57tilføjet af

Boybands og konceptmusik generelt.

Er det mig at ovennævnte hænger ud af halsen ?
Jeg får knopper af westlife,C21 osv.
Det samme gør sig gældende med Britney, Christina A.,J.Lo og alle de andre wannabe musikere.
Men man må sige at de bliver markedsført ret så dygtigt.
Gad vide hvor mange af dem der rent faktisk har skrevet deres egne tekster, endsige skrevet musikken dertil ?
tilføjet af

Helt enig!

Jeg får da så ganske afgjort og kategorisk SPAT, når jeg hører musik med ovennævnte. Det gør jeg bare helt automatisk....Men musik sagkyndige fortæller mig at Christina Aqhheræsm...det der du ved...at hun er en fænomenal sanger, og at Britney egentlig slet ikke er musiker men danser.
Okay...så kigger man måske lige baglæns, og får først øje på Madonna, som jo virkelig har forstået at vende det hele og benytte sig af sit særdelse udprægede musikalske talent...selvom at jeg måske ikke elsker hendes musik. Og hvis man kigger endnu længere bagud får man øje på Liza Minelli som jo primært var danser, men ophøjet til sanger fordi hendes mor Judy Garland var det.
Der er nogle ting der går igen...deres talent, hvis de har et, lader sig ikke fornægte, men det skal jo ligesom stå prøven og vi andre må holde os for ørerne imens!
Jeg kan bare IKKE HA' det! Altså at høre deres musik...
Jeg vil have det originale, indfølte, selvkomponerede...øhhh..nej...Type O Negative har lavet den FEDESTE udgave agf netop Britney's "Hit med baby one more time"...men også The Doors' "Come on baby light my fire"...I ærbødighed og respekt proklamere de at det er det bedste rocknummer i hele verden...som de netop har ødelagt ;o)...Ej, det er for at sige, at covernumre OGSÅ kan være fede nok....
Det er svært at sætte fingeren på, men måske er det rækkefølgen af GLÆDEN ved at spille musik...og GLÆDEN ved at tjene penge....Det virker mest originalt og iørefaldende lækkert, når man kan mærke musikbegejstringen først?
Men hvad det konkret er...tjaahhhh det har jeg jo plaget SOL-ens debattører med, med jævne mellemrum, og mange har faktsik bidraget til at jeg er kommet mysteriet nærmere....men jeg er der ikke helt endnu!
(Og i baggrunden spiller sagte, buldrer, brøler og skriger, og vælter mig ned af stolen...Cradle of Filth "Lustmord and Wargasm II".....De har da kværnet og Soundgarden hele natten og hele dagen.)
tilføjet af

Nu du siger det...

....Så har jeg vist også hørt at Christina duvedgodthvem skulle have talent for at synge.
Jeg er nok bare for meget lægmand til at høre det.
Jeg tror at det der holder ved type 0, Doors osv er at de laver selv hele molevitten og virkeligt BRÆNDER" for det de har lavet.
Den glæde ved musikken smitter altså, nogle gange kan det endda opveje mangel på talent.
Bare se Johnny Madsen, manden har ikke en tone i livet, alligevel er vi en hel del der smittes
af hans energi. Og der er mange flere eksempler på samme.
tilføjet af

Ordvalg..

Jeg kan godt se din point, selvom jeg tror nu at mange gerne ville vedkendes denne pop.. de har bare for travlt med andre ting end at surfe SOLen tynd efter indlæg om deres pop idoler..
Men noget helt andet er, at jeg syntes nu nok dit indlæg læner sig meget op af grænsen til at blive slettet.. Du kunne godt have brugt et andet ordvalg, men jeg vil ikke slette det, bare bede dig tænke over hvilke ord du bruger i en åben debat, hvor også yngre folk kommer ind for at læse om musik..
tilføjet af

