27tilføjet af

I sorg over michael jackson

Ved godt det her lyder lidt sygt, men er nærmest i sorg over michael jackson død, græder hele tiden, og ja jeg kendte ikke manden personligt, men det følges aligevel som om jeg har mistede en af min nære venner!!!
Da jeg var ca 12 år, så jeg for første gang You ar not alone, og derefter var jeg bare den største dedikeret fan...
Da jeg var ca 16 år begyndte jeg dog at miste intressen igen, hørte da stadigvæk hans musik, men slet ikke lige som før, nu er han død, og jeg er meget overrasket over at jeg har reageret så stærk!!! er der andre der har det sådan????
Lea 26 år
tilføjet af

get a life

få dig nu et liv, du græder over en person du ikke har en skid at gøre med, personen bor på den anden side jorden
få dig nu et liv
tilføjet af

Det er der sikkert

der er helt givet flere der har det som dig - men det er næppe MJs død i græder over. Det er bare undskyldningen I bruger, for at komme af med en anden smerter I har i jer.
tilføjet af

det hedder

kronisk depression...MJ er bare den udløsende begivenhed...skynd dig til læge og få nogle lykkepiller!
tilføjet af

Hmmmmm

Hmmm, det var ikke lige sådan et svar jeg søgte, meeen du skal vel ha lov til at dele din mening.....
tilføjet af

selvmord

Jeg læste et sted at der indtil videre var 12 fans, der havde begået selvmord, fordi han var død.
Så at græde over det er vel ok?
tilføjet af

Fan

hej
mange mennesker synes det er både synd og en skam at Michael Jackson allerede har forladt denne jord.
Det samme gør jeg - var teenager i 80´erne - da han var et kæmpe hit - og Michael vil altid være verdens største musik tallent.
Jeg er ikk selv fan - men fulgte med i hans liv og hørte hans musik fra 80´erne og 90´erne.
Jeg er selv STOR Madonna fan - og vil den dag hun dør - blive ked af det - men sådan er livet også for de kendte - en dag får det ende og der er intet vi kan gøre ved det - men idoler/ikoner vil forevigt leve videre så som Elvis, Monroe m.m.
Glæd dig over at du altid kan høre hans musik, se han videoer og læse om hans liv før døden.
Og så op med humøret igen.😉
Hilsen en Madonna fan - der skal se sit idol den 11 aug.🙂
R.I.P MICHAEL[l]
tilføjet af

Helt klart

Lad det endelig blive ved det... ...😉
tilføjet af

Selvmord

Ja har læst det med selvmordene, så langt er jeg dog ikke ude, og kommer heller ikke derud. E
r bare meget overrakset min måde at håndteret det her på, er slet ikke ikke en tudekiks, har faktisk altid set det som et svaghedtegn, så er så forundre over at jeg har grædt over tabet så meget!!!! 🙂
tilføjet af

sandheden

ja det gør ondt at få sandheden at videe, men du ved jo det er rigtigt.
tilføjet af

Hehe,

Kan kun sige, at du har helt ret i, det er et svaghedstegn, at du flæber over Wacko.
Uden at kende dig vil jeg tro, at du er et meget uselvstændigt menneske, som lader andre diktere dine meninger og holdninger??
Prøv at vær helt ærlig og indrøm over for dig selv, at du er temmelig gennemsnitlig. Forstået på den måde, at du bare følger strømmen og egentlig ikke har nogen reel kerne, som er dig selv.
Se, min lille tudemarie, alt dette kunne jeg få ud af din oplysning om, at du har tilsluttet dig det helt igennem hjernedøde narrecirkus omkring denne helt igennem naragtige person, M. Wacko Jackson.

