2tilføjet af

Hvilken programmeringsuddannelse vil du anbefale?

Hej
Jeg står og har lige gjort en uddannelse færdig, som jeg faktisk ikke kan bruge til noget, da der ingen ledige jobs.
Så efter mange overvejelser har jeg besluttet, at jeg vil tage en uddannelse indenfor programmering.

Hvad vil du anbefale?
På baggrund af løn, jobs i fremtiden, videre uddannelse osv.
Jeg tænker C+ og java?

På forhånd tak for jeres hjælp.
tilføjet af

Datalogi på KU

Hvis det kan lade sig gøre.
Masser af det tunge IT-teori og masser af programmering. Der kan du lære en masse om hvad programmering vil sige, samt at arbejde med det. Her lærte vi, da jeg tog det første år, at kode i JAVA samt MOSML (Moscow ML).
http://studier.ku.dk/studier_a-z/datalogi/
Medialogi på AAU København (Ballerup): Programmering med henblik på forskellige ting, såsom interaktive 3D applikationer, computer vision, lyd genkendelse mm. Her lærer du at kode i C/C++, herunder OpenGL. Helt klart min foretrukne uddannelse af de to.
http://studieguide.aau.dk/Uddannelser/Uddannelse?id=6206
tilføjet af

Datalogi er det sikreste

Der findes flere måder at lære at programmere på og der er mange jobs i det. En ting er dog helt sikkert at det sikreste er at tage på universitetet. Enten læse datalogi eller at læse til ingenør og lære at programmere den vej. Datamaikeruddannelsen er alt for kort, man lærer ikke en skid på de der ca. 2 år og man står først i rækken, hvis der skal fyres. Men altså hvis man er lisså dygtig som datalog, så bliver man det selvfølgelig ikke.
Nu er det jo ikke alle som er skabt til at studere ved et universitet og du kan roligt regne med at datalogiuddannelse på KBH tager en god bid mere end 5 år.
Mine venner brugte 10. De tjente dog 20000 om måneden for 20 timers arbejde om ugen undervejs, men de er altså også rigtig dygtige ;)
Jeg hader ålborg som by, men hvis du vil hurtigt igennem et universitetsstudie som ingenør eller datalog så tag til ålborg. Ålborg sucker for vildt, hvis man er københavner med stort K, men hvis man trives fint i jylland, så er ålborg et rigtig godt bud som universitet.
Du kan også læse datalogi på RUC, men da RUC bygger på tværfaglighed så vil du ikke se meget til computere før på 3. studieår. OG HUSK NU AT DU SKAL VÆRE GOD TIL MATEMATIK!!! Hvis du ikke har A-niveau fra gym og klarer dig bedre end snittet der, så har du måske ikke den matematisk-logiske tankegang som studiet kræver. Og jeg lover dig for at du får lov til at pukle på datalogistudierne, da underviserne plejer at være elendige til at justere deres kurser til det rimelige. Pædagogik og naturfag er alt for tit hinandens modsætninger ;)
Jeg har forresten selv studeret datalogi og planlagt datalogikurser m.m., droppede dog ud, da jeg synes det var for kedeligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.