Du har SÅ meget ret

i det hele...Synes godt nok du er klar i mælet. Man forstår sgu hvad du mener, og hvorfor du mener det. Du er meget ærlig og ansvarlig i din kommunikation...og tro mig, jeg ved bare 100 hvad jeg snakker om her! Thumbs up Talant!
tilføjet af

hmmm

Nu er det således at, C21 vist nok ikke eksisterer mere og heldigvis for det. Det eneste J.Lo holder til er at lave skandaler og lortefilm. Selvom vi måske allesammen hader Britney og Christina er det jo et velkendt fact at de har solgt millioner af plader, så et eller andet må de jo gøre rigtigt. Og hvad enten det er til at tro eller ej, så har de rent faktisk skrevet nogle af deres egne sange!
Der vil sgu altid være nogen der hader denne slags musik. Ligeså vel som der altid vil være nogen der hader, metal, punk, pop, emo, screamo og hvad der ellers er. Let's just face it, vi bliver alligevel aldrig enige om hvad der er godt og hvad der er skidt.
tilføjet af

Elvis

Ja kongen over dem alle Elvis har ikke skrevet så meget som en linie selv.
Er han så også en wannabe??
tilføjet af

Hmm....

ser din point, og kender masser som har det på samme måde; altså overpromoveret pop-musik er som regel ret ringe..
MEN samtidig vil jeg gerne indrømme at jeg er en af de musiknørder, som siger at Christina Aguilera(går ud fra at det er hende I snakker om?) har et sangtalent som ingen anden.. Hun har en utrolig god sangteknik, og kan nå flere oktaver end os andre "dødelige". Det samme gør sig gældende for Mariah Carey og Whitney Houston i hendes velmagtsdage.
Dette er dog ikke ensbetydende med at jeg har én eneste cd med nogen af disse.. Det eneste jeg har er vist CA's album "Stripped" på computeren.
Til gengæld bryder jeg mig ikke på nogen måde om Britney Spears, søstrene Simpson og hvad de ellers hedder. Den eneste grund til at Britney er kommet frem, er jo fordi hun som 14 årig var villig til at klæde sig ud som en luder i skoleuniform, samtidig med at hun sang (?)"slå mig en gang til".. Ingen tvivl om at hun er relativt dygtig danser, men hendes sang"talent" burde ikke række længere end til husbehov...
Til sidst vil jeg sige, at jeg selv er sangerinde og har stor respekt for CA, og gerne vil gøre karriere som sanglærer en skønne dag...
tilføjet af

eminem

ja, det er wannabees , men nogle af dem får nogle gode numre, ved at Christina Aguilera selv har skrevet nooget af hendes musik.
Eminem er verdens bedste musiker, lige meget hvad andre siger..
tilføjet af

hvorfor ikke?

hvorfor skulle de ikke selv havde skrevet deres tekster?? og hvis de ikke havde hvad er det så ser gør dem til wonnabe musiker?? jeg kan virkelig ikke se hvor du vil hen med det...
tilføjet af

J-Lo er skidt

Jeg vil sige at J-Lo har sit udseende i orden.. men stemme mæssigt... så har hun mangler... stemmen er i lige den bedste... nogle af hendes sange er flop... og jeg går ud fra det er de tekster hun selv har skrevet..
tilføjet af

Hvorfor sælger "de" så....

umængder af CD-er. Et antal som andre "ægte" musikere kun kan drømme om? Det gør de fordi der er et marked for den letbenede musik. Og de fans har da vist ligeså stor ret til at få deres behov, hvad musik angår, opfyldt?
Jeg går ikke ind for at fordømme nogen genre, eller bestemte solister. Deres berettigelse har de i høj grad, alene ved at se på tallet af solgte CDer.
Mvh Speedy
tilføjet af

Enig.....