Hejsa 🙂
tilføjet af

Der findes mange sandheder

Du har din sandhed, og Lea har sin. Jeg har min sandhed, og den ligger meget tæt på Leas. Jeg kan også føle noget for en person som jeg hverken har mødt, bor tæt på eller hvis sprog jeg forstår.
Mahatma Gandhi, Desmond Thutu, John F Kennedy, Barack Obama, Mother Theresa osv osv. Jeg kunne blive ved. Når en person gør noget som gør indtryk på en, som man kommer til at beundre, så får man et forhold til dem.
Rigtigt mange mennesker som hørte meddelelsen om John F Kennedys død, husker præcist hvad de lavede i det øjeblik. Det samme gælder for mig for 9/11.
For mig betød Michael Jacksons musik utroligt meget. Jeg forelskede mig i en pige, hvor hans musik lød fra radioen. Hun og jeg fik en "vores sang". Hvordan pokker skal man undgå at få et forhold til hans musik, og dermed til ham?
Jeg er træt af jer hovski snovski snotnæser som ikke evner at føle en skid. Eller skal man være massemorder for at du kan føle noget?
Jeg vil sammen med Lea have log til at glæde mig over MJ´s musik. Sammen med Lea vil jeg være stolt over at kunne føle noget for en person som vi kun deler én ting med, og det er hans musik.
"The way you make me feel"...er vist nummeret på en sang som siger det hele?
God sommer til alle
Hung
tilføjet af

Tak!

Hej
Jeg havde næsten opgivet håbet på at der er et fornuftigt menneske der svarer i denne tråd.
Jeg forlanger ikke at alle skal føle som jeg. At ikke alle skal synes at han var fantastisk, hvad musik og entertainment angår. At han havde skyggesider vil jeg slet ikke afvise.
Der synes dog nærmest at være gået sport i at komme med det mest sarkastiske, kyniske og hadske indlæg. Det disse mennesker glemmer, når de siger man ikke kan føle noget for et menneske man ikke har mødt, så er disse menneskers reaktioner også følelser.
Det som du, Lea og jeg har tilfælles, er at vore følelser er positive. De andres er negative. Og vi ved at positivitet giver positiv energi. Hvad giver negativ så?
Måtte han hvile i fred
Hung
tilføjet af

Det er positivt!

Hej Lea
Det er sjovt som vi kan reagerer forskelligt. Jeg havde det sådan, at jeg blev overrasket over hvor nøgternt jeg tog imod beskeden om at den største entertainer i nyere tid ikke lever mere.
Jeg har forsøgt at finde ud af hvorfor jeg nærmest tog meldingen med et skuldertræk. Jeg tror at alle de historier omkring ham, og som vi heller ikke blev forskånet for i denne tråd, har gjort at jeg ufrivilligt har taget lidt afstand til personen Michael Jackson.
Selv, har jeg mistet 2 personer som var meget nære på mig i år. Det har nok vægtet betydeligt mere end MJ´s død. Og kan stort set ikke sammenlignes.
Når jeg er trist over MJ´s død, så tror jeg det er fordi der blev sat et definitivt punktum for at der kommer mere "guld" fra ham. "Thriller" solgte 40.000.000 albums. Ialt solgte hans albums 104.000.000!! Ingen skal komme og sige at han ikke har betydet noget for nogen.
Du har evnen til at vise en reaktion. Fattige er de som ikke ejer den evne.
Hung
tilføjet af

Gør det godt?

Hej dit sure opstød
Gør det godt at trække andre ned på dit niveau? Er det rart at sprede din mavesurhed udover andre?
At du ikke er i stand til at føle noget som helst, behøver vel ikke betyde at vi andre ikke har lov til at være kede af at et stort talent er død?
Kors hvor er du fattig!!
Hung
tilføjet af

Sådan

Super godt sagt - Michael 4-ever
Hilsen mig der skrev til Lea m overskrift Fan
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]
tilføjet af

Svar

GAAB du må da virkelig være en sølle en, tænkt at sidde og håne andre mennsker for virkelig ingen verdens nytte!!!!
Men det er højst den enste fornøjelse du har her i livet..... Så det vil jeg da ikke frarøve dig!!!
tilføjet af

