge

som hun altid titulerer sig med -men hun skulle være født før hun passer godt til en vis herre i krigstid - hun kan det samme på samme sygelige måde og hun får også mange med på vognen.
tilføjet af

Hvem er hun?

- ved du hvad hun hedder?
tilføjet af

Inge Haunstrup Clemmensen

det vidste du da godt Dulkis
tilføjet af

Nåhh er det hende!?

- Jeg har ikke set indslaget og vidste derfor ikke om de havde "flere af slagsen" <griner> Hun er godt nok en pot`
tilføjet af

Mange antirygere begynder at tvivle

eftersom KB`s argumenter efterhånden er blevet så latterlige såsom man får hængebryster og m.a - astmatilfældene er også steget blandt børn selv om størstedelen af forældre ikke ryger, - K.B er useriøse i deres propaganda og som du skriver det er en pengemaskine.
tilføjet af

Jeg tvivle ikke på KB

Og ja - du får altså hængebryster af at være ryger. Og flere rynker, og desuden mange flere sygdomme.
Astmatilfældende er IKKE steget. Lægerne er bare blevet bedre til at diagnostisere og behandle astma. Før i tiden kunne diagnosen kun stilles under et anfald, og eftersom et anfald ofte kun varer i et par minutter, så var det noget nær umuligt. Idag kan diagnosen stilles ved selv meget svag astma, når som helst. Deri er forskellen på de tilsyneladende mange flere tilfælde.
At du vælger at være fanatisk afhængig og frygtløs og ligeglad, er dit valg. Du har ikke ret til at vælge for os andre.
tilføjet af

Få nu styr på fakta

Ca 300.000 har astma - de 75.000 er under 16 år!!! Og det er ikke stigende? Jo det er det og det er i høj grad luftforureningen og "parfumerne", samt mælkepjask i småbørnsalderen der er årsagen.
Disse er offentlige tilgængelige oplysninger fra Astma- Allergiforbundet. Så kom ikke her!!
tilføjet af

du har ret -den irriterende overkloge Anonym

er altvidende - alle ved at astma er steget på trods så mange småbørnsforældre ikke ryger og der er mindre tobaksrøg nu end før i tiden, - der er mere foruening, alle de tilsætningsstoffer var der heller ikke før, men Anonym ser kun tobaksrøg overalt i alle sammenhænge -det er sygt.
tilføjet af

Jeg giver dig ret Sisser.

Du er et endnu levende eksempel på det!
Men på den anden side er det vel bedre at være syg i hovede end død!
tilføjet af

Nu stopper I K.....

Nu må den fanatisme sgu stoppe!!
Jamen jeg kan sgu også lugte, hvis min nobo har tænkt sig at spise brunkål i en uge og ikke nok med det er der også fare for at jeg kan lugte det når de skal skide det ud igen... Hold NU K....! Og lad rygerne være i fred - Vi har fattet, at vi ikke må ryge i offentlig rum... I øvrigt er jeg død træt af , at alt skal have en afgift... 2 kroner der og 5 kroner der og 20 kroner for det, 50 kr for det og det. Hver gang der er en lille skævhed i samfundet, kommer en eller anden i tanke om at det skal koste... JEG BRÆKKER MIG SNART.... Fald ned!...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.