Stil bare Christina A op mod den herlige Janis Joplin? JJ når ikke CA til ankelsokkerne hvad stemme angår. Osv osv.
Jeg tror det er lidt unfair at diskvalificere de musikelskere som er fans af denne letbenede musik. Selv "Modern Talking" havde deres berettigelse, også selvom man nu har fundet ud af at "smilehullerne" Bohlen ikke EJER sangstemme.
Mvh Speedy
PS: ingen bør være i tvivl om at jeg som 49årig har hørt så mange årtiers musik at jeg har fået en vis musiksmag som udelukker den omtalte form for musik. Men det ligger mig fjernt at fordømme NOGEN musik overhovedet, for sålænge der er fans til den - så er den berettiget.
tilføjet af

er du dum

ingen af dem har skrevet noget som helst selv.
Tekst eller musik.
det er kun Westlife der tør indrømme det, men de er også blandt de aller værste.
Men intet er i nærheden af nik og jay. Kan godt være de selv skriver deres tekster, men de giver så heller ingen mening.
tilføjet af

forventningen om den næste tone

jeg tror, at de fleste mennesker kan lide tom pop-musik, fordi det minder om noget, de har hørt før.
hvis man sætter sig lidt ind i det, og lytter efter, vil man opdage, at grundprincipperne i pop-musik (og hiphop og r&b for den sags skyld) stort set altid er det samme.
det er der for såvidt ikke noget galt i, det samme gælder jo for genrer som jazz, soul og endda klassisk musik, som ikke har den samme, "poppede" aura om sig. man kan nok et langt stykke hen ad vejen konstatere, at den musik, der bliver husket, stort set altid er et produkt af tiden, den blev skabt i. enten som konservatisme eller oprør. og vi lever desværre i en poppet tid.
en klog mand sagde engang, at glæden ved musik er forventningen om den næste tone, derfor er glæden ved pop-musik, at man ved, hvad man kan forvente. det er altid det samme.
desuden tror jeg, at mange mennesker viger tilbage for det store arbejde, det af og til kan være at sætte sig ind i en helt ny, original musikalsk stil og tankegang. men det kan let være besværet værd. jeg har f.eks ofte købt plader, som jeg ikke brød mig specielt meget om ved første gennemlytning, men som jeg nu vil nævne som de bedste i min samling.
tilføjet af

!!!

Er man en wannabe, hvis man er klassisk musiker og spiller musik af brahms, Mozart, etc.❓NEJ nok ikke! Er J-Lo m.fl. musikwanabes, nej ikke i den forstand. Men det er rigtigt at de er wannabes, hvad angår ønsket om at blive kunstnere...og mere bliver de heller ikke!! For Britney pigen har ikke en tone i livet og resten producerer RØVDÅRLIG musik (intetsigende)
Håber det er svar nok!
V.H: Musikeren:)
tilføjet af

Du er da selv dum...

vis du vidste lidt om god musik så vill du vide at westlife har skrevet nogle af deres sange selv... men bare fordi det ikke er så mange... gør det dem ikke dårlige...
hvad nik og jay angår er de da okay.. men lidt meget selvoptaget...
tilføjet af

FUCK J LO

Hun kan ikke synge.. Det eneste hun sælger på er sQ sin krob , Den er også lækker... men så skulle hun nok overveje et andet arbejde.....
tilføjet af

Musiker?

For at kunne kalde sig musiker, kræver det vel også at man laver musik. At være sanger gør ikke en til musiker. At være sangskriver gør ikke en til musiker. Den eneste der kan kalde sig musiker, er vel ham der har sat sig ned og komponeret musikken?
Det er i hvert tilfælde min mening.
Det er vel også de færreste sangere/sangerinde der kalder sig selv for musikere. Det er jo MEGET finere at sige kunstner/artist. Dog mener jeg personligt ikke, at der er ret mange der kan tillade sig at kalde sig det. Jeg ser ikke topti-listens musik som værende kunst.
Men hver sin smag.
tilføjet af

