4tilføjet af

Hvor jeg dog savner en

kæreste...Jeg kan simpelthen ikke finde pigen, jeg elsker og omvendt. De få gange jeg har været vild med en pige, har jeg ikke kunnet få hende🙁Hun har haft en kæreste, og så har der ikke været noget at gøre. Jeg siger til mig selv, at hun ville være bedre tjent med mig, fordi jeg ville elske hende betingelsesløst. Men det kan hun jo ikke vide, når hun aldrig giver mig lov at vise det. Det er simpelthen ufatteligt og uheldigt, at de piger jeg får følelser for alle sammen har kærester. Håber virkelig deres forhold er stærkt. Ellers er det sgu både synd for dem og mig. Men jeg kan jo ikke selv bestemme, hvem jeg forelsker mig i, desværre! Og jeg er heller ikke typen, der har let ved at forelske mig. Derfor gør det ekstra ondt, når det ikke lykkes at få den, jeg vil ha´.
Nu er jeg efterhånden 25 år. Jeg har aldrig haft en kæreste, og da jeg ikke har lyst til at have sex med en tilfældig, har jeg heller ikke været i seng med en pige. Jeg siger til mig selv, at hun nok skal dukke op på et tidspunkt, bare jeg er tålmodig. Måske er jeg for flink. Jeg accepterer, når piger siger de har en kæreste. Så fortæller jeg ikke hundrede procent, hvad jeg føler for dem af frygt for at blive såret. Jeg er en type, der er vant til at have succes og være en vinder. Men når det kommer til kærligheden må jeg tilstå, at jeg indtil videre altid har tabt. Det er svært at acceptere.
Til pigen derude. Håber snart du viser dig for mig. Jeg savner dig!
tilføjet af

hold ud

du skal nok finde kærligheden. Jeg bliver også altid forelsket i en jeg ikke kan få og det fordi jeg vil have det uopnålig, men synes hvis du møder en sød dame skal du gi det en chance selv om du ik tror på det måske kunen det blive til noget. Og vær lidt kostbar du skal ikke være alt for sød og desperat. held og lykke det skal nok gå
tilføjet af

Det kommer...

Jeg er også alene for tiden. Men jeg har gjort det omvendte af dig...
Du må aldrig gå efter dem der har en. For vil de forlade den de har nu for dig, så vil de også forlade dig for en anden. Det skete for mig, og han gjorde det samme da han tog mig.
Og det gælder også den anden vej rundt i kønnene.
Jeg er selv alene lige nu og det er ikke første gang jeg prøver det. Men mine erfaringer er dem, der har gjort mig til den jeg er. Jeg er overbevist om, at erfaringer vil gøre dig stærkere når du finder den rigtige. Så selvom det måske ikke er så perfekt det, du finder, så prøv det alligevel. Men når det er sagt, så er jeg træt af at lære. Nu vil jeg have den eneste ene, tak!
Tak fra mig
tilføjet af

Floskler

Jeg mener det er lidt en floskel at kæresten kommer af sig selv, bare man venter.
Jo, hvis man går i skole hele livet eller arbejder et sted hvor der er mange af modsatte køn, men i dag er der mange der måske arbejder i små firmaer hvor udbudet ikke er stort nok til at finde den rette.
Vennekredsen ændrer sig typisk ikke så meget når man ikke længere går i skole og måske er der heller ingen emner der..
Så gælder det om at komme UD. Ud at møde mennesker. UD at skabe oplevelser og erfaringer og i netop DIT tilfælde kunne det måske være en idé at begynde at gå til dans.
Jeg savnede også en kæreste før jeg fandt en dejlig pige via Dating.DK (derine er det også svært, så det er ikke altid svaret) begyndte jeg at gå til salza.
1. Fordi jeg godt kan lide at bruge kroppen og nu er jeg efterhånden så selvsikker at jeg ikke finder det tøset.
2. Rent faktisk elsker de fleste piger jo at danse. Og især med en der kan nogen ting. En der kan og vil føre.
Men altså. Til de der dansetimr får man mange kvindelige venner og de har veninder og pludselig er udbudet meget større.. Så er der chance for hun kommer forbi.
Bottom line is.: Sæt dig ikke med hænderne i skødet og vent på hende.. Kom UD og vær der hvor der er kvinder. Først da, kan de få øje på dig.
tilføjet af

Hvad så med mig??

Jeg er en pige på 18. Kom ud af et forhold på 2 år for nogle måneder siden, og jeg savner en kæreste
Hvor skal i alverden gå hen ud over nettet???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.