3tilføjet af

Hvor langt oppe?

Halløj! Det siges at mandens G-punkt ligger i Anus, er det sandt? Og hvis, ligger det så mod maven eller ryggen, og hvor langt oppe?
tilføjet af

Tja....

tja... det er jo ikke til at sige, jeg må ikke prøve finde min kærestes,da han synes at det ulækkert. jeg har dog hørt, at det er kun et par centimeter inde i anus. prøv dig dog frem... held og lykke
tilføjet af

Så vidt jeg ved....

...så er det mod maven...
tilføjet af

Det er nemt.

Mandens g-punkt ligger ca. en langfingers længde op i anus mod maven, du kan mærke ligesøm en nød, "der er mandend prostatakirtel", ved stimulation kan det give helt fantastiske udløsninger. MEN husk inden du prøver, så sørg for at du eller den der skal prøve det på dig, ikke har lange negle og sørg for at bruge glidecreme eller anden fed creme, og for at det ikke skal blive en ulækker oplevelse, så er det en god ide at du sørgen for at skylle dig godt ud før i går igang, su kan gøre det at når du taget brusebad, så sæt dig på hug og skyl så godt med bruseren evt. hjælp til ved at sprede ballerne med hænderne, så bliver du ren og kan få en god oplevelse.
Det er iøvrigt muligt at opnå nogenlunde den samme følelse, bare ikke så stærkt, hvis du onanerer og samtidigt stimulerer området mellem kuglerne og numsehullet kraftigt.
Held og lykke.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.