Skriver selv

Hej.
Jeg vil gerne give ret i, at mange musikere er wannabe musikere, men dog er der også nogle af de nævnte musikere, som rent faktisk selv har skrevet noget af, hvis ikke al, deres musik. Dette gælder bl.a. Westlife (som har skrevet nogle sange selv) og C21 (som selv har skrevet, så vidt vides, al deres musik selv!).
Resten af de nævnte musikere, tror jeg blot nyder godt af andre folks ekspertise indenfor sangskrivning.
Jeg ville bare lige nævne det...
- Mona_Lisa
tilføjet af

Mit band

Tja, nu skilder mit band sig ud fra pop verden da det er Black Metal vi laver, men, vi har selv skrevet vores tekster, omkring 35 tekster, og så har vi lavet en cover version af Marylin Manson's cover version af Sweet Dreams, den er faktisk ret fed.
Bortset fra 1 nummer, så laver vi selv vores musik.
Men, vi er heller ikke pop musikere
tilføjet af

HMMM DEN HOLDER IKKE HELT!!

får du skriver noget som dette, skal du nok lige undersøge sagen først, for Jennifer Lopez, har skrevet det meste af hendes sange selv og været med til at produre dem, det samme gælder for Britney og Christina Aguilera. Og at bruge Wannabe ordet, de efterligner da ingen, hvis der er nogle der efterligner nogle er det da de up-a-coming-singers der efterligner dem, så kan ikke føler dig overhovedet........... så måske har du behov for nye briller, eller bare briller i det hele tage......
tilføjet af

alle burde fatte

Alle burde da efterhånden have fattet at popmusik ikke er godt. Alle bliver hurtigt træt af en sang. Det høre du selv fansne sige, at de er trætte af en sang. Men derimod bliver metal, klassisk, jazz osv. aldrig dårligt (jo hvis det er dårligt metal, klassisk, jazz osv ;D) men bare bedre og bedre.
Undersøg musikken, gå på internettet og gå ned i undergrunden. Der vil du finde nyt, og unikt musik.
Btw. Ingen tvinger dig jo til at høre popmusik =)
tilføjet af

hvor har du ret....

ja, nogle af os hader noget musik og andre elsker det... det er da kun godt, at vi er så forskellige...
-en ærgerlig ting ved de stjerner er, at de skriver nogle gange nogle tekster, hvor de vil ud med et budskab, men at de selv er det stik modsatte... Christinia ingen-kan-stave-efternavet synger på et tidspunkt, you're beautiful, no matter what they says... -indre skønhed og så videre.. men hun har selv fået fortaget diverse operationer ved sin krop...
-istedet for at discutere om hvorvidt de selv skriver deres sange eller ej, burde man mere tale om hvad deres budskaber er... og så nok også deres image...
kender alt for mange piger, som har fået anoraksi og bulimi på grund af de åleslanke stjerner...
tilføjet af

Ja de hitter jo

og det er der en grund til-de laver hits. Jeg ved at J.Lo ikke laver sit eget musik selv, i hvert fald ikke det hele, men sagen er den at "ægte"musik kun er musik. Der er ikke et show, eller idolisering omkring det. Og shows er præcist hvad fansene vil have. For publikum er blevet krævende, måske fordi der er flere(alt for mange)musikere og popstjerner at vælge imellem, at man bliver nødt til at gøre noget ekstraordinært for at vække opmærksomhed-bare se på tv-programmer som popstars osv...Faktum er at det musik som Britney Spears, Aguilera og J.Lo laver er fedt, der er et godt beat og det er fedt at danse til-det er clubmusik og det er det de unge vil have! Jeg ved ikke med jer andre, men jeg gad SÅ godt at være i J.Lo's sko!!!Også selvom det betød at jeg ikke selv skrev mine hits...
tilføjet af

Hørt!

Giver dig ret.. Popmusik ER bare dårligt.. og så er den ikke længee! Jazz hører jeg ikke, men med hensyn til metal(!) og klassisk, giver jeg dig ret.. igen.. Der findes dårligt metal, desværre, men det gode der findes (som der findes rigtig meget af), bliver aldrig nogen sinde dårligt..
tilføjet af

Ahem..

