3tilføjet af

Uge 40 Av av av ....

Nu skal SOL´s debattører forholde sig ædru, i hele uge 40.
SOm ansat i DK statistik ved jeg fordomsfrit, at det vil medføre færrer indlæg, men måske mere korrekte indlæg.
Er der nogle i SOL, der tør sige sig helt appelsinfri, i denne for vor land, så betydningsfullleææ, hænsjiæhgt..
tilføjet af

Ja så får de gode lønninger,

Ja det er utroligt først sætter man priser ned på øl og speritus, og så bruger man penge på at lave kampanger der skal oplyse om de skade virkninger alkohol har.
Det hænger bare ikke sammen, når almindelige mennesker har den modsætning i deres bevidsthed bliver de kladt skizofrene.
Mvh
tilføjet af

Politikernes skyld

Problemet er jo, at politikerne laver lovene. De skal de jo sådan set også. Men kæden ryger af, når vores politikere skal agere forbillede for os andre, og de selv ikke vil være ædru. Der er mange alkoholikere i folketinget og i Borgerrepræsentationer i det ganske land.
Det er et problem, at øl koster 1,50 pr flaske, svarende til en literpris på kr. 4,50 - klart billigere end sodavand og mælk. Men det har vi jo selv stemt på som borgere. Så venter vi bare på alkoholskaderne, med tilhørende skattestigninger.
tilføjet af

Håber ikke jeg har,

Jeg håber ikke jeg stemt på nogen, som går ind for laver Alkohol priser.
Jeg finder det fint at man købe en øl til billige penge, men når ser på at mennesker drikker sig selv ihjel finder jeg ikke det er så godt.
For mig drejer det sig om vi som samfund, har et ansvar for hinanden, og ikke kommer med den moralske pege finger, over for mennesker som ikke har det så godt med sig selv.
Men de personer der laver disse oplysnings kampagner sider der, og får deres fede løn, og spiller moralske over for mennesker ramt af arbejdsløshed og ensomhed.
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.