4tilføjet af

religion er noget skidt.

tilføjet af

ja, det er

selv er jeg ikke troende, men Islam skulle ikke have lov til at være her i landet, de kan sgu dyrke den i Kamel landene, hvor den hører hjemme.
Se nu de Fucking Imammer nu ligger de sag an DR1, de viser jo bare de ikke vil og kan indordne sig under Danske forhold, føj for fanden siger jeg bare, de skulle skamme sig, men der står vel også i Koranen de ikke må?, nej vi har ikke brug for den slags hyklerer her i Danmark, de kunne bruge tiden på at lære dansk, finde et job, istedet for at ligge der og lugte til hinandes sure tær fem gange om dagen.
tilføjet af

rolig nu.. religion er et holdepunkt

Det er nok lige lidt overdrevet at skrive at religion er noget skidt. For mange er religion deres holdepunkt og det der holder dem oppe i deres hverdag.
Det er folk der tør tage et stabdpunkt og tør STÅ FAST!
Burde respekteres mere...
tilføjet af

godt med dig

Jeg vil og kan ikke se vi skal tolereder Islamsike fundamentalister, og hvis de mener at de sakl bestemme hvad film vi andre skal se så kan de sgu lukke røven, og pakke deres pisse religion sammen og rejse hjem, jeg har ik, noget imod folk der dyrker islam hjemme hos dem selv, og på en ordenligt måde, det kan jeg godt acceptere. men at de diktere hvad vi kan eller hvad de vil have , det skal ikke ske her i Danmark
tilføjet af

Religion

.. er op til en selv, da folk skal og har ret til at have noget at tro på, men som indlægget startede, det synes jeg ikke om. Religion er noget åndeligt for folk, og skal ikke medfører fx omskæringer mm, da det kan ødelægge for meget, det synes jeg er at trække sin "tro" for langt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.