*tager mine briller på, og stikker næsen i sky*
Forfatteren af debatten skrev jo rent faktisk således:
"Gad vide hvor mange af dem der rent faktisk har skrevet deres egne tekster, endsige skrevet musikken dertil ?"
Han skrev ikke på noget tidspunkt, at de ikke havde skrevet deres egne tekster, og gør rent faktisk hvad du anbefaler, altså at forhører sig/undersøge om de har skrevet deres musik og lyrik selv.
;)
tilføjet af

et cover af et cover..

Et cover af et cover.. det lydder sært.. burde det ikke mere være et cover af originalen, bare? Eller er der så stor forskel på MM's version og den oprindelige, at man kan lave et cover af coveret?
Har i eventuelt en hjemmeside med 'smagsprøver'?! :)
tilføjet af

Jah tak

Synes først at man kan regne mennesker som sangere, når de har skrevet deres egne sange og synger med deres ægte stemme.
Dem der kun er valgt pga deres udseende kan rende mig et vis stykke sted. Det de laver er dårligt og er kun for at få flere penge ud af skrigende teenanger piger.
tilføjet af

holder ikke helt

Det holder ikke helt. For folk der spìller musik er jo ogsaa musikere: en violinist der har studeret 14 aar paa konservatoriet men som ikke selv komponerer er da musiker, og da stemmen blot er et instrument maa sangere ogsaa vaere musikere. Dem der komponerer musik er jo komponister. Tekstforfattere er selvfoelgelig ikke de behoeves jo ikke have en tone i livet.
Problemet er at de fleste af pop-stjernerne ikke har laert at synge men simpelthen bliver instrueret af deres producere.
tilføjet af

Jeg er ik enig!!!!

Jeg synes ik at westlife er dårlige, fordi jeg har hørt dem live og de laver deres sangtekster selv. De andre bands er heller ik dårlig og de laver sikkert også deres egne tekster selv.
Så jeg er ik enig med nogen af dem der skriver at Jlo er dårlig eller at hun skal skride eller at nogen er ved at kaste op over westlife eller backstreet boyz m.fl.
tilføjet af

Elsker dem

Harj! Ja, jeg er mega giga stor fan af Britney og C21 så dem har jeg ikke spor imod, men jeg er ikke så meget til Westlife, sys ikke om deres musik længere, som jeg engang gjorde...
Men min smag <33
Kysh
tilføjet af

Hmm

Er en tømrer som ikke selv har tegnet huset ikke tømrer? En som skriver tekster er forfatter. En som skriver musik er komponist. Men en som spiller musik eller synger er altså åbenbart ikke musiker med mindre vedkommende selv har skrevet det. Sikke noget ævl. Man kan diskutere om man bryder sig om den industri der er på området.Man kan diskutere om man kan lide den musik de pågældende kunstnere udøver, men at de allesammen er dygtige musikere/sangere er fuldstændig indiskutabelt.
tilføjet af

hvad med???

Hvad med the king elvis har aldrig skrev en enste sang selv det hele var servert til ham på et sølvfad
tilføjet af

Jeg ved hvordan det foregår..

Jeg vil først og fremmest gi dig mere end ret.
Det foregår således:
"Sangeren" bliver ringet op eller får tilsendt et brev hvor i der står at der fx er en sang til hende de vil anbefale. så står der hvem der har skrevet den, lavede melodi til samt teksten. Så læser han/hun det og der om det i det hele taget er noget for ham/hende. Hvis det er kommerr hun ind til det studio hvor de indspiller sange og holder møder. så hører han/hun sangen og finder ud af om han/hun overhovedet vil det nu hvor han/hun har hørt sangen sådan rigtig. Bagefter synger han/hende sangen efter at have øvet den lidt. og så er det de andres opgave at lytte til om det måske kan blive et hit.
sådan foregår det.. Jeg bryder mig ik om det, da jeg synes det er en del federe hvis de selv skriver sangene. og i øvrigt bliver deres stemmer fuldstændig lavet om efter sangen er blevet indspillet. WANNABE-andre-musikere det lige hvad de der! fakere..
tilføjet af

Joh, såmænd!