750.000

Hej søde Lea
Som du, var også jeg fan af MJ. Og INGEN skal forsøge at tage min glæde over den musik han skabte fra mig. Og ingen skal forsøge at nedgøre den tristhed der ramte mig da jeg hørte om hans død.
Vi to er i stand til at FØLE. Og det er vi i vores gode ret til. At andre så har det bedst ved at nedgøre alt der har med MJ at gøre, siger mere om dem end det gør om os.
Vi har mistet en entertainer som havde udsigt til at optræde for intet mindre end 750.000 mennesker! Ja, det var så mange som havde billetter til de koncerter han skulle være startet på omkring 17. juli.
Vi har mistet en sanger, en danser og en som ændrede hele den måde musikvideoer blev lavet på. Der findes dårligt nok EN eneste R+B artist som ikke på den ene eller anden måde har kopieret Michael Jacksons moves, forudsat de overhovedet var i stand til det.
Æret være hans minde
Hung
tilføjet af

Hehehehe

Godt ord igen, min ven :)
Mvh Hung
tilføjet af

Tak Hung

ja Hung, det har du nok helt ret i, er ked af at verden har mistede en Geni, og en person der har betydet utrolig meget for mig i min bardom og ungdom!!!
Ved godt det ikke kan sammelines med en families dødsfald, msitede selv min far for 2 år siden og det var en betydelig større sorg!!!
tilføjet af

ER...

Husk at skriv ER fan af Michael og ikke var - vi vil altid elske ham og hans musik😉
tilføjet af

Er OG Var....

Hej Anonym
Du har helt ret. Det var uheldigt udtrykt, for jeg ER da i den grad stadig fan. Skal bare lige vænne mig til at han ikke er mere.
Michael Jackson var ikke det vrag som mange gerne vil gøre ham til. Det så vi senest her til aften hvor Mikkel Beha, Anders "fra-morgen-tv" og tre gæster lavede en memorial udsendelse over MJ.
Den video viser klart at MJ godt nok var blevet tynd, men at hans bevægelser på ingen måde så ud til at være sløvet af medicin.
Ja, 4ever MJ fan!!!
Hung
tilføjet af

WHOOOOOOW

Så lige på TV2 hans 30års jubilæum. Den optræden han havde til Billy Jean fik mig til at smile, måbe med åben mund og få en kæmpe klump i halsen over at han ikke får lov til at toppe det.
Jeg sad og tænkte "Er der hjul under de sko"? Ikke at han Moonwalkede som kun han kunne, men han moonwalkede fucking sidelæns!!
Jeg lagde mærke til publikums reaktioner. Fra små teens til folk i 40erne knuselskede hans fabelagtige show.
Det er mig en gåde hvorfor nogle folk ikke har bedre for end at forsøge at overbevise os om at han IKKE var den han var. Det vil aldrig lykkes dem!!
Hung
tilføjet af

jeg forstår fuldt

ud hvad du mener. Det er efter min mening IKKE sygt. Jeg ville have det på nøjagtig samme måde,nok værre, hvis det var Madonna.
Jeg føler med alle hans fans.
tilføjet af

jeg så det

også iiihhhh det var så fedt. 😮 Hold da op hvor var det godt. Blev helt rørt og fik vist også våde øjne
tilføjet af

Var så fedt!!

Jeg så desværre kun en smule af det. Vidste ikke at de ville vise den koncert. Så dog at Liz Taylor var blandt tilskuerne.
Ja, det var sgu rørende. Jeg ville lyve hvis jeg påstod at jeg ikke fik en klump i halsen. Jeg tror at det først lidt efter lidt går op for os hvor stort et tab vi har lidt.
Og jeg håber at dit idol vil være produktiv, og hos os i lang tid endnu.
Mvh Hung
tilføjet af

get a life

jaja få dig nu et liv, brug det fornuftigt istedetfor på en person på den anden siden af jorden..
tilføjet af

Okay

Ja, det vil jeg da gøre så. Lover at jeg aldrig mere vil høre MJ´s sange. Aldrig mere vil synes at han var en af de største entertainere vi har haft.
Jeg lover endda at jeg vil forsøge at få et ligeså indholdsfattigt liv som du ser ud til at have. Intet at begejstre dig over. Ingen lidenskab.
Jeps, det lover jeg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.