6tilføjet af

Respekt for Islam? Nej tak

Men det er jo heller ikke respekt, disse imamer og islamister beder om. Det er frygt, de forsøger at indgyde folk - ikke blot i os andre, men også i deres egne trosfæller. De forlanger blot og bar underkastelse.
Hvis jeg sidder på et værtshus og der kommer en flok rockere ind og forlanger min plads, så opgiver jeg den gerne. Ikke af respekt men fordi jeg ikke vil risikere mine fortænder eller det, der er værre.
På samme måde med Islamismen. Når bomber detonerer i undergrundsstationer, eller jeg hører om gidsler, der bliver halshugget kan jeg nok mærke en snert af angst. Men om respekt er der ikke tale, tværtimod.
Og det er såmænd ikke en angst for mit eget skind - risikoen for at drukne i en lækkende vandseng er formentlig mange gange større, end at blive sprængt i luften af en selvmordsbomber. Det er nærmere en frygt for, hvor mange ofre, det vil kræve at nedkæmpe denne nye trussel.
Fascismen i dens mange afskygninger krævede et uhyrligt antal døde i sidste århundrede. Overalt hvor den fik lov til at slå rødder - Tyskland, Rusland, Kina,Japan osv osv ad nauseam- var den næsten umulig at rive op igen. Derfor må og skal den islamiske fascisme slås ned, hvor end den viser sit ansigt. Vestens soldater gør deres i fjerne lande, og de gør det godt.
Men herhjemme kan vi andre jo starte med ikke at vise respekt overfor dem, der i virkeligheden kun ønsker vores underdanighed.
tilføjet af

Ingen respekt.

Deres værdier er langt fra min barndom og opdragelse.
Deres værdier er langt fra , hvad de forskellige præster har sagt i mit liv - altså de danske præster.
Deres uforståelige adfærd , burde være i et muslimsk land.
De ønsker at bo i Danmark sviner os til , kalder os for vantro ( undermennesker - hvis vi skal bruge en diktators sprogbrug) - det vil jeg fame ikke finde mig i.
De afsiger dødsdomme . Mishandler og undertrykker mange mennesker - truer og planlægger terror handlinger.
Laver oprør hele tiden , hvis der er noget som ikke passer deres måde at tænke på .
Vi dansksindede skal indordne os DERES måde at leve på , det vil jeg modarbejde til enhver tid.
De kalder alt råddenskab for noget helligt og tror på , at de kommer i paradiset.
SÅ skal jeg IKKE i paradiset.
Jeg fatter ikke , at man gør alt for at ødelægge sit eget land og rettigheder.
Det ligner dumhed.
tilføjet af

Det er mit indtryk..............

.........at man generelt har svært ved at adskille begreberne "Frygt" og "Respekt" i den muslimske verden.
Jeg Googlede på et tidspunkt og var temmelig overrasket over, at der rent faktisk FINDES to forskellige ord for det på Arabisk. Det ene er åbanbart øjensynligt gået i glemmebogen.
tilføjet af

Det er

Det er svært at have respekt overfor dødskulten islam, en kult der har en slavehandler og massemorder, som et forbillede. Send de kriminelle og utilpassede stenalder-personer ud af landet.
tilføjet af

Respekt - begrebsforvirring

ISLAM-KRISENS mest misbrugte ord er respekt. Vi kan være uenige om ytringsfrihedens grænser. Vi kan skændes om berettigelsen af Muhamed-tegningerne, selv om 143 papir- og netaviser i 56 lande nu har vist dem. Men vi skal i hvert fald vise respekt for islam. Ikke sandt?
SÅDAN SIGER stribevis af debattører - det være sig slatne danske forfattere med løbsk tale, eksportører med dårlige nerver eller den selvhøjtidelige FN-general Kofi Annan. Det er ham med forbryderfamilien, der messende vil have danskerne til at 'tilpasse sig den muslimske befolkningsandel'!
MEN DET ER simpelt hen misbrug af sproget at forlange af danske kristne, jøder eller hedninge, at vi skal vise respekt for en religion, hvis praksis strider imod menneskerettighederne.
I ISLAMISKE mønstersamfund som Saudi-Arabien holdes kvinder i flok som tilslørede slaver. Folk halshugges på torvet. Pisk er en almindelig straf. Stening af utro kvinder en anerkendt sanktion. Andre religioner er forbudt. Pressefrihed findes ikke. Hele dette menneskelige helvede, som Europa forlod for århundreder siden, forsvares med religiøse forskrifter. Det står i Koranen, lyder forklaringen - eller i hvert fald tolkes diktaturets leveregler ud fra islamistiske forestillinger.
KAN VANTRO danskere respektere en religion, der autoriserer mishandling af mennesker? Selvfølgelig ikke. Respekt betyder ifølge Den Danske Ordbog agtelse eller ærbødighed. Det er ikke just de følelser, der vælder op i en demokrat ved synet af forholdene i de 56 muslimske diktaturstater, hvor tro og militærregime går så godt i spænd.
KUN I GLOSENS anden udlægning kan man nære respekt for islam. Nemlig når respekt betyder frygt for en stærk modstander. Vi kan f.eks. have respekt for islamismens selvmordsbomber. Men det er ikke dén version, de belærende hoveder tænker på.
tilføjet af

Muslimer................

..............kender i almindelighed ikke forskel på frygt og respekt. Jeg Babel-Fishede det, og var i dén grad overrasket over, at der rent faktisk findes to forskellige ord for det på arabisk.
tilføjet af

Hvorfor ikke?

De viser os respekt. Islam bringer fred og forståelse og når de unge har lært sproget og fået uddannelse eller job er de fuldt ud integreret. Se bare denne unge muslim i dialog med John Reid
http://www.liveleak.com/view?i=71bd8bd64c
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.