Nogen Raquel Rastenni er hun jo ikke?
tilføjet af

Hvem har skylden?

Du har helt ret.. Dog tror jeg ikke at nogen af dem du nævner ønsker at blive betragtet som værende musikere, nærmere sangere eller kunstnere. Ingen af dem lægger skjul på hvorvidt de selv har skrevet deres musik. I de fleste tilfælde er det ikke kunstneren selv der har skrevet de tekster han/hun synger. Faktisk er det de færreste af dem der overhovedet kan synge. Og dem der kan, som f.eks. Christina Aguilera har i stedet valgt at fokusere på at vise sin krop, i stedet for at lade lytterne nyde hendes sangstemme.
Sådan er det stort set med al musik nu om dage. Men hvem er skyld i det? Efter min mening er det os forbrugere som understøtter deres markedsførings-metoder ved at gå rundt og snakke om hvor lækker han/hun er. Det er umoderne at gå i dybden med noget som helst, og tænke i baner hvor man rent faktisk lytter til musikken fremfor at glo på sangeren. Men udseendet har taget fuldstændigt over, og det har kunstnernes markedsføringspersonale bare benyttet sig af - ret smart.
Men med al den fokus der er på røv og patter for tiden, er der ikke udsigt til at det nogensinde vil ændre sig. Måske skal man bare vælge at boycotte de kunstnere som er sådan her. (Men så skal vi også boycotte os selv, for markedsfører vi ikke også os selv på vores udseende?)
Personligt lytter jeg kun til musik, hvor jeg relaterer til teksten og melodien. Og det gør jeg kun hvis jeg ved at det kommer direkte fra sangerens eget hjerte og ikke én eller anden han/hun har købt til at skrive tekster for sig.
/MindRape
tilføjet af

Undskyld mig...

...men jeg synes også det lyder lidt underligt at I ikke laver et covernummer efter Annie lennox version, eftersom det er hende der har skrevet den og ikke Marilyn Manson (?)
Hun er forresten også for sej...hold kæft hvor kom det til at lyde lamt...nå pyt:)
V.H: Mig!
tilføjet af

j-lo er den bedste

jennifer lopez er bare den bedste .
hun synger bare FOR godt .
der er kun nogle få der er lige så gode som hende efter min mening fx. christina A. britney spears gwen steffani eminem og destineys child .
de er også vildt gode men j-lo er den bedste
tilføjet af

Suk - ja man

må jo desværre erkende det, at man er ved at blive gammel - hvad hulen er en wannabe kunstner - mener hvad betyder det ord. Jeg har jo lige som forstået meningen - men ordet!!??
Men hvorfor spørgsmålet - sådan har det jo været gennem alle tider - jeg er 51 og i de 38 år jeg har interesseret mig for musik, har den slags eksisteret. Det hele drejer sig jo om penge -ikke andet. Om man kan lide musikken eller ej - tja det er en smagssag. Jeg kan ikke selv lide ret meget af det.
tilføjet af

Billie Jean

Det er da individuelt hvad man kan li' du kan da ikke bare prakke andre din mening om popmusik på. Desuden så holder din påstand om at man hurtigt bliver træt af popmusik, ikke. Det bliver nemlig populært igen i fremtiden. Ligesom f.eks. Bee Gees, 80'er pop mm. Billie Jean med Michael Jackson Lever stadigvæk.
Men en jeg absolut ikke kan tage seriøs, der er og bliver Jeniffer Lopez. Hun er så meget wanna be at det er plat- totalt falsk og det værste er at hun selv tror på det modsatte! Men altså Boybands har jeg det ikke så slemt med, for man ved jo at det henvender sig til piger på 13år. Personligt hører jeg alle musik genre, lige fra Britney spears og til syret 70'er westcoast musik samt hiphop, soul og rock......Muse, smashing pompkins mm. - Greenday sucker:)
tilføjet af

Du glemte....

