4tilføjet af

Hvofor gør det ondt?

Hejsa..
Jeg har et problem: Når jeg er i seng med en, gør det altid meget ondt, også selvom jeg er tændt og våd og det hele.. Og har tit ondt 2 dage efter - og det ikk fordi vi er voldsomme, ivrige eller noget. Forleden da jeg havde haft sex, blødte jeg også lidt - ikke mens-blod, men lidt lyserødt agtigt. Det er ikke fordi jeg aldig har det- min kæreste og jeg har det et par gange om ugen.
Er der nogle, der kan hjælpe???
tilføjet af

Krampe?-->creme...

Hejsa :0)
Nu skriver du ikke noget om, hvordan du har ondt... altså om det er på huden ("tyndslidt" efter sex) eller om det er på en anden måde du har ondt..
Men jeg har i hvert fald engang læst noget om, at piger kan have nogle muskler som ligesom går i krampe, når de har sex. Det er ikke noget pigen kan gøre for, og løsningen var simpelthen noget creme, pigen skal smøre på inden sex, som går ind og bedøver disse muskler,så de ikke kramper.... Ved som sagt ikke om det er "krampeagtig" smerte du har, men hvis det er, synes jeg du skal prøve at spørge lægen... De er vant til at have med sådan noget at gøre...
tilføjet af

et godt råd...

hejsa...
ja det er aldrig sjovt når det gør ondt, så lige meget hvilken slags smerte det er vil jeg råde dig til at gå til lægen... det er nemlig bevist at nogle kvinder/piger har smerter når de har sex og det er vist noget med at det kan behandles alt efter smertetype... nej jeg er ikke læge men har kigget på emnet selv da jeg har ondt når min kæreste og jeg har sex...
hilsen mig
tilføjet af

Når sex gør ondt

Hej Maria
Du skal bede din læge om en henvisning til en gynækolog. Jeg tror du har noget der hedder Vulvodyni. Det er en "sygdom" som rammer mange piger mellem 20 og 30 år. Der findes mange forskellige årsager til at man får Vulvodyni, som typisk giver smerter ved samleje.
Selv har jeg døjet med det i nogle år, men man lærer at finde ud af hvad der lindrer bedst.
Et godt råd til dig er at bruge masser af glidecreme, også selvom du bliver våd når I er sammen. Det har i hvert fald hjulpet mig.

med venlig hilsen Anne
tilføjet af

Svie ved skedeindgang..

Hejsa!
Jeg har selv prøvet at have store smerter ved sex og har været ved læge mindst 10 gange uden de har vist hvad det er. Smerten (svie og lidt blod) sidder ved skedeindgangen.. først troede jeg også det var vulvodyni men så snakkede jeg med flere af mine veninder og fandt ud af at flere havde det samme problem.. min. 3 af mine veninder.. vi blev enige om at det er mellemkødet mellem skeden og røvhullet der flækker og derfor blodet. Løsningen kan være sårhelende creme (fås hos din læge) Eller canesten creme mod svamp fås på apoteket. Det smører du bare på hvor det gør ondt! Husk det er MEGET normalt at have ondt ved sex.. skeden er ikke beregnet til sex for sjov, men til at føde børn!
Håber det ku hjælpe at vide at vi er mange der har det samme, snak evt. med veninder, der er garanti flere med fast kræeste der har samme problem. Brug glidecreme, det hjælper betydeligt!
Knus Mulle
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.