HEy, du glemte Mario og Usher...=;)
tilføjet af

Inde på noget.

Jeg tror du er inde på noget her. At vi til en vis grad selv er ude om det.
Men alligevel, udbudet til teenagere er ikke voldsomt stort. De bestemmer ret beset ikke selv deres smag.
Udvalget begrænser nærmest til R&B,pop,new metal og hip hop. For andre genrer bliver der ikke spillet på MTV boogie osv.
Jeg er også tilbøjelig til at tro at nogle genrer er værre end andre.
tilføjet af

Utroligt.

Anede det ikke, men han nu anyways ikke min kop the ....
tilføjet af

De sælger fordi.

At de bliver markedsført af smarte folk der ved hvordan man appelerer til unge mennesker. Her går jeg ud fra at størstedelen af de omtalte`s fans er teenagere.
Men synes faktisk de er lidt synd for dem at de ikke rigtigt får lov til at stifte bekendtskab med bedre musik, og derved får lov til at danne sin egen mening om musik.
tilføjet af

Fair nok.

Mente jo nok at have hørt at Christina pigen kunne synge.
Det er bare svært at fokusere på, når hun nærmest stripper for åben skærm.
BTW så findes der da klart popmusikere med gode stemmer. Et godt eksempel er Morten fra hedengangne A-ha. Han kan eddermadme synge.
tilføjet af

khfks

Ja.. måske synger hun godt.. men hun går stadi med døde dyr!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Ingen tvang

Der er jo ingen der tvinger folk til at se hverken MTV eller Boogie.. Jeg mener at hvis man virkelig har LYST til at hører andre genrer, så KAN man det også. Jeg hører mest "tuderock" og det er langt fra en anerkendt genre (dog er det på vej). Så må man selv gøre lidt for at søge nettet for nye bands osv. Det er faktisk blevet en hel dille, i hvert fald for mig, at forsøge at finde nye, delvist ukendte "tuderock" bands.
Selvfølgelig vil jeg ikke opfordre folk til at lytte til tuderock - vi har jo hver vores smag. Jeg mener bare at netop MTV og Boogie minder os om at det måske ville være på tide at udvide vores smag.
/MindRape
tilføjet af

Hvor gammel er du :) ?

Lad mig gætte, du er omtrent 14-16 år, pige??
Ingen fornærmelse overhovedet, jeg udviser gerne min fulde respekt til dit musikvalg. Ikke at jeg er enig (langtfra i dette tilfælde).
Det er bemærkelsesværdigt at alle de numre i historien, der er blevet udødeliggjort er alle numre som "store" bands har lavet, som Scorpions, Iron Maiden, Toto osv.
Ikke alle de der 15minutes of fame bands som dem, som der bliver nævnt i tråden.
Bare min umiddelbare mening jeg synes jeg ville tilkendegive :)

Fortsat god dag alle sammen
tilføjet af

Og så er vi nogle

der både er voksne og har en bredere musiksmag og derfor OGSÅ køber disse CD'ere ;o)
tilføjet af

Ja...

Jeg var også lang tid om at få øje på hendes talent... Faktisk fandt jeg først ud af det, da hun udgav "Beautiful" og senere "The voice within"... Gider i øvrigt heller ikke se musikvideoerne, især "Dirty" er simpelthen for meget af det gode...
Og ja, der er helt sikkert mange dygtige musikere imellem alt popmusikken, de er bare ofte lidt sværere at få øje på, fordi langt det mest popmusim er skrevet over de samme rundgange/akkorder.
Som en lille bemærkning til ovenstående, kan jeg sige at jeg fornylig da "Hvor små vi er" (som jeg i øvrigt ikke bryder mig om) fandt ud af at Aqua-Lene faktisk kan synge... Og nå relativt højt op i registret..
tilføjet af

Helt ærligt

At gå med døde dyr?!?! Det gør alle sgu da. Langt de fleste går med sko af skind, mange har læderjakker/frakker og skindhandsker. Hvor kommer det fra mon? Det har intet med sagen at gøre!
tilføjet af

hehe

Selvfølgelig er der også modne mennesker der køber den slags musik.
Dem der sidder og laver det er jo kanon gode til at forudsige hvad folk vil ha`.
Og indrømmet noget af det lyder da også ok, men jeg kan alligevel ikke afholde mig fra at blive manipoleret med.
tilføjet af

Wannabe

Er et udtryk der dækker kunstnere (eller andre), der ønsker sig at være noget, men ikke er det. Hvis de har den rette appeal til et publikum, kan man ved hjælp af alle mulige midler som er forretningsbestemte, ramme det samme publikum så de køber "varerne", men altså uden at det nødvendigvis indeholder særlige kunstneriske kreationer. Det er ikke nødvendigvis efterligninger, for man kan jo godt som kunstner have en glæde ved at fortolke andres værker på sin egen måde....det bliver det ikke mindre kunstnerisk eller originalt af.
Konceptbands er jo kunstigt sammenbragte mere eller mindre kunstneriske talenter, som skaber nogle produkter ud fra en opskrift eller et koncept, som eksisterer i forvejen. Nogen gør det med held, andre ikke....
Og det afgøres heller ikke af, hvorvidt de skriver deres materiale selv. Der er mange, der enten får tekst eller musik leveret af andre, som har DET som deres primære kunst.
Nu ved jeg ikke så meget om Elvis Presley, men en af debattørerne siger, at han ikke skrev noget som helst af sit materiale selv...og det synes jeg er et godt eksempel...for han var da så absolut original! Han fortolkede kunsten på sin egen måde...ikke som nogen som helst andre...han var meget langt fra wannabe!
tilføjet af

Er musikalitet

det, der står først, når man taler om Johnny Madsen? Jeg synes det ihvertfald ikke, men jeg kan sagtens HØRE hans kvaliteter!!! Han er meget en der evner at samle publikum, og ramme ned i et eller andet grundlæggende fælles. Noget lidt "beskidt" jovialt og melankolsk. Han har appeal til hyggen! ;o)Det er sgu vigtigt synes jeg, at holde fast i at der er mange kvaliteter i musik, som folk vægter forskelligt.
Feks. synes jeg sgu heller ikke Troels Trier er noget musikalsk unikum, men han har via musikken fået tilført meget til det danske folks bevidsthed både politisk og underholdningsmæssigt.
Sebastian er en genial komponist...og var i mega mange år troubadur...Men han synger sgu da ad H til ;o) Det er sagt med varme i hjertet...jeg har elsket Sebastian lige siden hans allerførste Bob Dylan inspirerede og engelskssprogede skive...
En ting er bar sikkert...POP er rædselsfuldt...det er ikke ude efter ens hjerte! Kun efter ens penge...WHADRK!
tilføjet af

Elvis skrev selv:

Love Me Tender - Composer: Elvis Presley and Vera Matson - ©1956
tilføjet af

Uanset...

om man kan lide ham eller ej, så er det da forkert at sige, han fik tingene serveret på et sølvfad. Når man sætter musik til sange fra højskolesangbogen...eller til digteres værker, så får man det ikke noget serveret. Fortolkningen er jo op til den udøvende kunstner at skabe.
Elvis arbejdede da for sagen...han var VIRKELIG kunstner og performer i den helt store stil...han GAV af sig selv....og var jo desværre ensom og trængt i sine sidste dage!
Jeg har aldrig brudt mig om hans sange eller stil...kun måske "Burning Love"...men derfor kan jeg altså sagtens få øje på hans kunsteriske originalitet.... Han kan slet ikke benævnes med ordet wannabe.
tilføjet af

eminem

jeppper det har du helt ret i han er den beste🙂🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.